Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alcon11

ı phone 5 satışları amerikan ekonomisini %0.33 artıracakmış.telefonu alıpta amerikan ekonomisine katkıda bulunmayı düşünmüyorum.

http://www.computerworld.com.tr/iphone-5-amerikan-ekonomisini-kurtarir-mi-detay_7949.html

Ohoo düşünceye bak !

O zaman arabada almayalım .. Lan samanı bile dışarıdan alıyoruz !

• quote:

Orijinalden alıntı: Boeing*

quote:

Orijinalden alıntı: alcon11

ı phone 5 satışları amerikan ekonomisini %0.33 artıracakmış.telefonu alıpta amerikan ekonomisine katkıda bulunmayı düşünmüyorum.

http://www.computerworld.com.tr/iphone-5-amerikan-ekonomisini-kurtarir-mi-detay_7949.html

Ohoo düşünceye bak !

O zaman arabada almayalım .. Lan samanı bile dışarıdan alıyoruz !

düsün akdenizde muz ithal ediliyo yorum sana kalmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s3 almayıp ta iphone5 i bekleseydim heralde küfürederdim apple a. 1 senedir internette dolaşan fotolardakinin aynısını yapmış adamlar. yuh diyorum sadece. nerde kaldı apple farkı peki? hadi yapıyorsun bari biraz şu kenarlardan kıs alttan üstten boşluklara bak. inceliğine eyvallah o konuda çok iyi ama önden görünüş tam bir takoz olmuş malesef.
  • Ben şahsi fikrim şöyle;

Bazı arkadaşlar teknolojiyi pek yakından takip etmediği için ve bu konuda bilgisiz oldukları için telefonun işlemcisinin güçlenmesine olumlu bakmıyorlar. Geçen sene siri çıktığında millet az da olsa şaşırmıştı ve bu kadar olumsuz yorum gelmemişti. Onlar için sadece cihazın göze hitap edecek şekilde tasarımının olması ve yine duyu organlarımıza hitap edecek özellikler olması gerekiyor. Yani işlemcisi, gpusu, rami artmış önemi yok.

Bir işlemcinin 2 kat güçlenmesi harika bir şeydir. Kaldı ki 4S in kasıldığı bile hiç görmedim. Şuan normal bir masaüstü işlemcisi, bir yıl sonra asla 2 kat güçlenemez. En fazla yüzde 20,30 fark olur o kadar. Keza GPU da öyle. Geçen senenin amiral gemisi GTX 590 dan iki kat daha güçlü GPU hala çıkmadı. Sadece pilin 2 ye katlanmasını bekliyordum ama şuanki teknolojiyle bu mümkün olmadığı için yine iPhone 5'i her gün şarja takacağız.

Özellikler olarak benim beğenimi karşıladı, sadece yazılımsal tarafı eksik kaldı. Geçen sene Siri çıktığında vayy be demiştik ama bu sefer vayy be dedirtecek bir yazılımsal gelişme göremedik. Keşke Apple, Siri gibi vay be dedirtecek, ilgi çekeceği bir kaç yazılımsal özellik ekleseydi. Veya home tuşunu renklendirmek gibi küçük dokunuşlar yapsaydı. Bir de; ekranın yüzde 40 daha doygun renklere sahip olması çok dikkatimi çekti...

Tasarım olarak ise ben de beğenmedim. Ön taraftan bakınca ışık sensörü çok göze çarpıyor çünkü ahizenin üstüne konmuş. Belki iPhone 4/4s lere alıştığımız için öyle geliyordur bilemeyeceğim. Arka kapak da pek iyi olmamış. Düz parlak renkte olsaymış daha hoş dururmuş.

Not: Son satırda zevklerimi anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 14 Eylül 2012; 1:19:55 >

• eğer bir telefona o miktarda para vericek olsaydım s3 xperia s one x falan bakardım çünkü 3.5 inc ekran çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ben şahsi fikrim şöyle;

Bazı arkadaşlar teknolojiyi pek yakından takip etmediği için ve bu konuda bilgisiz oldukları için telefonun işlemcisinin güçlenmesine olumlu bakmıyorlar. Geçen sene siri çıktığında millet az da olsa şaşırmıştı ve bu kadar olumsuz yorum gelmemişti. Onlar için sadece cihazın göze hitap edecek şekilde tasarımının olması ve yine duyu organlarımıza hitap edecek özellikler olması gerekiyor. Yani işlemcisi, gpusu, rami artmış önemi yok.

Bir işlemcinin 2 kat güçlenmesi harika bir şeydir. Kaldı ki 4S in kasıldığı bile hiç görmedim. Şuan normal bir masaüstü işlemcisi, bir yıl sonra asla 2 kat güçlenemez. En fazla yüzde 20,30 fark olur o kadar. Keza GPU da öyle. Geçen senenin amiral gemisi GTX 590 dan iki kat daha güçlü GPU hala çıkmadı. Sadece pilin 2 ye katlanmasını bekliyordum ama şuanki teknolojiyle bu mümkün olmadığı için yine iPhone 5'i her gün şarja takacağız.

Özellikler olarak benim beğenimi karşıladı, sadece yazılımsal tarafı eksik kaldı. Geçen sene Siri çıktığında vayy be demiştik ama bu sefer vayy be dedirtecek bir yazılımsal gelişme göremedik. Keşke Apple, Siri gibi vay be dedirtecek, ilgi çekeceği bir kaç yazılımsal özellik ekleseydi. Veya home tuşunu renklendirmek gibi küçük dokunuşlar yapsaydı. Bir de; ekranın yüzde 40 daha doygun renklere sahip olması çok dikkatimi çekti...

Tasarım olarak ise ben de beğenmedim. Ön taraftan bakınca ışık sensörü çok göze çarpıyor çünkü ahizenin üstüne konmuş. Belki iPhone 4/4s lere alıştığımız için öyle geliyordur bilemeyeceğim. Arka kapak da pek iyi olmamış. Düz parlak renkte olsaymış daha hoş dururmuş.

Not: Son satırda zevklerimi anlattım.

Allah aşkına Siri'yi bir kere kullandın mı?

Üniversitedeki arkadaşlarımda 4S çıktığında Siri var, şöyle cevaplıyor böyle çalışıyor falan diyorlardı.

1 kere kullananı görmedim. Zaten Türkiye'de neredeyse hiç çalışmıyor.

Siri büyük bir adım değildi zaten. Türevi şeyler her cephede mevcuttu. Apple yine her zaman yaptığı gibi yapılmış olanı ilk defa yapılıyor gibi anlattı.

• Eski bir deyiş vardır:
    Önemli olan boyu değil işlevi..

Kısaca... Bu sefer olmadı apple..

• şahsi düşüncem 4 hala kral
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

israf olduğunu hatırlatıp gidiyorum buralardan

Para çoksa israf olmaz mezaramı götürecez.

hayir mezara goturmicen yardim yapacan

Sen yapiyor musun?

sence??

435 liraya telefon almak yerine 35 liraya bir telefon alip 400 lira ile yardim yapabilirdin.Neden yamadin?

Bu soruyu kendine sor,sonra bir daha dusun bu insanlar neden iPhone aliyor diye.

kardes iphone almyin demiyorum elbette paran varsa alacaksin aldiginiz kadarda yrdim edebilirsin diyorum
    bide sen nerden biliyon

30 saniyelik bir arastirma ile ogrenmek cok zor olmadi

Gerekli yardim gerekli zamanda yapiliyor zaten

gerekli zamanda deil is isten gectikten sonra yapiliyor

ya bi git çay koy. kimin neye para harcadığının çetelesini tutmak sana mı kaldı. Barış elçisi gibi yardım yardım. bi saptırmayın şu konuyu.

• Hocam 30 eylülde almanyadan arkadaşım gelicek ona tablet aldırıcaktım samsung galaxy note 10.1 düşünoyordum dünden beri iPhone 5 e baka baka ip4 ü satıp iphone 5 getirtesim geliyor ... bu apple ne pis bişi ya ben tablet alıcaktım ne güzel nereye geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Of bir susun la ne yardımı ne israfı adam gibi yorum okurum diye giriyorum üsttekiler saçma sapan ötüyor

Adamlar kendi aralarında konusu açılmış diye konuşmuş. Bu ne sinir böyle ? Siz yorumunuzu yapın biz onu da okuruz.

Ben yorumumu yaptım.Adamlar kendi aralarında konuşuyor da saçma konuşuyor.Gereksiz mesajlar silinse 40 kusur sayfa 20 sayfaya düşer,adam gibi yorum,alıntıya yorum yapacaklar yapsın.tartışma amaçlı konuşmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

Hocam 30 eylülde almanyadan arkadaşım gelicek ona tablet aldırıcaktım samsung galaxy note 10.1 düşünoyordum dünden beri iPhone 5 e baka baka ip4 ü satıp iphone 5 getirtesim geliyor ... bu apple ne pis bişi ya ben tablet alıcaktım ne güzel nereye geldim

Nexus 7 ve iPhone 5 istersen her iki ihtiyacını da en iyi kalitede sağlamış olursun.

• zamaninda bir arkadasla sohbet ediyoruz dedimki sence nfs serisinden hangisi daha iyi (carbon cikali 3-4 ay olmus)
    cevap:buda sorumu tabiki most wanted tamam dedim daha sonralar undercover cikti baktim bu carbona sarmis.
    artik o arkadasla gorusmuyorum ama forumu takip ettigim kadariyla nfs run yerine hot p. daha cok seviliyor neden donanim yetersiz kaliyor ve buda son cikanin kotulenmesine sebebbiyet veriyor apple store acilsaydi ve bu telefon turkiyeye 1800 seviyesinden girse idi bu yorumlari yazan kisilerin %80i ip5 alirdi tamamiyle kedi ciger meselesi yoksa s3'un kaldirip ip5'in kaldiramayacagi uygulama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

En iyisi Lumia 920

Yeni iPhone Geliyor

ilk defa guzel bi telefon yapmis nokia benimde hosuma gitti ama bunuda aldinmi indircek uygulama yok windows mobil sagolsun

zamanla geliştiriciler bunada ağırlık verecek , microsoftta desteğini çekmezse , nokia yine lider

180gr telefon Maşşallah nokia olduğu anlaşılıyo

içindeki donanımlar apple'ı ezen cinsten. apple gibi kamerasını işlemcisini yenileyip yeni telefon diye sürmüyorlar ki piyasaya adamlar devrim yapıyor.

Tabikide donanımı ezen cinsten olacak

İşletim sistemine anca yetiyor çünkü

Windows Phone'un stabilitesini hepiniz yakında aklınıza kazıyacaksınız. Iddıa edıyorum, Wp nin rakıbı androıd olamaz, iOs olmalı.

• Bir resimlede ben geleyim dedim neşelensin forum

Yeni iPhone Geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ats100

Bir resimlede ben geleyim dedim neşelensin forum

Yeni iPhone Geliyor

Ne madara oldu apple ya balotelli gibi :D capsleri şimdiden düşmüş piyasaya ne güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Thaedrial5

quote:

Orijinalden alıntı: ats100

Bir resimlede ben geleyim dedim neşelensin forum

Yeni iPhone Geliyor

Ne madara oldu apple ya balotelli gibi :D capsleri şimdiden düşmüş piyasaya ne güldüm

Bitane daha yaptım atarım belki, ama önceki kadar güzel olmadı

• apple bos kasa satsa gene alanlar cıkar..fanatıklerının bu kadar gozu kor olmus..bıldıgın kamıs olmus..hıc olmazsa 4*4s bırseye benzıyordu ıphone5 resmen ucube olmus..sımdı aradan bıraz zaman gecer bılerek eksık bıraktıkları 5 ı tamamlayarak 5s olarak sururler..sonuc olarak bız ne desek bos alan gene alacak..cunku yenı nesıl ıcın ego aracı olmus durumda.samsung ve dıger markalar ısınlanma yapan telefon yapsa gene apple kadar ılgı gormez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.
    tamamiyle kedi ciger meselesi yoksa s3'un kaldirip ip5'in kaldiramayacagi uygulama yok.

dostum nokia kullancısı olarak yazıyorum

iş yazılıma gelmeden önemli olan, hissiyat

eline aldığında hangisi daha kaliteli hissettiriyor

s3 ve ip4s i denedim, ip hakikaten farklı bir dokunuş sunuyor, ip alıpta kılıfla kaplayanlara selamımı iletiyorum buradan

önce hissiyat sonra yazılım

telefon cahili arkadaşımın üzerindede denedim bunu s3 mü ip 4s mi diye

ip farklı bişey ya dedi

yazdıklarım tamamen objektiftir, 1998 den beri 2 telefon aldım, 2 side nokia, ilk ip olacak kısmetse
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.