Şimdi Ara

Yeni Intel sürücüleri grafik bozulmalarına son veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Intel sürücüleri grafik bozulmalarına son veriyor





    Skylake işlemcilerini yavaş yavaş piyasaya sürmeye başlayan Intel, yazılım desteğini de eksik etmiyor. Son dönemde ortaya çıkan bazı problemler için yeni bir yama paketi yayımlandı. Intel Core, Core M, Xeon ve Pentium/Celeron işlemciler için geliştirilen yama, özellikle entegre HD grafik birimlerine hitap ediyor. 




    Kullanıcılardan gelen raporlara bakıldığında, bir süredir entegre grafik birimlerinin neden olduğu; sistemin kilitlenmesi, GFXBench yazılımında takılmaların yaşanması, bazı işlemlerde mavi ekran hatasının yaşanması, Microsoft Store Maps uygulamasında bozulmalar, ekranın titreme yapması gibi problemler gündeme geliyordu. 




    Firmanın verdiği bilgilere göre, yeni güncelleme Intel HD Graphics 510, 515, 520, 530 ile Intel Iris Graphics 540 ve Intel Iris Graphics 550 birimlerini kullanan Skylake işlemcileri ile uyumlu. Güncelleme ile yukarıda saydığımız ekran titremesi, grafik bozulmaları ve dengesizliklerin önüne geçiliyor. 




    Güncelleme Haswell ve Broadwell işlemcileri kapsamıyor. Yayınlanacak yeni bir güncellemede, bu işlemcilerdeki problemlerin de giderileceği açıklandı. Windows 7 ve sonrası işletim sistemlerine sahip kullanıcılar an itibariyle güncellemeyi indirebiliyor.  

     







  • "Güncelleme Haswell ve Broadwell işlemcileri kapsamıyor. "

    Keşke bekleyip adam gibi destek verseydiniz. Intel sürücü konusunda çok başarısız.

  • Ayrıca NVIDIA'da Windows 10 hatalarını düzeltmek için yeni sürücüsünü yayınladı.Çoğu mavi ekran hatalarının giderildiği söyleniyor.
    http://www.nvidia.com.tr/drivers

    Buradan indirebilirsiniz.Sürüm numarası 361.43

  • N2600 islemci var bir netbook'ta, atom yani, windows 10 surucusu yok, microsoft'un kendi surucusu de ekran parlakligi ayarlamasina veya bilgisayarin bekleme moduna girmesine imkan vermiyor, gma 3600 ekran karti da, ati nvidia filan eski kartlara da bayagi desteklerini devam ettiriyorlar sanirim

  • İntel Windows 10 için hd4000'e tek güncelleme verdi, hd3000 ve öncesi Windows 10 ile öldürüldü.

    Bütün intel gpu ları için güncel driver indirmek isteyenler aşağıdaki adresten indirecek oldukları sürücünün sadece İntel kısmını sistemlerine kurarak gerçekleştirebilirler.
    http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nf

    İntel Windows 10 için hd4000'e tek güncelleme verdi, hd3000 ve öncesi Windows 10 ile öldürüldü.

    Bütün intel gpu ları için güncel driver indirmek isteyenler aşağıdaki adresten indirecek oldukları sürücünün sadece İntel kısmını sistemlerine kurarak gerçekleştirebilirler.

    http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/

    intel GMA3600 icin windows 10 surucusu cikarmadi, dediginiz adresteki 15.7 versiyonunun intel kismini kurarsak olur mu diyorsunuz? sanki unifl de intel ve amd driverlarini sadece bir araya getirmis ve siraya kuruyormus gibi sadece, farkli bir seyleri yok gibi




  • Intel de 500 yıldır aynı sürücüleri sunuyor millete. Adamlar can sıkıntısından koymuşlar o gpu yu sanki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.