Yönetim kendi gibi düşünmeyenlerin konularını kapatıyor bence. Bu konuyu da kapatır. ÜYe yazmış bu konuyu kapat diye hemen kapandı. |
Yeni hayvan yasası komisyonda kabul edildi (3. sayfa)
-
-
Senin konuyu nat uçurdu az önce :)
-
Konu nereye gitmis yahu? O konunun diğer köpek konularından ne farkı vardı ki kaldırıldı.. Orada konusanlar baska konularda yine aynı sekilde konusmayacaklar mı?
-
Meclisde gördüğüm nefret dolu sözde köpek sever tiplerin inadına yasanın komisyondan geçmesi harika bir şey.
-
Actigin konu kapanmis galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bir üye Nat ablayı etiketleyip kapat bunu diye yazdı ve güm.
-
Bunları sokakta serbestçe dolaşmasını savunanlar ya akıl sağlığı pek yerinde değil ya da mama lobisi zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 24 Temmuz 2024; 11:57:21 > -
Cins olanlar bi toplansin yada yurt disinda isteyen ülkeler var golden su bu servis kopegi
Kangal kesinlikle azaltilmali sehirde olmamali 1 tane bile.
Oyun oynamasin abileri uskudar cicekcide 6 7 tane kopek var surekli arabalarin onune atladiklari icin bazilari sakat kalmis
Mezarliklarda özellikle sakat cocuk parklarini saymiyorum
Oyle boyle artik sokaklar guvenli olmali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Temmuz 2024; 12:1:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Meclisi bastılar ya cıngar çıkarmışlar. Sen ben gitsek kapıda ters kelepçe yeriz :)
-
Hangi konu o?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Köpekçilere boyun eğildi gibi başlığı vardı o konu.
-
Ben anlamıyorum. Her türlü pisliği yapıyorlar, yanlarına kâr kalıyor. İzinsiz videoya çekip internetten hedef gösteriyorlar. Kişisel verileri izinsiz ele geçirme, yayma, iftira atma, itibar suikasti, kişisel haklara tecavüz, izinsiz videoya çekme ve yayma. Her türlü kanunsuz işi yapıyorlar. Hiç tutuklanıp dava açılıp mahkum olanını görmedim daha.
Köpekler ısırıyor, kovalıyor dediniz eyvallah ama sizin derdiniz tüm hayvanları katledelim sade insanlar kalsına dönmeye başladı.
Kuşlar da arabamın üstüne sıçıyor hepsini yokedelim dersiniz sonra bitmez bu istekler.
-
Vebaya bağışıklık diye birşey yok. Büyük veba salgınlarınin olduğu yıllar 1300 1400 lu yıllardı. O yıllarda tıp bugüne göre çok ilkeldi. Antibiyotik tedavisi diye birşey yoktu. Bugün vebanin tedavisi için antibiyotik tedavisi uygulanıyor. 600 yıl önce antibiyotik olmadığı için milyonlarca insan vebadan öldü. Bugün öyle bir salgın olsa bile antibiyotik tedavisi ile çoğu insan ölmeden tedavi olacaktır. Ama tedavisi var diye veba salgını olmasını bekleyip önlem almamak da olmaz tabii ki.
O zaman milletin zıkkımlandıgı tavuk ve inek etlerinin yasaklanmasını istiyorum tavuk ve inek öldürmek yasaklansın destek veriyor musun? Artık et yiyemeyeceksin.. B vitamini ve Whey proteini kullanabilirsin etten alacağın her seyi bu ikisi karsılar.. Sen ağzının tadı icin nasıl tavuk ve inek katliamına ortak oluyorsun, hamburgeri, döneri tavuk kızartmaları götürüyorsun biz de rahatımız ve güvenligimiz icin it kaltiamı isteyebiliriz bu mesru bir istek tartısmak bile yersiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2024; 13:2:43 > -
Bu arada yasa tasarısı komisyondan geçti diye herşey bitmiş değil. Aslında yeni başlıyor demek daha doğru. Komisyondan geçmesi daha kolaydı ama meclis genel kurulundaki oylamadan geçmesi daha zor. İktidar bloğu milletvekilleri arasinda gizli mama lobisi üyeleri olabilir. Onlar red oyu kullanabilirler. Umarım şu oyalama da kazasız bir şekilde atlatılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 24 Temmuz 2024; 13:9:46 >
Erdoğan şimdi canlı yayında konuştu geri adım yok bitireceğiz bu işi dedi. Köpekperestler ağlamaya başlasın.
-
bu konu bildigimiz kisinin emriyle ortaya cikti o partide boyle bir sey olmasi imkansiz bu chp degil lidere isyan etsinler ve hala partide kalsinlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2024; 13:11:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X