Şimdi Ara

yeni kızla tanıştım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sınıfa yeni bi kız geldi.Bir iki ders durduktan sonra özgüven patlamasıyla yanına gittim konuştum bayaa konuştuk.Baya samimi olduk.tenefüslerde beraber ikimiz falan gezdik hemen arkamda oturuyor bana seni sevdim dedi ben de seni dedim çıkışta evlere dağıldık.bizim sınıfta bir de kız grubu var kankilerim onlar da benden bahsedip iltifat etmişler benim hakkımda sizce bu olur mu?? 1 ay sonraya düşünüyorum(sevgilisi yokmuş eski sevgilisine karşı bi his duymuyormuş)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tiki-Taka kullanıcısına yanıt
    Hocam sevgili olmak istiyorum 16 yıldır kaç tane dost kazandım bi bilseniz sizce olur mu ne yapmam lazım??beni kanka olarak görmesinden korkuyorum 2 defa başıma geldi çünkü

• Tiki-Taka kullanıcısına yanıt
    Hocam saplıktan kurtulmak için emin olun kafa dengimm birisi iltifat falan mı ediyim napıyım??

• Up

• Adminlerakpyandasi A kullanıcısına yanıt
    Hocam knk olarak görmemesi için ne yapmam gerekiyor??

• Arkadaş baya yoklukta :D
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Aynen çok önemli bir şans

• Son durum nedir hocam ??

• Huseyın397 H kullanıcısına yanıt
    Hocam tanışalı 2 gün oldu beraber kantine giderken sadece bana güvendiğini söyledi öğlen dışarı gideceğime onla yedim öğlen yemeğini sonra 2 tur attık okul etrafında benim sakin kalma huyumu vs çok sevmiş şimdilik bunlar kimseye açmadığı şeyleri bana açtı sorunlarını çözüyorum en büyük korkum kanka kardeş olmak durum bu yorumunuz nedir olur mu?
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTeriminDili -- 28 Nisan 2015; 21:42:18 >
  • Arada gözlerine bak anlamlı şekilde. Niyetin belli olsun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scirocco.R -- 28 Nisan 2015; 21:44:39 >
  • Scirocco.R kullanıcısına yanıt
    Başka öneriniz??

• 1 ay çok geç o süreye kanka moduna girme ihtimalin yüksek max:5 gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Hocam tanışalı 2 gün oldu beraber kantine giderken sadece bana güvendiğini söyledi öğlen dışarı gideceğime onla yedim öğlen yemeğini sonra 2 tur attık okul etrafında benim sakin kalma huyumu vs çok sevmiş şimdilik bunlar kimseye açmadığı şeyleri bana açtı sorunlarını çözüyorum en büyük korkum kanka kardeş olmak durum bu yorumunuz nedir olur mu?
    Edit:imla

Sorunlarını falan açtıysa geçmiş olsun kardeş yeni birilerine yönel.
  • Hocam tam da o şekil değil baş başa geziyoruz falan sanmıyorum şimdilik öylr bir durum olduğunu

• Kanka moduna girmen yakındır.

Çünkü kız ilk senle tanışmış. Dertlerini dinliyorsun meriç gibi. Yokluktasın vsvs.

1- Çekim yarat. Gözlerine bak. Arada eline dokun, omzuna beline falan dokun.

2- Muhabbeti biraz ilişkiye, aşka getir. Paso okul,ders, dizi mizi hakkında konusmayın.

3- Bağ kurmaya çalıs. Kendini anlat onu dinle.

4- Bir seyler ögret. Bilardo, tavla, değişik bir bilgi gibi.

5- Bir esyanı hediye et anlam yükleyerek. Mesla kolyen varsa ver. De ki ; Bu kolye mutluluk kolyesi, ne zaman taksam mutlu olurum falan filan. Seni hatırlatır.

Okul çıkısında da takıl biraz, mesajlas, konus. Sonra bir yerde elini tutarsın tamamdır
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Hocam Biraz da sevgili modundayız neden diye soracak olursanız sınıftaki kızlarla da tanıştı ancak onlarla takılmıyor

• Hocam kanka olma ihtimaliniz yüksek evet yukardaki arkadaş söylemiş zaten her şeyi bende ek olarak cafe olur bişeyler yemeye haftasonları da takılın

• FatihTeriminDili kullanıcısına yanıt
    yeni tanıştıysan 1-2 hafta bekle(fazla uzatma yoksa friendzonedan çıkamazsın)

sonra açıl kıza. "sen benim için sade bir arkadaşdan fazlasın" diyerek cümleye gir ve başla konuşmaya.

olursa olur, diyelim olmadı kız kezban çıktı. "seni arkadaş olarak görüyorum" triplerine falan girerse hiç üzülme tipik türk kızıdır, kes muhabbeti kaybeden o olur.
    sonra gel buraya beraber sövelim.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Saolasın kardeşim arada iltifatlar ediyorum bende daha iyileri var ancak daha 3 gün oldu anlar diye asıl iltifatları söylemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Hocam sevgili olmak istiyorum 16 yıldır kaç tane dost kazandım bi bilseniz sizce olur mu ne yapmam lazım??beni kanka olarak görmesinden korkuyorum 2 defa başıma geldi çünkü

Boşver öyle korkuyu. Yersiz korku o.

Dost ol, sonra ilerlerse, gerçekten birşeyler hissedersen sevgili olursunuz. Ciddiye bile gider.

Ama sırf sevgilim olsun diye olmaz o iş.

Kadınlardan daha iyi dost oluyor ben sana onu söyleyeyim.

Kadın dostun da olmalı şu hayatta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.