Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de zaten şimdilik xenon olayını rafa kaldırdım, yaza dogru tekrar bi düşüncem yaptırmayı.
    Bu arada az kaldı jantlara, kış bitince benim para da hazır olur, almışken iyi bi lastik almak istiyorum.
    Yokohoma 900TL fiyat verdi 215 40 17 lastiklere, kampanyalı fiyat, 4 al 3 öde.
    Aynısı Michelin Bridgestone ve Pirelli de 1250TL civarında.
    Kumholar Syrion Nexen vs. 550 civarı.
    Fulda, Lassa da 800civarında.
    Sanayide herkes En iyi lastik YOKOHOMA dır ama ömrü çok azdır diyo. Ben de yokohoma alcam heralde ama tam karar vermedim.

Şimdilik memnununm beyaz philips'lerimden

Yeni İbiza aldım, görüşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 17 Şubat 2009; 21:56:57 >

• İbreler çok güzelll..

Ah Oepl ah neden yapmazsın şöyle adam gibi ibreler??
  • biraz beklersen iyi olur cok cabuk aliçmior sinir etti beni
  • kaya bu verdigim linkten istedigin jantın üstüne tıklayı bakabilisin cok güzel jantlar var

http://www.elektrony.cz/?&volba=FindKola&auto=se&model=Ibiza%20[5/100]&velikost=17&typ=
  • Tesşekkür ederim Emre, Ben de bu siteyi biliyorum fakat ne zaman ordaki jantlardan birini begensem adını hiç Türkiye'de duymadıgım bir marka çıkıyo :)
    Fakat şimdi buldum bi tane "Dotz" marka ve sanırsam Türkiye'de bulabilirim. Resmi bu:

Bu arada resmi gören diğer arkadaşların yorumlarını da alabilirsem çok mutlu olurum. Malum benim araca göre fazla jant seçeneği yok, olanlarda Türkiye'de yok ... İnşallah 1-1,5 ay içinde alıcam 17" jant.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 15 Ocak 2009; 21:55:19 >

• Bu nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 16 Ocak 2009; 9:51:30 >
  • 17" alırsan kanfor filan kalmayacağını biliyorsun dimi? bende 16" var ben bile bi tümsekten filan geçtiğimde tak diye ses geliyo valla içim acıyo. benim lastikler 205/45/R16 b segmenti için 17" biraz fazla bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 16 Ocak 2009; 13:10:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

17" alırsan kanfor filan kalmayacağını biliyorsun dimi? bende 16" var ben bile bi tümsekten filan geçtiğimde tak diye ses geliyo valla içim acıyo. benim lastikler 205/45/R16 b segmenti için 17" biraz fazla bence

Abi artık konfor filan beklemiyorum benim ibiza'dan :) Yay var bir de üstüne 17lik jantlar gelince evlere şenlik olacak hissediyorum.
    Aldıktan sonra pişman olma ihtimalim bile var ama almışken 17" almak olsun diyorum. 16" orjinal gelseydi değiştirmezdim mesela.
    Ölçülerim de 215-40-17 olacak. Artık daha dikkatli omama gerekecek çukurlardan-tümseklerden geçerken.

Yokohama 1000TL fiyat verdi. Ya bunları alıcam ya da Kumho alıcam 500-550TLye. Pirelli, Continental, Michelin, Bridgestone filan 1300-1400civarında.

Bu arada bu jantı almayı planlıyorum çok hafif ve kaliteliymiş. ENKEI RP03 modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 20 Ocak 2009; 22:59:39 >

• tecfash fotoları bekliyoruz
  • jant aldın mı? kaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bodyy

jant aldın mı? kaya

Yok henüz almadım aslında baya para hazırladım ama kaliteli bir lastik almak istiyorum.
    Kumhoya 600verecegime 1000TL verip Yokohoma veya biraz daha ucuza Lassa alıcam heralde.
    Tahminim en geç Mart başında jantlarım takılmış olur.
    Bir de aradıgım jantlar cms shop'larda satılıyomuş ama onların da çoğu kapanmış. Bir ara karşıya-kadıköy tarafına- geçip araştırma yapıcam arkadasla, oralarda vatan ticaret filan varmış.
  • arkadaslar baya gec oldu ama buyrun ıbızamın resımleri...

• tecfash maşallah gelin gibi içindende resimler bekliyoruz
  • tesekkurler serdar ıc resımlerı cekecem ama hava bıraz aydınlansın ıstıyorum flasla cok dandık gozukuyor ve yanıltıcı olabılıyor :) en kısa zamanda ıc resımlerıde yukleyecem
  • Harika gözüküyor

İçten resimleride bekliyoruz.
  • superrr
  • techflash aracın dönüp baktırır
  • tesekkurler beyler bu hafta sonu ıc resımlerı yukleyecem ınsallah hava guneslı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

tesekkurler beyler bu hafta sonu ıc resımlerı yukleyecem ınsallah hava guneslı :)

• Dostum ben bu başlığı görmemiştim, biraz geç oldu ama hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Bu arada 17 jant istiyorsun ama motor zaten 1.2, İstanbul yolları da malum, bence 16 jant çok daha mantıklı, yerinde olsam 16 alırdım. Hem konfor daha iyi olur, hem de ayda bir jantları düzelttirmekle uğraşmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.