Şimdi Ara

Yeni Hyundai i30 mu, yeni Kia Ceed mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
28.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dış tasarım i30 derim.
  • bizde ikisi de var..Babam i30 a biniyor..Eşim ceed premıum a.....Sanki ceed daha sessiz geliyor...
  • i30 güzel arabadır ama yeni kia ceed var ya hayallerime bile giriyor o tasarımıyla
  • i30 daha az paraya daha çok donanım veriyor.

Bence ceedin içi, i30'un dışı güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

i30 daha az paraya daha çok donanım veriyor.

Bence ceedin içi, i30'un dışı güzel.

+1
  • Ceed daha güzel.
  • Dış tasarımda da iç tasarımda anormal farkla ceed güzel. i30 güneşte çok durup yamulmuş pet şişeler gibi geliyor gözüme. Her bi yeri yamuk yumuk eğri büğrü. Alien gibi dolanıyor ortalıkta. Kabus gibi rüyalarınıza filan girer mazallah. içi de karma çorman ve yine eğri büğrü. Ceed özellikle de içi araba gibi araba. Tamamen kendi hissettiklerim bunlar. Sırf direksiyonu için ible ceed tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Dış tasarımda da iç tasarımda anormal farkla ceed güzel. i30 güneşte çok durup yamulmuş pet şişeler gibi geliyor gözüme. Her bi yeri yamuk yumuk eğri büğrü. Alien gibi dolanıyor ortalıkta. Kabus gibi rüyalarınıza filan girer mazallah. içi de karma çorman ve yine eğri büğrü. Ceed özellikle de içi araba gibi araba. Tamamen kendi hissettiklerim bunlar. Sırf direksiyonu için ible ceed tercih ederdim.

alien gibi biraz evet....
    Ceed de daha bir oturaklı görüntü var..
    Predatör hangisi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Dış tasarımda da iç tasarımda anormal farkla ceed güzel. i30 güneşte çok durup yamulmuş pet şişeler gibi geliyor gözüme. Her bi yeri yamuk yumuk eğri büğrü. Alien gibi dolanıyor ortalıkta. Kabus gibi rüyalarınıza filan girer mazallah. içi de karma çorman ve yine eğri büğrü. Ceed özellikle de içi araba gibi araba. Tamamen kendi hissettiklerim bunlar. Sırf direksiyonu için ible ceed tercih ederdim.

alien gibi biraz evet....
    Ceed de daha bir oturaklı görüntü var..
    Predatör hangisi acaba?

Predatör de elantra. Aslında i30 predatör, elantra alien diyelim. Zira elantra daha abartmıştı i30 biraz toparladı. O değil de toyotayı da yoldan çıakrdılar. Sıcaktan yamulmuş tasarım anlayışı diyorum ben artık bunlara.

Yeni Hyundai i30 mu, yeni Kia Ceed mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Ekim 2012; 20:20:13 >

• İkisi de aynı kalitede hiçbir fark yok. Tasarım farklılığı diyorsanız i30 daha güzel görünüyor
  • Zaten kalitelerine pek değinmedik. Tamamen tasarımdan bahsediyoruz genelde. Herkesin zevki farklıdır elbette.
  • Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeed !
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20.06.2009

kesinlikle i30

aynen kesinlikle
  • Ben bu ikisinede bayılıyorum.Kia ve Hyundai i30 tasarım donanım ve teknoloji olarak bana Astra,Focus,Seat lion,Citroen ve Peugeottan daha hoş geliyor.İkisininde hastasıyım.
  • Konu eski ama yakın zamanda ikisini de test etmiş biri olarak yorumum i30 un dış tasarımı çok güzel olsa da ceed olacak.. İ30 yol sesi ,motor sesi direksiyon tepkisi olarak hayal kırıklığına uğrattı bunların üstüne satış temsilcisinin 59,5 a bırakacağını duyunca bir dahaki doktor müh vs indirimine kadar Hyundai'ye uğramayı erteledim.. Hatta satış temsilcine ben bu fiyata bu arabayı alırsam beni döverler dedim.. özet ceed ikisi arasında daha mantıklı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisi daha iyi fiyat verirse o:)

ikisi aynı araç neredeyse yav.
  • 57 bin fiyat aldım dizel otm elite i 30 icin. Ama araç bana pek hitap etmiyor sürüş dinamikleri bakımından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardeş şuan alıcak olsam iki araçtan birini tasarım ''göreceli''dir ama ben i30'u daha çok beğeniyorum.
  • 2.el olarak hyundaı daha önde hyundaı daha hızlı satarsın + daha fazla fiyata satarsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.