Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

ben 2 yıllık bir ix 35 kullanıcısı olarak biraz yorum yapayım...

şimdi öncelikle bazı arkadaşlar alternatif olarak xc 60, tiguan,cx 5,q5 falan filan yazmış bu araçlar c-suv dur. santa fe nin alternatifi veya rakibi olamaz santa fe bildiğiniz hayvan gibi d-suv dur ve 7 koltukludur.santafe nin alternatifi xc90,toureg,q7 falandır.fiyat kıyasını falan ona göre yapın kompakt crossoverları tavsiye etmeyi bırakın.

santa fe ye gelirsek ben tabiki bu aracı inceledim hatta yarın yıllık bakıma gittiğimde tekrar inceleyeceğim.hemen hemen herkes hemfikir araç güzel, tasarım-donanım güzel,kullanışlı araç, kalitesi eminim çok iyidir ki bunu 2 yıldır ix 35 kullanan biri olarak benim söylemem daha önemli.

amaa fiyatlandırmaya gelince 158.500 tl gerçekten büyük bir para ama bu bizim ülkemizin ve vergi sistemimizin rezaleti. yelpaze çok geniş bu fiyata çıkınca ben farklı şeylerede bakarım yani şuna bakın buna bakın demeyeceğim ama ben olsam segment bile değiştirebilirim.

ha para önemli değil ben bu parayı vermeye razıyım diyorsanız alırsanız pişman olmazsınız.

En güzel ve en açıklayıcı yorum, tebrik ediyorum sizi. Santa Fe ile karşılaştırılan araçlar ortalama 70.000 liralık araçlar. Aracın cüssesi felaket büyük. Kore ürünü diye hep bi önyargı oluşuyor insanlarda. Sanıyorum ki insanımız Santa Fe'yi crossover felan zannediyor. Bu aracın tanıtımı ne yazık ki doğru dürüst yapılmadı, yapılsaydı böyle olmazdı.
    Ayrıca bu araç 7 kişilik onuda eklemekte fayda var...

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF

AYRICA BEYAZ RENLİSİNE VURULDUM. HARİKA YA.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

Bombayı patlatıyorum onu alacağıma Fiat freemont alırım ve senelerce binerim hiç yoktan daha heybetli

2. bomba: Freemont alacağıma captiva alırım fulünü 89.000'a bırakıyorlar.Freemontun fulü 115.000.
  • ALmayın sakın gidin ikinciel X5 alın bunu almayın gidin 520d alın ikinci el alın.Boşuna sıfır alıacksınız plaka takıldığı an fiyatı oludu size hemen 120.000 bir araba araç gerçekten güzel ama alınmaz sıfır ikinci el alın.
  • Harika görünüyo araç tasarımı çok hoş,para sizin zevk sizin orasına bişey diyemem ama araç güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Geçen yıl XC60 almak veya Santa Fe'yi beklemek arasındaydım. XC60 aldım. Şimdi fiyatlar nereden baksanız %40 koymuş durumda. Santa Fe çıkış fiyatını görünce iyi ki beklememişim dedim.

Size gelince 160.00 TL çok para, Tamam Santa Fe güzel ama, 160.000TL'nin arabası değil.

160.000TL harcayacaksam
    1- XC60
    2- İkinci el Q5 veya X3 alırdım

Veya
    3- Ful donanımı 89.000TL'ye düşmüş bir Captiva alırdım. 70.000TL ile çok fazla şey var yapılabilecek.
  • 105 liraya hakiki 4 ceker rexton var hemde otamatik ve yedi kişilik , bir inceleyin derim . Digerleri gibi asfalt 4 çekeri degil hakiki arazi taşiti ,

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79593408&p=13#84681224

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

105 liraya hakiki 4 ceker rexton var hemde otamatik ve yedi kişilik , bir inceleyin derim . Digerleri gibi asfalt 4 çekeri degil hakiki arazi taşiti ,

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79593408&p=13#84681224

maalesef onda da perde hava yastığı yok. Bence en büyük eksisi bu.
    İnsan hayatından tasarruf olmaz. 4x4 falan da sonra gelir...
  • 160 bin lirayı arabaya bağlamak üzere alışverişe çıkan ve parayı ağaçtan toplamayan hiçbir kişinin "düşünmeden" Santa Fe alırım diyeceğine inanmıyorum. Ancak hastası bu paraya bu aracı alır. Bu yüzden bol keseden alırım ederim diyen arkadaşları samimiyetsiz buluyorum. Benim fikrim ise, Santa Fe hastası olmadığım için, aracın fiyatının yüksek olduğu yönünde. Kokpiti çiğ kore kokpiti (mavi çin malı müzik seti ışıklandırmalarıyla). Marka imajı vasat, satış değeri düşük. Bineceğim diyorsunuz, Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin de ya satmanız gerekirse? 3 sene sonra 90 bin lira fiyat verirlerse üzülürsünüz.
  • 2500 liralık hediye çeki varmış . Şaka bir yana aklı başına birinin o araca o parayı vereceğine ben de inanmıyorum.
  • arkdslar valla arabadan soguttunuz beni. dünde yakın cevrem ile görüştüm range rover a karar verdim ama max. 200 bin tl olması lazım cevrenizde temiz düşük km li bulursanız buradan haber verirmisiniz yada bmw 5.25 xdrive
  • dün yıllık bakım için servise gittiğimde detaylı olarak bir daha inceledim.

araç güzel,malzeme kalitesi iyi,bazı detaylar ilginç yani baya uğraşılmış bir araç boyutlar,tasarım falan herşey tamam hatta bence algı olarak bile santa fe Türkiyede prestiji yüksek bir araç ama ben hala bu paranın bu araç için çok yüksek olduğunu düşünüyorum.özellikle ben bir ix 35 kullanıcısı olarak kendi aracımın biraz daha büyüğü için fazladan 100bin tl vermenin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. tabi kişiler,görüşler,ihtiyaçlar, beklentiler farklıdır.

resimleri ekliyorum

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF

• Aracın çok şık ve başarılı olduğuna kuşku yok. Hatta hak ettiği yeri bulmasını ve sokaklarda daha sık görülmesini gönülden arzu ederim. Ancak sorun bu fiyata çıkınca pek çok seçeneğin de bu fiyat aralığında alınabiliyor oluşu. Yoksa 120-125'ler mertebesinde başarılı olabilirdi.
    Bu rakamla bile 320D'er giriyor. 160'lar derseniz dolu bir XC60 alınır.
    İlla 7 kişi derseniz full Captiva 89.000TL. Yani çok zor satacak bu güzellik...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.