Şimdi Ara

Yeni keşfettiğim kripto paraların kurlarını gösteren site! (Bitcoin, Byteball, Zcash...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, internet dünyasında son zamanlarda gün geçtikçe daha çok popülerleşen ve günümüzde yeni para birimi olarak görülen Bitcoin büyük firmalar tarafından öne çıkarılan bir sanal para birimidir. Gerçi bunu zaten çoğunuz biliyorsunuz.
    Sizlerin de bildiği üzere geçtiğimiz ay Bitcoin’in kurucusu kendini deşifre etmişti. Bunun yanı sıra Steam’de de artık ödemelerde Bitcoin ile ödeme seçeneğinin olacağı da Bitcoin’i gündemde üstlere taşıyan unsurulardan olmuştu. Peki kripto para piyasasında Bitcoin mi bulunuyor? Tabikide hayır. Bitcoin 2,7 milyar dolar değeriyle kripto paralarının öncüsü. Bitcoin’i Byteball ve Zcash takip ediyor. Yani, en azından şuanlık öyle. Peki sürekli değişen bu kripto para borsasını nereden takip edebiliriz?
    Evet konumuz tam olarak da bununla alakalı. Tam 100 adet kripto paralarını takip edebileceğiniz, fiyat değişimi hakkında bilgi alabileceğiniz, hatta bu kripto paraları hakkında çeşitli bilgiler elde edebileceğiniz bu siteyi sizlere paylaşmak istedim. Gerçekten ben siteyi yeni fark ettim ve sizlerle de paylaşmak istedim. Gerçekten sitenin tasarımı olsun, alan adı olsun benim çok ilgimi çekti. Sitenin kullanabilirliği oldukça hoş ve basit. Sizlerin de site hakkındaki görüşlerini bekliyorum. Hoşçakalın.







  • bulduğunuz bir site hakkında niye görüş bekliyorsunuz, yoksa sizin siteniz mi ?

    ne tesadüf başka bir üye de bana PM'den bu siteyi rehberime eklememi rica etti. ne çok karşılaşan varmış bu siteyle

    ayrıca bitcoinin kurucusu kendisini deşifre etmedi, bitcoinin değeri 2,7 milyar dolar değil, bitcoini byteball ve zcash takip etmiyor.

    amacım sitenizi kötülemek değil, sadece tanıtım şeklinizi doğru bulmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Specialist -- 24 Haziran 2017; 21:58:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.