Şimdi Ara

Yeni HD Kalite Cube U30GT Video İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 3G Modem Ayarları Video

Arkadaşlar videoyu sanalpazardaki dukkanım için çektim.
    Burada da yayınlıyorum. ( Lütfen bu bilgiyi gözardı etmeyin... Reklam için çekilmiş gibi yorumlar yapmamanız için söylüyorum. Baştan bilerek videoya tıklayın :))) )
    Detaylı bir inceleme. Eksik gördüğünüz yerleri lütfen belirtin ek videolarla desteklerim...
    Hepinize iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andmevirik -- 20 Ağustos 2012; 10:28:04 >

• Hocam birincisi,siz neredeydiniz

Bileydim tabletimi sizden alırdım,çok uzun zamandır bekliyorum çünkü

Neyse incelemede kendi reklamını yapmanda hiç bir sorun yok,bence iyi de yaptın

Tek eksik ise,hocam kamera kalitesi çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

Hocam birincisi,siz neredeydiniz

Siparişler en geç 12 gün içinde geliyor ve çok sağlam bir firma ile çalışıyorum...
    İnanın durumunuz çok üzdü beni.. bazı şeyler söylerim ama satan arkadaşlar kırılabilir...
    2 ay inanılmaz bir zaman ben 12 gün içinde teslim ediyorum cihazları...
    video ile ilgili ise:
    1080p full hd çektim fakat youtube kabul etmedi bir türlü ne 720p yi ne de 480p yi kabul etti 4. çekişimde anca kabul etti canım çıktı inan boyut fazla dedi durdu diğerlerinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: andmevirik

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

Hocam birincisi,siz neredeydiniz

Siparişler en geç 12 gün içinde geliyor ve çok sağlam bir firma ile çalışıyorum...
    İnanın durumunuz çok üzdü beni.. bazı şeyler söylerim ama satan arkadaşlar kırılabilir...
    2 ay inanılmaz bir zaman ben 12 gün içinde teslim ediyorum cihazları...
    video ile ilgili ise:
    1080p full hd çektim fakat youtube kabul etmedi bir türlü ne 720p yi ne de 480p yi kabul etti 4. çekişimde anca kabul etti canım çıktı inan boyut fazla dedi durdu diğerlerinde...

Hocam 2 ay benimki biraz istisna..biri bozuk geldi,gönderildi ondan bu kadar geç oldu normalde de 15 gün...

Hocam bilemiyorum kamera konusunda aksilik çıkmış olabilir ama sen yine de dikkatli ol bence öbürlerinde

• 3g modem isi acaba nasıl oluyor bende merak ediyorum.Ayrıca 4.1.1 surume cıkabiliiyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 19 Ağustos 2012; 20:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

3g modem isi acaba nasıl oluyor bende merak ediyorum.Ayrıca 4.1.1 surume cıkabiliiyormu ?

3G Modem Ayarları Video olarak eklendi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.