Şimdi Ara

Yeni HTC One Lansmanını canlı izlemek ister misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuş takımı Htc yazısının sağ ve soluna konsa bile altta boşluk göze çarpıyorken sen birde onun da üzerine sanal olarak tuşları kaldırınca tam bitti benim için. Özellikleri çok güzel olabilir, malzeme kalitesi en iyisi olabilir fakat o ekrandan çalma ve altaki boşluk insanın gözüne gözüne vuruyor. 1.5 yıldır Htc One X kullanıyorum, buna geçerim diye plan yapıyordum fakat 1.bu tuş olayı 2.ise kameranın muallakta kalması uzaklaştırdı beni.

• M7'den %40 daha fazla pil dedi 2600mah değil mi bu şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon arkadaşlar abartmayn bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

M7'den %40 daha fazla pil dedi 2600mah değil mi bu şimdi

Yazılımla halletmişlerdr harbiden güzel gdyor pili çocuğun incelemesnde bile %1 i 7 dkda anca yendi

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

M7'den %40 daha fazla pil dedi 2600mah değil mi bu şimdi

Reklamda söylenen yalanlardan biri. Buna göre en az 5 saat ekran süresi vermesi lazım.
  • kamerasında ciddi iyileştirmeler yapmışlardır umarım. uzun bir aradan sonra tekrar htc'ye dönmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 25 Mart 2014; 17:44:27 >
  • O tuslar ekranda değilde eskisi gibi Htc yazısının yanında olsa 10 numara alet

• tasarım çöp
  • ssssss

• hafıza kartı takılıyor slot var
  • Benmi yanlış anladım yoksa Amerikadan sorunlu o adam ekranınız kırılırsa bedava değiştiricez mi dedi ?

• Adamlar ekranı kırılan M7 ve M8 cihazları bedava tamir etme sözü verdi oharo!

• o kadar basın mensubuna acıdım lan şimdi

• ekranını kırmak ıcn merakla bekliyorum...... :)

• HTC Advantage olayı zaten vardı, yeni birşey değil. Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum.

• Bence hiç fena değil,htc m7yi devam ettirmiş

• Biraz daha iyilestirme yapabilirlerdi ellerinde imkan fazlasiyla var ama ugrasmayi dusunmemsler sanirim. Samsung da baltayi tasa vurdu zaten . Bana kalirsa bu sene z2 nin senesi olacak

• Pil hariç çok güzel olmuş ayrıca bendeki one amerikadan alınma olduğu için amerikaya gidince ekranını kırmayı düşünüyorum

• mesut abi en kısa zamanda ınceleme beklıyorum pil 2600 mah ama %40 daha ıyı denılıyor nasıl oluyor bu olay
  • Pil kaç mah?
    Ön kamerada otofokus varmı?
    Arka kamera kaç MP?
    Ram kaç GB?
    Dahili hafızada ne kadar boş yer var?
    Radyosu var mı?
    Bu ne biçim bir lansman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 25 Mart 2014; 18:01:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.