Şimdi Ara

yeni honda civic 1.8 hb hakkında? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
53.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben manuel 2008 civic sahibiydim 4-5 ay önce satıp passat 1.6 tdi aldım mauel için bilgilerimi paylaşayım

aracı sattıgımda 27bin kmdeydi ama 4 yasındaydı yani 3 kez bakıma girdi

ilk bakım 250tl tuttu
    ikincisi 350 tl tuttu
    son bakımda arka fren balataları değiti ve 600 tl tuttu toplamda

aracı çok kasmadan kullanırsanız şehiriçi 7-8 arası tüketiyor uzun yolda 5.5-6.5 arası eger 130 km ile giderseniz

ben araçtan çok servisten çektim özellikle HONDAPARK tan kesinlikle uzak durun

aracın ön cam ızgarasını kırdılar serviste ve siz kırdınız deyip tamir etmediler yaptıkları açıklamada okadar kokikki orayı nasıl vuracam dedim arabnın önünde en ufak hasar yok sadece ızgara kırık kedi bile üstüne zıplasa kırılırmış çok hassasmıs 650tl hesap çıkardılar üstüne bide aracı alırken HONDAPARKta dolandırıldım arkadaşlar kesinlikle yaklaşmayın o bayiye.

bunun dısında şimdiki aracımla kıyaslıyorumda konfor olarak yaklaşamaz ama civigin tadı bambaşkaydı.

• Konu up. 1.8 manuel düşünüyorum. Yeterince araştırdım ve halen araştırıyorum. Bilgi bilgidir

Bir şeyler eklemek isteyen arkadaşlar varmıdır ?

Not: Hazır konu varken, yeni konu açmak istemedim.
  • Merhaba Hocam,

Kafanda soru işaretleri varsa onları sor derim, daha kolay yardım alırsın.
    Manueli en doğru seçim.
  • Konu üzerinden baya zaman geçmiş ancak bu yazılanları okuduktan sonra dayanamadım. Sırasıyla 2001 clio hb- 2005 honda civic hb otomatik şanzuman- 2008 honda civic elegance tam otomatik- 2007 honda civic hb sport kullandım. Son kulladığım aracı sattım. Pişman oldum tekrar deli gibi aradım ve boyasız olarak tekrardan aldım. Burda yazılanlara hayretle bakıyorum. Yok i-shift sorunlu yok efendim yıgılıyor vs vs. Aracın direksiyonuna oturmadan yorum yapanlar meşhur. Bu araç kadar honda da yol tutusu olan performansı olan aynı zamanda yakıt tüketimi düşük olan başka bir araç yok. Yolda giderken dönüp kafasını çevirenlerin haddi hesabı yok. Bu araç anlatılmaz yaşanır. Tutkunu olmalısınız.
    Direksiyonda vakit geçirmeden lütfen boş yorumda bulunmayalım.
    Tüm sorularınıza yardımcı olurum iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfesorKardesler

Konu üzerinden baya zaman geçmiş ancak bu yazılanları okuduktan sonra dayanamadım. Sırasıyla 2001 clio hb- 2005 honda civic hb otomatik şanzuman- 2008 honda civic elegance tam otomatik- 2007 honda civic hb sport kullandım. Son kulladığım aracı sattım. Pişman oldum tekrar deli gibi aradım ve boyasız olarak tekrardan aldım. Burda yazılanlara hayretle bakıyorum. Yok i-shift sorunlu yok efendim yıgılıyor vs vs. Aracın direksiyonuna oturmadan yorum yapanlar meşhur. Bu araç kadar honda da yol tutusu olan performansı olan aynı zamanda yakıt tüketimi düşük olan başka bir araç yok. Yolda giderken dönüp kafasını çevirenlerin haddi hesabı yok. Bu araç anlatılmaz yaşanır. Tutkunu olmalısınız.
    Direksiyonda vakit geçirmeden lütfen boş yorumda bulunmayalım.
    Tüm sorularınıza yardımcı olurum iyi günler

Dostum merhaba,

30-33 bin TL arası Civic 1.8 sport bakınıyorum fakat, açıkçası bu vites olayını okuyunca biraz korktum.

Bir tane 2007 buldum (link aşağıda) fakat piyasa o kadar karışık ki aracın gerçek değeri bu mudur bilemiyorum ve 2007 lerde bu bahsedilen vites problemi var mıdır?
    En önemlisi almadan önce nelere dikkat etmemiz, aracın nelerine baktırmamız gerekiyor kısaca bahsederseniz çok memnun olurum. Aldıktan sonra büyük masraflar çıkaracak araçlardan mümkü olduğunca kaçınmalıyım.

Birde LPG yakıt tüketimi nasıl ki bunların?

honca civic 1.8 sport 2007

Çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byCraCkPoT -- 5 Aralık 2014; 23:54:45 >

• byCraCkPoT kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama bahsettiğiniz ilandaki aracı aldınız mı bende düşünüyorumda.
  • Merhaba,

Vergi, kasko, yakıt gibi nedenlerden ötürü vazgeçtim.
    Onun yerine Jetta almak nasip oldu.
  • hiç kimse malım kötü demez
    ama 3-5 kuruş yakıt tasarrufu için mükemmel tam otm. yerine allan i-shiftinin kahrı çekilmez
  • ProfesorKardesler kullanıcısına yanıt
    İyi günler arkadaşlar. GeçeNlerde soğuk havada 1.8 hb ishift 2009 aracımın 1. Ve geri viteste aşırı titrediğini söyledim. Bana tekrar yardımcı olur musunuz? Bunu yapması doğal mı? Değilse ne yapmam gerekiyor. Araç ısınınca hiçbir sorun kalmıyor. @ProfesorKardesler

• Kardeşim 200 liraya bujileri değiştir. Geçmezse baskı balata friksiyon değerini ölçtür. Değişim isteyebilir.

Teşekürler. BBulunduğum yerde servis yok en kısa zamanda baktırayım.

bujiler 200 tutmaz
  • Sanayide yaptırırım dersen haklısın tutmayabilir. Yetkili servis ücretinden bahsediyorum...

• hayırlı günler abilerim.bizde bu aracı almayı düşünüyoruz ama şanzumanından endişe ediyoruz.vites geçişleri bizim için problem değil.bizde fiat grande punto var oda triptonik vites geçen aylarda arıza yaptı ve otomatiği çalışmadı servisine sorduğumuzda komple robot değişicek dedi 10.000 fiyat verdiler.bunun gibi sorun çıkarmı acaba hondanın bu vitesinde.
  • 2006 Model honda civic 1.8 sport otomatik almayı düşünüyoruz tavsiye ve önerilerinizi paylaşabilirmisiniz.2008 model altı alınmaz mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.