Şimdi Ara

Yeni kasa toplayacağım, yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceliği oyun performansı olan yeni bir kasa toplamaya çalıştım. Eğer iyi anlayan bir arkadaş varsa fiyat artışı olmadan değiştirmemi tavsiye edeceği parçalar var mıdır? MSI GeForce GTX 1050Ti Gaming X ve ASUS GeForce GTX1050 Ti STRIX GAMING arasında kaldım, hangisi daha iyi bilmiyorum o konu hakkında da bilgilendirebilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
    Sistem:

Anakart: MSI A320M PRO VH-PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
    İşlemci: AMD Ryzen 3 1300X Soket AM4 + Wraith Soğutucu 3.5GHz-3.7GHz 8MB 65W 14nm İşlemci
    RAM: CORSAIR 8GB (1X8GB) Vengeance Siyah DDR4 2400Mhz CL14 Tek Modül Ram
    Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı
    HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Kasa: PowerBoost Royal Serisi VK-G1002S USB 3.0 Midtower Kasa
    PSU: XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE M+500W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
    Toplam fiyat şu an ki dolar kuru ile 2832,78 TL. Bu fiyata daha iyi bir şekilde toplayabilirim diyen bir arkadaş varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum.
    edit: başka sitelerden toplarsan daha ucuza gelir diyecek arkadaşlar için söylemek istiyorum, taksit ile alacağım için neredeyse aynı fiyata denk geliyor çünkü vatanda sabit fiyatına taksit oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 4 Ekim 2017; 22:0:54 >

• Neden pahalı ürünlere yöneliyorsunuz? 1200 ile 1300X arasındaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok, 1200 çok kolay bir şekilde OC edilebilir, VE 320 anakartlarında OC desteği yok,
    MSI GTX1050Ti GAMING X yerine MSI GTX1050Ti AERO ITX almak çok daha mantıklı olur, böyle bir bütçeye 1060 Windforce 3GB bile alınır, şöyle bir sisteme yönelin:

https://i.hizliresim.com/g9VpjO.png

+

http://www.nanokatalog.com/Crucial-8GB-DDR4-3000-8GB-DDR4-3000MHz-bellek-modulu,PR-137009.html?gclid=EAIaIQobChMIl4eqvtPX1gIVKyrTCh3l2Q-BEAQYASABEgJpffD_BwE

• Toplayacağım ilk kasa olduğu için biraz acemiyim. Teşekkür ederim dediklerinize bakacağım.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    RAM SİZCE İYİ BİR MARKA MI QVL LİSTESİNDE VAR MI ANKARTIN
  • ANAKARTI NEDEN B350 SEÇMEDİNİZ
  • aettea A kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi zaten pek fazla bilgim olmadığı için buraya konu açıp sorma ihtiyacı duydum
  • Scobelia S kullanıcısına yanıt
    BENDE UĞRAŞIYORUM BİR SİSTEM TOPLAMAK ÜZEREYİM SİZEDE TAVSİYE EDERİM EĞER UYGUNSA SİZDE İÇİNDEN BİR ŞEYLER SEÇERSİNİZ ÇIKARIRSINIZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Kasa Topladım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bir link ya da fotoğraf atabilirseniz sizden de bir kaç şey bakmak isterim. Teşekkür ederim.
  • Anakartı B350 yapın, işlemciyi de R3 1200 yapın.

Ekran kartı da en ucuz 1050 ti hangisiyse onu alın.

Psu Corsair vs450 alın.

Kasaya bişey diyemem, hoşunuza gitmiştir.

Söylediklerimi yapınca daha az para vermiş olmanız gerekiyor o yüzden daha yüksek mhz değeri olan bir ram seçebilirsiniz.

SSD linki hariç açılmıyor hocam.

SSD konusunda da bilgim yok maalesef.
  • http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs1050ti-teknoseyir-i5-7400-8gb-1tb-gtx1050ti-pmu405287

bence bu sistem daha mantıklı teknoseyirden incelemesinede bakabilirsiniz
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    RYZEN 3 1200 işlemci
    ASUS PRİME B350M-a anakart
    ASUS PHONİX NDVİA GEFORCE GTX 1050Tİ EKRAN KARTI
    GSKİLL 8 GB 3000 MHZ TEK KULLANACAĞIM ŞİMDİLİK İLERİDE İKİNCİSİNİ ALACAĞIM
    DARK DRAGON 3*12 FAN ATX SİYAH KASA
    FSP HD700W 80+ BRONZ GÜÇ KAYNAĞI
    Hİ-LEVEL SSD ULTRA 120 GB 550-530
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    REİS BENCE BENİM SİSTEM DAHA MANTIKLI VE DAHA UCUZ GELDİ 2578,17 6 AY TAKSİT ŞU ANDA İNTERNETTEN TOPLADIM
    İNTEL İ5 YERİNE RYZEN3 1200 ÖNERİLİYOR ANAKART SOKET AM4 2020 YE KADAR ÇIKACAK İŞLEMCİLERLE UYUMLU DENİYOR TABİ Bİ ARKADAŞIN MESAJI VARDI ONLARIN BİR ALLAH DEDİĞİNE İNANACAKSINDA EN AZINDAN ŞİMDİLİK BİR UMUT
  • Hocam 8. Nesil intel işlemciler geliyor i5 alınmaz şu an r3 1200 fiyatına i3 8100 geliyor 4c/4t bildiğimiz şu anki i5ler yerine.

Ya bekleyin i3 8100 alın ya da r3 1200 ama ben r3 öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.