Şimdi Ara

Yeni Hoca Kim Olmalı Anket Gel Oyla. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bence Mustafa Denizli gelecek. Lucescu yeniden imzalamadı mı Shakhtarla yoksa ben mi yanlış biliyorum?

allah korusun.

mancini gönderilip, mustafa denizli getirilirse bunların sadece suratına tükürmek gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bence Mustafa Denizli gelecek. Lucescu yeniden imzalamadı mı Shakhtarla yoksa ben mi yanlış biliyorum?

allah korusun.

mancini gönderilip, mustafa denizli getirilirse bunların sadece suratına tükürmek gerekir.

Bence de Allah korusun ama baska birisi aklima gelmiyor. Gelirse hayirli olsun deyip arkasinda durmak gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LUCE ile anlaşılmıştır. Denizli nedir arkadaş. Ne başarısı oldu son senelerde? Hoca falan değil o...
  • Bırakın beyler 65+ adamları istemeyi size bir Klopp, bir Simeone lazım bu tarz hocalar bulmalısınız.
  • kimsenin beklemediği biri gelecek bak yazıyorum.
  • Keita gelsin

• listede Hasan Şaş ve Tugay Kerimoğlu da olmalıydı en azından.
    şu anda yerli T.D. sizin için daha pozitif seçenek.
  • Yılmaz Vural yerlileri çok iyi tanıyor. Bizim takımdaki yerlilerin çoğu onun elinden geçti. Ligde şampiyonluğu getirir bence. Avrupa'da ne olur bilemiyorum.

Yabancı teknik direktör olacaksa Hitzfeld gibi dev bir adam lazım. Fark yaratacak bir adam lazım. Yoksa diğer türlü teknik direktörler ülkemizde de var. Sadece isim yapmamışlar ve yerliler.

Teknik direktörleri yazarken ismine ve görev yaptığı takımlara bakmayın. Oynattıkları takımlara neler kattığına bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Yılmaz Vural yerlileri çok iyi tanıyor. Bizim takımdaki yerlilerin çoğu onun elinden geçti. Ligde şampiyonluğu getirir bence. Avrupa'da ne olur bilemiyorum.

Yabancı teknik direktör olacaksa Hitzfeld gibi dev bir adam lazım. Fark yaratacak bir adam lazım. Yoksa diğer türlü teknik direktörler ülkemizde de var. Sadece isim yapmamışlar ve yerliler.

Teknik direktörleri yazarken ismine ve görev yaptığı takımlara bakmayın. Oynattıkları takımlara neler kattığına bakın.

Nereye gittiyse batırdı takımı adam hala Yılmaz Vuralı istiyorsunuz ya.
    Lucescu gibi bir adam varken
  • Gelecek hoca kesinlikle profesyonel olmamalı.Bizim ülke insanı anlamıyor Profesyonellikten.Rijjkard Mancini diye diye bütün sistem hocalarını yedik camia olarak.

Yılmaz Vural en ideal seçim.Döve döve şampiyon yapsın.

Rijjkard Mancini gibi hocalar fazla bu ülkeye.
  • Hamza Hamzaoğlu.

• gerets deli gibi hücüm oynatıyordu
  • Jupp Heynckes
    çokmu yüksek uçtum
  • Tafi olmazmı ki??

Yeni Hoca Kim Olmalı Anket Gel Oyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

quote:

Yılmaz Vural yerlileri çok iyi tanıyor. Bizim takımdaki yerlilerin çoğu onun elinden geçti. Ligde şampiyonluğu getirir bence. Avrupa'da ne olur bilemiyorum.

Yılmaz Vural nereye gitse batırmadı takımı. Kasımpaşa'ya süper ligde harika bir futbol oynattı. Harika bir pas takımı oluşturmuştu. Hatta Yekta orta sahanın maestosuydu ve o dönemlerdeki futboluyla transfer ettik onu.
    Elazığspor gibi kadro kalitesi yerlerde gezen, düşmesi garanti gözüyle bakılan bir takımı ligde tuttu.
    Mersin İdman Yurdu'nu süper lige çıkardı. Adamı son maç öncesi kovup ihanet ettiler. Ondan sonra Yılmaz Vural çok takım mahvetti diyorsunuz. Adam emek versin, düşen takımı ligde tutsun, 2 transfer isteyince adamı kov. Adam seni süper lige çıkarsın, son maç öncesi paraları kurtarmak için adamı kov.
    İşini gördürüp kovuyorlar bu adamı. Kim zor durumda kalsa Yılmaz Vural'ı çağırıyor. Dediğin kadar kötü bir adamsa, neden sürekli görev veriyorlar bu adama.

Adam gibi bir yönetimle, adam gibi bir klüpte çalışsın, o zaman konuşalım.

• real madridden ayrılan şişko gelebilir.
  • Maddi bi imkansızlik varsa Luce de gelmez bence. Gerets gelir gibi duruyor

• pardon barselonadan dicektim
  • Ferguson gelse keşke.

Lucescu gelecek herkes tahmini bu yönde olmazsa yerli hoca olur o da Denizli olur.

Yalnız üzüldüm lan Mancininin ayrılmasına seviyorduk iyi kötü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

quote:

Yılmaz Vural nereye gitse batırmadı takımı. Kasımpaşa'ya süper ligde harika bir futbol oynattı. Harika bir pas takımı oluşturmuştu. Hatta Yekta orta sahanın maestosuydu ve o dönemlerdeki futboluyla transfer ettik onu.
    Elazığspor gibi kadro kalitesi yerlerde gezen, düşmesi garanti gözüyle bakılan bir takımı ligde tuttu.
    Mersin İdman Yurdu'nu süper lige çıkardı. Adamı son maç öncesi kovup ihanet ettiler. Ondan sonra Yılmaz Vural çok takım mahvetti diyorsunuz. Adam emek versin, düşen takımı ligde tutsun, 2 transfer isteyince adamı kov. Adam seni süper lige çıkarsın, son maç öncesi paraları kurtarmak için adamı kov.
    İşini gördürüp kovuyorlar bu adamı. Kim zor durumda kalsa Yılmaz Vural'ı çağırıyor. Dediğin kadar kötü bir adamsa, neden sürekli görev veriyorlar bu adama.

Adam gibi bir yönetimle, adam gibi bir klüpte çalışsın, o zaman konuşalım.

Mersini o mu çıkardı? Dalga mı geçiyorsun sen adam 5 maç önce geldi yarısını kazanıp yarısını kaybetti zarzor playofflara kaldı.
    Sen adam gibi bir klüpte çalışmamış bir adamı getiremezsin Galatasaraya şu saatten sonra.
    Kaldı ki Lucescu gibi bir adam varken sen yılmaz vuralı istiyorsan futbol bilginde sorun vardır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.