Şimdi Ara

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
4
Favori
121.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

yok bir daha resmini koymadan anlatamayacağım herhalde :)

lancer s40 tan filan değil 2001-2003 mitubishi galanttan esinlenmiştir.

ha volvo s40 galanttan esinlenmişmidir orasını bilmiyorum ama lancerin s40 ten esinlenmediği kesin

galantın resmi aşağıdadır.

YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

mitsubishi yeni tasarim yapacagina bunu lancer olarak piyasaya surseymis ya cok guzel duruyo bu galant (yenisi cok kotu)

• bakırköyde görmüştüm bitane ama resimlerdeki kadar hoş değildi. daha basitti.
  • Arkadaşlar,

Aracın otomatik versiyonunu kullanan var mı? Düz ile otomatik arasında kaldım. Vites tiptronik değil, dolayısı ile sürüş zevkinden ne derece feragat etmem gerekiyor bunu çok merak ediyorum.

Renk olarak da iki alternatife sıkıştım. Kırmızı, içi siyah? Siyah ,içi bej?

Fikirlerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TT768

Arkadaşlar,

Aracın otomatik versiyonunu kullanan var mı? Düz ile otomatik arasında kaldım. Vites tiptronik değil, dolayısı ile sürüş zevkinden ne derece feragat etmem gerekiyor bunu çok merak ediyorum.

Renk olarak da iki alternatife sıkıştım. Kırmızı, içi siyah? Siyah ,içi bej?

Fikirlerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler...

Geçen yıl siyah ile beyaz arasında kalıp son tercihimi beyazdan yana kullanmıştım. O yüzden bi taraftan siyahta aklım kaldı. Siyah renk ne kadar çabuk kirlensede aracı o kadar güzel gösteriyor.
    Siyah kasa rengininde bej iç döşeme ile ne kadar uyumlu olduğu bir gerçek.
    Her ne kadar invesc öğrenebilir şanzuman olsa da Mitsubishi'nin bir önceki kasalarında otomatik vites ile düz vites arasında belirgin bir performans ve yakıt tüketim farkı vardı. Ben olsam yine düz vites tercih ederdim.

• arkadaşlar hala elin broşür geçirebilen yokmu?

biri alah rızası için şu arabanın teknik ve donanım verlerin şöyle bir tepeden tırnağa yazarsa çok sevineceğim.

istanbulda olsam on kez gidip görmüştüm de malesef şu an imkanım yok.

bu şanjıman invecs de değil.

invecs tiptronik olur bildiğim kadarıyla supremum arkadaşım.

hayırlı günler.
  • quote:

arkadaşlar hala elin broşür geçirebilen yokmu?

biri alah rızası için şu arabanın teknik ve donanım verlerin şöyle bir tepeden tırnağa yazarsa çok sevineceğim.

istanbulda olsam on kez gidip görmüştüm de malesef şu an imkanım yok.

bu şanjıman invecs de değil.

invecs tiptronik olur bildiğim kadarıyla supremum arkadaşım.

hayırlı günler.

Temsa yine ağırdan alıyor olay bu.
    Site için link vermişler ama ortada site yok daha. Bende zaten eski kasalar ve invesc şanzuman için yakıt tüketiminden bahsetmiştim. İnvesc'e rağmen şeklinde...
    Yeni kasada bu şanzumanı kullanmamışlarsa tüketim farkı daha fazla da olabilir.
    Biraz daha şanslı olsaydım aracı tepeden tırnağa inceleme fırsatı bulacaktım. Araç 1-2 saat içinde Gebze'den gelir dediklerinde daha önümde 1300 km yolum vardı bekleyemedim ve test edemeden yoluma devam ettim.

• arabayı inceledim çok etkilendim ama otomatik viteste 0-100 hızlanışı 14 küsür saniye (4 vites A/T) olduğunu öğrenince temsaya bırak dedim

en kötü versiyonunu getirmiş yine temsa hemde fiyatıda az deil
  • ilk lancerimi iki gün önce sahilde park halinde gördüm siyah renk gerçekten yakışmış hoş bir araç dışarıdan içine bakamadım dışı çok hoş
    yer (kocaeli)
  • ses sistemini opsiyonel olarak veriyolarmı acaba bilgisi olan varmı ? ayrıca en üst donanımda yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar yokmu ?
  • Bende biraz evveL test ettim aracı.Gerçekten çok güzeL oLmuş.MaLzeme kaLitesi harika deri direksiyon ve vites topuzu biraz koLay aşınacakmış gibi duruyor ama kuLLanıLmadan biLinmez tabi.Arka böLümde baş ve diz mesafesi epey geniş(boyum 1.84) ben sığdım yani.Cam kumandaLarının oLduğu böLüm baştan biraz karşık geLiyor ama aLışıLıyor hemen.Bi arkadaşımız direksiyon üzerindeki düğmeLerde ışıkLandırma oLup oLmadığını sormuştu.IşıkLandırma var bunda suzuki gibi değiL yani. KuLLanım özeLLikLerinden basedicek oLursak iLk başta vites geçişLeri biraz sert ama tatLı sert burası keyifLi.Ancak motor 1.6 Lar gibi devirLenmiyor.Araba güzeL hızLanıyor fakat tadı tuzu eksik gidiyor sanki ben öyLe hissettim.ASC çabuk devreye giriyor test ettiğimiz yoLLarda haLa biraz kar vardı beLki bundan doLayı oLabiLir.Satış temsiLciside pek fazLa zorLamama izin vermedi.ÖzeLLikLe ASC 3. kez devreye girdikten sonra.Ama ne yaLan söyLiyim gerçekten harika bi araç.En fuLL donanımLı manueL vitesLi + metaLik boya 39,900 fiyat verdi nakitte indirim yapacakLar gibiydi,pek fazLa üsteLemedim.Yeni araba aLacakLar ciddi oLarak bu aracı artık es geçmemeLi diye düşünüyorum.Bende aLmayı düşünmeye başLadım biraz biraz.

Bir kaç foto çektim sizLerLe payLaşayım.Test aracının fotoLarını çekemedim bayide duran arabayı çekebiLdim.
    TeLefondan çektim idare ediverin birazcık.

• Devamı burda.. ayrıca strong84 üst donanımda yağmur ve far sensörü var

• quote:

Orjinalden alıntı: nightfox54

Devamı burda.. ayrıca strong84 üst donanımda yağmur ve far sensörü var

Çok teşekkürler okadar uğraşıp bilgilerini görüşlerini bizlerle paylaşmışsın emeğine sağlık

• peşin para pazarlıkla 37-38 gibi verirler heralde ama motor yetersiz keşke tsi motor olsaydı yada dizel daha iyi olurdu yılın ikinci yarısında sportback gelecekmiş benim ilgimi daha çok sportback çekti
  • hala broşür bulabileniniz yokmu.

full donanımdan kasıt nedir merak ediyorum.

hayırlı günler.
  • ön gögüs tamamen honda civic le aynı , havalandırma düğmeleri corolla ile aynı, benzemiyor aynısı yani.

ama gerçektende güzel araç tipi olsun donanımı olsun kalitesi olsun çok iyi. alanlara hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

peşin para pazarlıkla 37-38 gibi verirler heralde ama motor yetersiz keşke tsi motor olsaydı yada dizel daha iyi olurdu yılın ikinci yarısında sportback gelecekmiş benim ilgimi daha çok sportback çekti

keşke sportback modeli önce gelseydi inş sportback modelinde 1.5 150 bg olan colt CZT motor seçeneği gelir
  • quote:

hala broşür bulabileniniz yokmu.

full donanımdan kasıt nedir merak ediyorum.

hayırlı günler.

Broşür haLa yokmuş.FuLL donanımda yağmur ve far sensörü 9 hava yastığı ASC gibi özeLLikLer var
  • teşekkür ederim ilgin için.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo9

quote:

Orjinalden alıntı: strong84

peşin para pazarlıkla 37-38 gibi verirler heralde ama motor yetersiz keşke tsi motor olsaydı yada dizel daha iyi olurdu yılın ikinci yarısında sportback gelecekmiş benim ilgimi daha çok sportback çekti

keşke sportback modeli önce gelseydi inş sportback modelinde 1.5 150 bg olan colt CZT motor seçeneği gelir

İnş dediğin motor seçeneğiyle gelir büyük sabırsızlıkla bekliyorum bu sportback modelini mükemmel bir tasarımı var
  • lancer sportback

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.