Şimdi Ara

Yeni konsolla gelen 3 ayri gamertaglik gold uyelik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aradim lakin tam sormak istedigim seyi karsilayan cevap bulamadim, sikca sorulan sorularda da bulamadim.

Benim 2009'da PC'de SFIV oynamak icin yarattigim gamertag'imle yeni aldigim slime giris yaptim, lakin gold uyelik deneyecek misiniz falan demedi, silver'di surekli. Herhalde slimlerde yok diyerek 1 aylik gold sifresi buldum bir yerden onunla su an goldum. Sorum: yeni yaratilan gamertaglere mi ozel 1 aylik bedava gold? Oyleyse su anki parali goldum bittikten sonra baska bir (ya da ayri 3) gamertagle fazladan bedava kullanabilecek miyim, yoksa bir kere bedava olmayan sekliyle denedim diye o bedava haklarim yandi mi? Tesekkurler.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua Kristos -- 6 Ekim 2010; 17:46:34 >

• 3 tane yeni gamertagla oluyor. Yanmaz hakların.
  • GencayA bey,

Tesekkur ederim, yuregime su serpildi vallahi. Bir de bir hint vereyim. Universe at war adli pc oyunu games for windows live paraliyken cikmisti ve bir aylik bedava gold veriyordu. Ben 3 tanesini (pcde live oyunlarini oynayabilmek icin) 1.75 (3 u 5.25 pound) pounddan ebayden almistim. Eger hala satisi varsa 1.75 pound'a bir aylik gold uyelik alabilirsiniz, eger icindeki 1 month trial oldugundan 3 ayri gamertagle o da kullanilabiliyorsa deme keyfinize. Ama MS'in cakmamasi lazim.

Saygilarimla.

Edit: play.comda 1.97 pound.http://www.play.com/Games/PC/4-/3349738/Universe-At-War-Earth-Assault/Product.html?ptsl=1&ob=Price&fb=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua Kristos -- 6 Ekim 2010; 18:02:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.