Şimdi Ara

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
2
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu honda cıvık'ın 290 beygirli abisi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kejan

toprağın bol olsun kaf-kaftr kardeş,haklısın boş yolda geçer heleki lancer otomatik ise cıvıc rahat rahat geçer ama 15-20 hp fark biraz ustalıkla rahat kapanır yani lancerın bayağı bir şansı vardır.Artık o usta lancerın mı yoksa cıvıcin mi koltuğunda oturur o da aracın şansına...Belliki sende lancerı seviyosun ancak hakverirsinki dalga geçilecek ,şahin muamelesi görecek bir araç değil.Valla forumda iyi gaz veriyorsun birde seni yollarda görmek lazım:)

Büyük konuşmayınız..Bir çoğunuz vitamin/kundakta bebek iken,abiniz babasının Anadolu nu kaçırıp,İzmirin (bomboş) sokaklarında turluyordu...Ayriyetten,ben Lancer'a "hiç bir zaman" Şahin muamelesi yapmadım,yapmam.Ama 2 kere 2 dört...Artık ne diye zorluyoruz?...Civic 'in Lancer'i her ortamda geçeceği gerçeği, neden bu kadar sinirlendirdi sizi? Ben Lancerin motoru şöyledir..Yada kaportası böyledir demedim ki...

Yollarda ise, %99.9 hız sınırlarına (otoban dahil) uyarım.Hatalı sollama/makas/yanlama vs. yaşıma uygun değil.Ama şöyle kalkışta,sıfırdan yüze kadar,bazı arkadaşlara haddini bildirmeyi seviyorum..Bazen de ben haddimi biliyorum,sellektörü çekip yol veriyorum agaya.

Honda Civic'in has Evo su MUGEN RR

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER

Engine
    Power 177 kw (237hp / 241 ps)
    Torque 217 Nm (160 Lb-Ft)
    Displacement 1.998 liters
    Engine type In-Line 4
    Engine location Front
    General data

Bu da ustalıkla geçer Evo yu

Lancer nası geçer Civic ' i;
    -Evo yapıştırması (+2 hp)
    -Evo Cantı (+5hp)
    -Evo Spoileri (+3hp)
    -Dikiz aynasına Mitsubishi Kokusu (+4 hp)
    -Bir adet Köpekbalığı çıkarması (+5 hp)

= 128 Hp... Her türlü akar.

• sevgili kaf_kaftr,

bu sizin civicin 0-100 km/h süresi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

sevgili kaf_kaftr,

bu sizin civicin 0-100 km/h süresi nedir?

12.5 imiş otomatik.

Lancerin muhteşem "4 ileri otomatiğinde" ise 0-100 km/s 13.8 sn...

Son hızlar(kağıt üzerinde =otomatikler) Civic:192 Lancer 178
    Torklar Civic:152Nm. 4200 devir/dk 'da ... Lancer: 143 nm. 4000 devir/dk'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 20 Kasım 2009; 22:10:07 >
  • pekiii

sevgili han01 ya da diğer lancer kullanıcıları...lancerin ağırlığı nedir?
  • quote:

pekiii

sevgili han01 ya da diğer lancer kullanıcıları...lancerin ağırlığı nedir?

1280 kilo Lancer
    1221 kilo Civic (sitelerinden kontrol edebilirsiniz.Ağırlıklar otomatikler için)

Lancerin bilgileri;
    http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/testdetay.php?cid=6001&dt=1
    Civic'in bilgileri
    http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/civicsedan/Civic-Sedan_teknik_ozellikler_2009.pdf

Not:Mitsubishi motorsun sitesinde Firefox ve Opera da , broşürleri açmadı. Ondan dolayı hürriyet otonun birebir alıntısından yararlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 20 Kasım 2009; 22:12:54 >

• ben baktım lancer 1250 kg...eveet çarpıcı sonucu açıklıyorum :

Lancer ve Cıvıc"in 0-100 km/sa süresinde Colt 1.5 karşısında hiç şansı yok...o kadar :))
  • quote:

ben baktım lancer 1250 kg...eveet çarpıcı sonucu açıklıyorum :

Lancer ve Cıvıc"in 0-100 km/sa süresinde Colt 1.5 karşısında hiç şansı yok...o kadar :))

Kanıtlarla açıkla ustaaa

E zaten Lancer' da 1.5 colt motoru kullanıyo. Ağırlık/kötü şanzıman yüzünden çok vasat kalıyo...

Colt kaç kilo ki zaten? 110 beygir uçuruyodur onu...

Not: Ben aracım doluyken boş getz'e de kafa tutamadım ..
  • Colt boş hali 975 kg bir de ben ediyor 1050 kg...bendeki 95 beygir ben dahi zor zaptediyorum ki 109 beygirlik olan nasıl dizginlenir, onu da _opeth dostum söylesin...
  • Fake üyelikler,fanatik mesajlar havada uçuşuyor,lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Fake üyelikler,fanatik mesajlar havada uçuşuyor,lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar

sevgili Duratorq,

başlığımıza her daim bekleriz...bizde yazdıklarınız olmaz...
  • quote:

Colt boş hali 975 kg bir de ben ediyor 1050 kg...bendeki 95 beygir ben dahi zor zaptediyorum ki 109 beygirlik olan nasıl dizginlenir, onu da _opeth dostum söylesin...

Benim Peco 1.4 75 beygir.Araç 960 kilo...Bombo. şanzımanı yüzünden beygirleri hissetmiyorum bile

Yani , seninki de pek olmamış bacey.Bi yanda aaaağğğıııır abiler..Bi yanda fırlama kardeşleri...

Ben de yarışa Civic Hb. yi davet etmek istiyorum

Abaaw... 1.4 ünün 0-100 ü yok 15 sn.

ama 1.8 in otomatiği 11. Düzü 8 sn. En iyisi 1.8 Civic hb. ile Colt 1.5 kapışsın..

Not:Hiç jazz deme bana, o da ayrı bi tartışma konusu (bkz: 13.6 sn 0-100 )

• Sevgili Duratorq ,

Senden ricam,biraz daha iltimat...Şu arkadaşlar iki kere iki dörttür olayını kavrasın,hepimizi banlıyormusun ne yapıyorsan artık.

Ama oğlum yaşındaki çocuğun bana şoförlük dersi vermeye çalışması,her şey verileriyle ortadayken , sanki bir tarafımdan uydurmuşum gibi lanse edilmesi beni çok sinirlendirdi/üzdü.

Beni/karşı görüşü savunan arkadaşlardan ricam,biraz saygılı olmaları.Bu sayede duratorq da bize bulaşmaz hem
  • Neyse arkadaşlar, bu işin sonu yok...bacey'in de teklifi ile, tüm lancercileri "MUTLAKA AMA MUTLAKA" kıraathanemize bekliyorum.Gelin bi çayımı için,gerginliğinizi atın üzerinizden.Kaave için ;http://forum.donanimhaber.com/m_30843826/tm.htm

Birçoğunuzun mitsubishisi olduğu halde uğramıyosunuz kaaveye..Bir hondacı olarak ben işletiyorum kaaveyi...

Bak mutlaka uğrayın ona göre..En azından bi selamınaleyküm mesajı yeter.
  • fikret abi bi elin parmaklarını geçmeyen lancercı var zaten milleti korkutma valla. 1.5 colt iyidir. 1. viteste redline'a çıkmam çok kısa zaman aldığından lastikler kifayetsiz kalıyor, kayan araba lambası ise sürekli yanıyor. 1. viteste tam gaz yerine biraz hafif basıp 3000 devir sonrasında tam basmak gerekiyor. ama vites değişimini amtye bırakmamak yerine 1. viteste redline öncesi vites atmam gerekiyor çünkü amt otomatik attığında 2. viteste yeniden o kayan araba lambası yanıyor.

sanırım yeterli bir açıklama olmuştur
  • Duratorq kardeşimde foruma üye yaşı küçük olduğu için ne kadar tembih etsem engel olsamda forumda birçok fake üyelik alıyor bu durum benide çok rahatsız ediyor evden aynı internet üzerinden forumu kullandığımız için benim üyeliğimde fake sanılıyor hatta bir seferinde kardeşim yüzünden adminin biri benim üyeliğimide fake sanıp banlamıştı sağolsun mewluth üstadıma derdimi anlatıpta üyeliğimi açtırmıştım admin olan mewluth üstadımla konuşursanız kardeşimide benide tanıyor durumu biliyor o size durumu anlatacaktır ben ilk ve tek BL@DE nickimle yıllar önce foruma üye oldum profilimden kayıt tarihime bakabilirsiniz kaf_kaftr üstadım(dikkat etmenizi rica ediyorum size her mesajımda hitap ederken ''üstadım'' sözcüğünü kullandım bunu kullanmamın nedeni size saygımdan sevgimden ve yaşımın sizden küçüklüğündendir) size karşı hiçbir zaman en ufak bir saygısızlık yapmadım mesajınızdaki ''Ama oğlum yaşındaki çocuğun bana şoförlük dersi vermeye çalışması,her şey verileriyle ortadayken , sanki bir tarafımdan uydurmuşum gibi lanse edilmesi beni çok sinirlendirdi/üzdü.'' sözlerinizle iğneleyip beni küçümsemenize aşşalamanıza asıl ben çok sinirlendim ve üzüldüm kimin kime terbiyesizlik sayısızlık yaptığı gün gibi ortada sizden böyle bir cevabı beklemeyi bırakın aklımın ucundan bile geçirmemiştim öncelikle ben çocuk falan değilim 18 yaşındayım bunu kavramanızı ve sözlerinize dikkat etmenizi rica ederim bakın sizde ne güzel demişsiniz veriler ortada diye ben burada size veya başka birisine otomatik lancer otomatik civici geçer asla demedim veriler ortada civic tabikide geçecektir burada bazı yanlışlar yapıldı ben bu yanlışları göstermeye düzeltmeye çalıştım bu yanlışlar nedir derseniz mesela otomatik civicin manuel lancerı geçeceği yanlışı sizde diyorsunuzya veriler ortada diye veriler ortada işte manuel lancerın 0-100km hızlanması otomatik civicten daha az bu yanlışa sizde dalga geçme edalarıyla arka çıktınız ben bunu düzeltmeye çalıştım hiçbir art niyetim yoktu kimin ne niyetle yazdığı mesajlarda ortadadır mitsubishi babamın markası değil ayrıca siz tepkiyi sadece benden değil bütün lancer severleri ve sahiplerinden aldınız neyse uzatmaya gerek yok bu son mesajımdan sonra bu konuda ne olursa olsun asla cevap yazmayacağım sadece okumakla yetineceğim şahsıma herhangi bir sataşma aşşalama olursada direkt şikayet edip olayı yetkililere bırakacağım.

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Acar Cevap:

18. asırda yaşamış ve tarihte en büyük buruna sahip Yorkshire'li adamın modeli Londra’nın en büyük turist gözdesi oldu.Thomas Wedder’in burnu 19 santimetre uzunluğunda olduğu için Piccadilly Sirkindeki Ripley’in İster İnan İster İnanma müzesinde yer almayı hak etti.

Bu seferde bundan mı içeri attılar acaba

• Kafkaftr , hemşerim, çağrın üzerine sana yardıma geldim, ama carisma kullandığım
    için mitsubishiyi seviyorum yaw, ayrıca lancer güzel araba, hem birde capon kardeşliği var
    ..."japondur candır" .. başka marka olsaydı topu tüfeği hazırlamıştım ama lancere laf
    söylemek içimden gelmedi valla
  • BL@DE sana değil onları bana yazmış arkadaş , ben saygısızca hiç bişey yazmadım ama o ne yazdıklarının farkında değil ben motoruna,kaportasına bişey demedim diyor fındık motor diye dalga geçiyor..Hız kurallarına % 100 uyarım diyorsun ,öyleyse bu fındık motor sana rahat rahat yeter üstad...
    Birde akıl,yetenek gibi özellikler yaşla kazanılmaz ancak tecrübe kazanılır herkesin birilerinden öğrenecek bişeyleri vardır ,kimsenin bir diğerine yaşı küçük diye ahkam kesmesine gerek yok bu arada benim yaş 38.
    Ben sadece lancer düşünen arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile alınacak bir araç ,ortak bir şikayet varsa oda ses yalıtımı bu tabi kimine göre bir zevk kimine görede sinir bozucu bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kejan

BL@DE sana değil onları bana yazmış arkadaş , ben saygısızca hiç bişey yazmadım ama o ne yazdıklarının farkında değil ben motoruna,kaportasına bişey demedim diyor fındık motor diye dalga geçiyor..Hız kurallarına % 100 uyarım diyorsun ,öyleyse bu fındık motor sana rahat rahat yeter üstad...
    Birde akıl,yetenek gibi özellikler yaşla kazanılmaz ancak tecrübe kazanılır herkesin birilerinden öğrenecek bişeyleri vardır ,kimsenin bir diğerine yaşı küçük diye ahkam kesmesine gerek yok bu arada benim yaş 38.
    Ben sadece lancer düşünen arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile alınacak bir araç ,ortak bir şikayet varsa oda ses yalıtımı bu tabi kimine göre bir zevk kimine görede sinir bozucu bir durum.

Allah'ınızı severseniz,gelin bakın benim mesajlarıma....Tamamen geyik/iğneleme(bkz:Karşındaki kişiyi kızdırarak eğlenme.Kıraathane'deki muhabbetlere de bakınız) ile başlayan mesajlarımı ciddiye aldınız.Ortada neden yokken yine bir geyik olan "Fındık motor vs." işlerini ciddiye aldınız.Tamamen geyik çevirmeye çalışmıştım.Fakat bu askeri ciddiyetinizden ötürü elime,yüzüme bulaştı.

Unutmayınız.Bir çoğunuz daha yeni Lancer'i görmemişken,ben hususi Antalya'ya gidip , pazarlık ettim.Ne olursa olsun alacaktım.Carismamı iyi değerlendiremeyince bayi vazcaydım.

Siz sağda solda sorunlumu vs. diye sorarken ben gözüm kapalı alacak kadar ileri gitmiştim.(Ki o tarihte Antoto 7 veya 8 tane lancer satmıştı daha).

Zaten benim mesajları takip ettiyseniz,"hiç bir zaman Lancer alınmaz demedim." Sadece bu konuya özel,iş ciddiye binince kanıtlarla ortaya döktüm performans işini.

@Blade
    Biliyosun son mesajlarda iş artık Civic/Lancer işini iyice aştı.Fakat senin ve kejanın bana karşı ve benim de size karşı olan üslubum pek doğru değildi.

Mitsubishi forumu,en seviyeli forumlardan biri idi.Bu konuyu saymazsak

@caucass
    Kemal usta, Allah'ını seversen bi de sen deme...Sanki savaşa çağırdık Yine tekrarlıyım, 7 sene Carismaya binip Mitsubishi aşığı olmuş bir kişinin,Lanceri yahut X model mitsu. yu kötüleyeceğini sanmayın.

Bu da son mesajımdır konuya.Eğer rahatsız oluyorsanız şikayet ediniz.4 gün rapor yazar Duratorq üstat.Ondan sonra devam bizim işler

Not:50 yaşındayım.Fakat,sizlerin de üslubunuza dikkat etmenizi rica ediyorum.Bu konu için değil de, bazen hakikaten çok ters cevap veren,askerlik arkadaşı durumuna sokanlar oluyor ,beni..

Bir kez daha yineliyorum.Meğer Mitsubishicisiniz, o kadar Kıraathane açtık,bi tane "Merhaba " mesajınız bile yok.Rica ediyorum,gelin kıraathaneye orada çevirelim geyiği...Millet bu kadar kasılmasın

İyi forumlar sevgili Mitsubishiciler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.