Şimdi Ara

yenı ıpad ve mıcrosım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulundugum yerde avea bayısınde mıcrosım kart yokms. Onun yerıne kesıp verebılırız dıyorlar ama ben bunun ıpad e sonradan zarar verecegını bılmıyorum. Forumda sanırım bu konuda bır yazı vardı. Ne yapayım arkadaslar dıstrubutorun keyfını mı bekleyım yoksa kestıreyım mı normal hat alıp. Sız nasıl kullanıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani garantisini isteyin. yani problem çıkarsa yeni micro sim kartın masraflarını siz karşılarsınız deyin. normalde kesme işlemi işe yarıyor ama dikkatli ve milimetrik kesilmesi gerekiyor.
  • tesekkurler bıraz daha sabradeyım o zaman. Olmadı kestırıcem mecburen.
  • abi çok kasmışsınız yw :)
    kendileri makasla kesmiyor onu,
    kartı zımba makinesi gibi küçük bir aparatla kesiyorlar,
    hiçbir sorun olmuyor.
  • öyle aslında evde kendiniz bile kesebilirsiniz ama çok acayip adamlar var piyasada. karta napıyorsa artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

bulundugum yerde avea bayısınde mıcrosım kart yokms. Onun yerıne kesıp verebılırız dıyorlar ama ben bunun ıpad e sonradan zarar verecegını bılmıyorum. Forumda sanırım bu konuda bır yazı vardı. Ne yapayım arkadaslar dıstrubutorun keyfını mı bekleyım yoksa kestıreyım mı normal hat alıp. Sız nasıl kullanıyorsunuz.

Bu aralar türkcell de de yok mikro sim. bende sim kesme makasıyla kestirdim. sorunsuz kullanıyorum. sakın maket bıçağı gibi şeylerle girişmeyin. tam ölçüsünü tutturamazsanız sorun yaşarsınız. hatta simkart içinde takılı kalır. kartı çıkarmak için servis yolu gözükür. aman dikkat.

sadece sim kesme makasıyla kestirin. zaten tüm operatör bayiilerinde mevcut o makastan. yoksa başka şubeye gidin..

şöyle birşeye benziyor :

yenı ıpad ve mıcrosım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 17 Mayıs 2012; 14:26:22 >

• Ben dün itibarıyla Türkcell mikro sim aldım.
    Yedek sim kart olarak veriyorlar 20 tl. fiyatı.

Ancak halihazırda bir kartınız mevcutsa bence kestirin boşu boşuna para vermeyin.
  • Çok vermişsiniz. Ben 2 tane micro sim aldım, ikisinde de herhangi bir ücret talep etmediler.
  • vadafonede varmı acaba?
  • Benim kart kesikti daha iyi olur diye bu gün vadofoneden mikro sim aldım hiçbir ücret almadılar. Avea'dan da mikro sim kart siparişi verdim sınırsız internetli hatta gecmek icin de bir haftadır haber yok bı mikro sim getiremediler.
  • 4441500 u arayarak micro sim kart istiyorum diye istek olusturdum. Gelince haber verecekler cunku piyasada kalmamis avea da.
  • Bu arada kestirmeye gerek kalmadi normal hat alinca zaten micro simi 8 tl karsiliginda veriyorlarmis. Direkt minik karti taktim aveada. Aylik 15 tl 1 gb kota. Wi fi varken fazla bile aslinda bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone microsim kartimin bayiden birnyedegini alsam,nayni numarayi hem tablette hem de telefonumda kullanabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.