Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

Yeni iPhone Geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: origo35

Donanım konusunda bence çok kötü değil. Ama kullanıcılarının 4-4s den sonra biraz farklı özellikler bekliyordu. Data kablosu incelmiş, panorama çekim modu gelmiş, siri den maç sonucu öğrenebilirmişiz gibi basit gelişmelerle gelmesi insanların tepsini alıyor. Yoksa a5 göre 2 kat daha hızlı işlemci ve gpu oldugu söyleniyor. Yine 4 çekirdek işlemcisi olucak ve ios bi cihaz bu. Android e göre çok daha stabil ve çok daha hızlı bi işletim sistemi. Çoğu kişi s3 ü iyi olduğunu iddaa ediyor. Bende s3 alcak olmama ragmen iphone 5 çok daha iyi oldugunu düşünüyorum. Basit mantıkla a5 işlemcili, 512 mb ram li 4s ile galaxy s3 neredeyse kafa kafaya olduguna göre a6 işlemcili ve 1 gb ramli iphone 5 s3 den çok daha iyi olcağına eminim. Ama 4s i olupta 5 e geçmek akıl kârı değil. Türkiye yede fahiş fiyatlarla geleceği zaten kesin.

İPhone 4S çözünürlüğü : 640 x 960

Galaxy S3 çözünürlüğü : 720 x 1280

Yani arada %50 çözünürlük farkı var. İnsanlar bunu ( 4S galaxy S3 gibi hızlı ) yazıp sanki Apple mucize başarmış gibi yazıyor. Alakası yok. Galaxy S3 ün ekranı İPhone 4S ten %50 daha fazla çözünürlük sunuyor. Bu da GPU ya binen yükü %60 civarında artırır.

İPhone 5 te ise çözünürlük : 640 x 1136 yani 4S ten %18.33 fazla. Evet İPhone 5 daha performanslı olacak ve bu tamamen Apple ın mucizesi. Ama teknik anlamda değil. İnsanları uyutması anlamında.

Arkadaşın dediği gibi hali hazırda olan şeyleri öne sürüyorlar. Önceden telefonları Kare idi. Diğer telefonlar Dikdörtgen idi. Apple Kare daha iyi dedi. Şimdi Apple yenilik olarak bize WS ekranı getiriyor. Evet artık İPhone WS ekrana sahip. İnanılmaz bir yenlik değil mi? Hayal gücüyle tasarlandı. İnanabiliyor musunuz artık 5. satır görünüyor. Harika ya.( Şimdi ben olsam diğer firmaların yerinde. Birleşip Dikdörtgen bizim tasarımımız diye dava açardım. )

Ve Panaroma çekim. İnanılmaz değil mi. Şimdiye dek görülmemiş bir özellik. Parlak zeka ürünü. A pardon ya o zaten vardı. Farklı düşün.

Bir de üretim aşamalarından videolar verilmiş. Hani işte teknolojimiz bu hesabı. İnanın bana bunu şaşıran var ise basit bir diş fırçası fabrikada nasıl üretilir bir araştırsın. Nutku tutulur herhalde. Ya da bir cips fabrikasında gözle görülmeyecek kadar hızlı geçen cipsler arasından hasarlı olanların nasıl ayıklandığına bir baksınlar.

Bunun dışında QMandan. Cahillik değil o, işlevsellik. Büyük bir firmanın yetkilisini dediği gibi; nerde sadelik işlevsellik. Yani bir telefona 2000TL para veriliyor ise üstüne gidip bir de dünya kadar şeyle uğraşmaması gerekiyor insanın. ( Bir ara Philips in reklamı vardı. Cidden iyiydi. Teknoloji nedir diye soruyor ve cevap veriyordu. İşte bir kutu vardı sanırım. 5 yaşında çocuk ta açıyordu 80 yaşında adamda onun gibi bir şey. ) Yani cidden nasıl rahat diyor insanlar merak ediyorum.

reyiz son noktayı koymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz burda bunları konuşuyorsunuz avrupada iPhone 5 için millet nerdeyse dövüşecek biz Türklerde mi sorun var? Yoksa Avrupalılarda mı?

Hiçbir araştırma yapmadan yazılmış bir yorum seninki. Eminim Apple ürünü kullandığına ve fanboy olduğuna.

iPhone 5 için yapılan eleştiriler çığ gibi şuan. Zaten gayet normal.

Geliştirilmiş özellikleriyle bile HTC ve Samsung'un son telefonlarına anca rakip olabiliyor. Ekran çözünürlüğü ise komedi.

https://www.google.com.tr/search?q=iphone+5+critics&aq=f&sugexp=chrome,mod=8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Güldürmeyin bizi.

Ben size Gülüyorum ki iPhone fanboy değilim merak etme S3'te kullandım yani. Ancak siz burda ne zaman bir telefon hakkında kötü konuşsanız Apple 2 katı satış yapıyor ki yine yapacak çünkü Apple direk Apple fanlarına oynuyor rakip falan takmıyor hepte işi götüren oluyor bu kadar basit

Apple, Samsung veya HTC'nin yaptığı satış beni ilgilendirmiyor. Bana bir kazancı olmuyor sonuçta.
    Ayrıca S3 kullanmanızda hiçbir şeyi değiştirmiyor. Rakamlar, herşey ortada.

S3 kullanmam birşeyi değiştiriyor . Telefonun sadece donanımla bitmediğini üstüne iyi bir işletim sistemi gelmeyince donanımın bittiğini gördüm.

S3 ile yapamayacağın birşey yok. Aynı şey HTC içinde geçerli. Bu iki cihazla açamayacağın uygulama ve oyun yok. Üst limit bu cihazlar. Boşuna Android İşletim Sistemine laf atma. Görende telefonda BF falan oynuyor sanar.

Canım kardeşim çok bilmişlik yapıyorsun iki saatir çok kibar davranayım diyorum şimdi sen fandroid değilmisin yani bu konuşmandan ben bunu anladım birazcık sen objektif olsan iyi olacak neyse her zaman yaptığımızı yapalım SEN HAKLISIN GÜZEL KARDEŞİM

Objektiflikten bahsetmişsin. Benim objektif olmadığımı düşünmen normal, ben zaten rakamları gösteriyorum. Yukarıda yeni iPhone 5'in tüm rakamları mevcut. Google'da cihaz hakkında yazılan çizilenler mevcut. Buraya gelip avrupada insanlar bu cihazı almak için birbirini dövüyor diyen yani yalan söyleyen sensin. Önce kendin objektif ol sonra beni eleştir. Mevzu haklı olup olmamak değil zaten. Sırf üzerinde elma var diye yine milyonlarcası alacak cihazı ama burası donanım forumu ve bende üyesiyim. Kusura bakma ama her türlü eleştiride bulunmaya hakkım var.

Tamam kardeşim zaten SEN Haklısın dedim ilk okul çocukları gibi sidik yarıştıracak değilimde zaten.

Sidik yarıştırılacak bir durum yok. Haklıyım. Hadi eyvallah.

Zaten haklısın zaten senin gibi haklı olanlar ülkenin içine ediyor bendende eyvallah.

Hop hop hop hop. Teknoloji üzerine konuşuyorduk.

Birazdan beni vatan haini ilan edeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: The Snowy Man

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: The Snowy Man

Arkadaşlar Ben yayını izleyemedim nasıldı güzelmi iphone 5 ?

ilk iphone'un olacaksa güzel

ama 4s'in var ise değiştirmeye değmez.

İlk iphonem olmayacak merak ettim gerçekten kötümü

kötü değil bence güzel ama elindekini 1000 liraya satıp, bunu 2400 e almak

pek cazip gelmedi bana

elindeki paranın üzerine %140 daha fazla para vereceksin ama özellikler %140 oranında artmıyor

zahmet olmazsa özelliklerini söylermisin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz burda bunları konuşuyorsunuz avrupada iPhone 5 için millet nerdeyse dövüşecek biz Türklerde mi sorun var? Yoksa Avrupalılarda mı?

Hiçbir araştırma yapmadan yazılmış bir yorum seninki. Eminim Apple ürünü kullandığına ve fanboy olduğuna.

Geliştirilmiş özellikleriyle bile HTC ve Samsung'un son telefonlarına anca rakip olabiliyor. Ekran çözünürlüğü ise komedi.

https://www.google.com.tr/search?q=iphone+5+critics&aq=f&sugexp=chrome,mod=8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Güldürmeyin bizi.

Ben size Gülüyorum ki iPhone fanboy değilim merak etme S3'te kullandım yani. Ancak siz burda ne zaman bir telefon hakkında kötü konuşsanız Apple 2 katı satış yapıyor ki yine yapacak çünkü Apple direk Apple fanlarına oynuyor rakip falan takmıyor hepte işi götüren oluyor bu kadar basit

Apple, Samsung veya HTC'nin yaptığı satış beni ilgilendirmiyor. Bana bir kazancı olmuyor sonuçta.

S3 kullanmam birşeyi değiştiriyor . Telefonun sadece donanımla bitmediğini üstüne iyi bir işletim sistemi gelmeyince donanımın bittiğini gördüm.

S3 ile yapamayacağın birşey yok. Aynı şey HTC içinde geçerli. Bu iki cihazla açamayacağın uygulama ve oyun yok. Üst limit bu cihazlar. Boşuna Android İşletim Sistemine laf atma. Görende telefonda BF falan oynuyor sanar.

Canım kardeşim çok bilmişlik yapıyorsun iki saatir çok kibar davranayım diyorum şimdi sen fandroid değilmisin yani bu konuşmandan ben bunu anladım birazcık sen objektif olsan iyi olacak neyse her zaman yaptığımızı yapalım SEN HAKLISIN GÜZEL KARDEŞİM

Objektiflikten bahsetmişsin. Benim objektif olmadığımı düşünmen normal, ben zaten rakamları gösteriyorum. Yukarıda yeni iPhone 5'in tüm rakamları mevcut. Google'da cihaz hakkında yazılan çizilenler mevcut. Buraya gelip avrupada insanlar bu cihazı almak için birbirini dövüyor diyen yani yalan söyleyen sensin. Önce kendin objektif ol sonra beni eleştir. Mevzu haklı olup olmamak değil zaten. Sırf üzerinde elma var diye yine milyonlarcası alacak cihazı ama burası donanım forumu ve bende üyesiyim. Kusura bakma ama her türlü eleştiride bulunmaya hakkım var.

Tamam kardeşim zaten SEN Haklısın dedim ilk okul çocukları gibi sidik yarıştıracak değilimde zaten.

Zaten haklısın zaten senin gibi haklı olanlar ülkenin içine ediyor bendende eyvallah.

Yok ya orası işin politikası

Zaten boşuna tartışıyoruz Samsung Apple parayı götürsün bizde bir tarafımızı yırtalım burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ministry of Darkness -- 13 Eylül 2012; 16:31:36 >

• Beyler simdi almalimiyiz bu telefonu ayrintili bilgiye sahip olan arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

i5 cok guzel olmus tasarimi muthis canlisi dahada hos duracaktir beyaza bayildim. Burda simdi begenmeyenler ileki gunlerde nerden alirim diye konu acarlar

Tasarımın nesini sevdiniz 3 yıldır aynı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcelebi97

Beyler simdi almalimiyiz bu telefonu ayrintili bilgiye sahip olan arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi simdiden tesekkurler

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5_eur_and_uk_prices_revealed-news-4797.php

Fiyatlar burda. Almanya da yaklasık 1600 liraya satılcağına göre Türkiye ye en az 2.000-2.500 lira arası gelicek. Değermi değmezmi sizin kararınız. Ben s3 almak için dünkü tanıtımı bekliyordum ve s3 almaya karar verdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güldürmeyin bizi.

Yok ya orası işin politikası

Zaten boşuna tartışıyoruz Samsung Apple parayı götürsün bizde bir tarafımızı yırtalım burada.

Samsung HTC Apple tartışmalarını Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş atışmalarına benzetiyorum.

Bence 1000 Samsunglu 10000 Applelıyı yok eder.

• En uyuz olduğum nokta da Apple ın baştan sona yalan söylemesi, her şeyi yeni gibi göstermesi ve de insaların bunu yemesi.
    Dünyanın en ince telefonuymuş. Peh... Daha piyasaya çıkmadın. Alın size liste:

Yeni iPhone Geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erectus

quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

Evet arkadaşlar 2 telefonunda GERÇEK boyutu budur: (Tam görünmüyorsa sağ tık-yeni sekme)

Yeni iPhone Geliyor

Burdan Apple'ın sadece boyuna uzatarak ne kadar iğrenç ve yanlış bir hamle yaptığını görüyoruz. Eğer enine de uzatsa idi alacaktım.

Bunlarda HTC One X vs iP5 ve GS3 vs iP5:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

diğer cihazların boyutuna bakınca Apple çok doğru bir iş yapmış bence.en olarak büyüseydi yandakiler gibi takoz gibi bir şey olurdu.
    Büyüklükten ziyada dengeli bir boyut daha önemli bence o da bu şekilde oluyor

iphone daki üstte ve altta kalan boşluklara dikkatli bakarsan kimin takoz ürettiği apaçık ortada ;) İşte bu yüzden kumandaya benzetiliyor. Yoksa eski boyutların içinede 4" bir ekran sığabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

Yeni iPhone Geliyor

Bakalım daha neler koyacaklar :)

• quote:

quote:

Beyler simdi almalimiyiz bu telefonu ayrintili bilgiye sahip olan arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi simdiden tesekkurler

Fiyatlar burda. Almanya da yaklasık 1600 liraya satılcağına göre Türkiye ye en az 2.000-2.500 lira arası gelicek. Değermi değmezmi sizin kararınız. Ben s3 almak için dünkü tanıtımı bekliyordum ve s3 almaya karar verdim.

Peki s3 guzel mi biz aldiktan snra s4 cikmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkcası benim hoşuma gitti. 6-7 ay sonra almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

Note 2 geliyor. S4 bence bir süre daha konuşulmaz.

• quote:

quote:

quote:

Bekle dostm o zaman samsung iflas ettigi zaman en son hangi galaxy s serisi çıkmışsa onu alırsınki son çıkcak galaxy s o olur.

• Bu konu uzar gider

Adam öldürmeye gerek yok. Kimi iPhone kullanır kimi Android()

Bide birkaç yıldır tasarım aynı diyenler, sgs3 ten sonraki bütün galaxy ler sgs3 e benzemedimi?

S3 ün arkası başka bir galaxy den(adını unuttum) önüde başka bir galaxy den alınmıştır(wonder di sanırım). Bariz bir gerçektir bu. Biraz araştırırsanız sizde görürsünüz zaten
  • Yeni iPhone Geliyor
  • Yeni iPhone Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 13 Eylül 2012; 17:04:49 >
  • şimdi amerikada 299 dolar 32 gb modeli türkiyede nasıl oluyorda 2000 lira civarı oluyor iphonelara yabancıyım kusura bakmayın.bu arada amerikadan atıyorum gezmeye gittim ordan aldım 299 dolara türkiyede 100 lira haricinde bi para veriliyo mu kullanmak için?
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.