Şimdi Ara

yeni guncelleme m4a1-s vs usp-s ve scout

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar zirhsiz adama ikisi de tek atiyo zirhli adama ikisi de cift atiyo (hs) . hayati boyunca spray le isi olmamis , sikca kullandigi silahlarin spray ini kendi dogal kesfetmis ve hic spray antrenmani yapmamis bi aim master olarak diyebilirim ki a1 kesinlikle yeni atis hizi ve recoil pattern den sonra usp nin otomatigi olmustur ...

pizon a da glock un taramalisi diyodum zaten . ayrica hitbox olayi sizi yaniltmasin her oyunda en az 13-14 el scout alan bi hastasi olarak soyleyebilirim ki jumpshot atiliyo hala sadece artik bal degil harbi vurmak gerekiyo .yani onceden aaa gitti hs derken simdi mermiyi siktiginiz da anliyosunuz gidip gitmeyecegini ..

hitbox olayi aim de tarz degistirmeme sebep oldu onceden kafayi da tqkip ederdim inceden simdi deagle ve a4 te cross a kafanin oturmasini bekliyorum .bi de d2 deki short boost kutularindan ziplayip short u kesenler yandi artik hitbox olayinin en etkili goruldugu an o anlar olacak bence bunun haricinde bi de bomba defuse edip edilmedigini kablonun belli etmesi iyi olacak sanirim
    bi de oyunla ilgili tek eksik ,bence scope seslerinin dusmana gitmemesi olmali yani scope sesi gitmemeli bence

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Uso s den.nefret eder ve kullanamam ama m4a1 ile saglam oynarim. Yeni guncellemeyle ak ile daha kolay hs atmaya basladim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

Uso s den.nefret eder ve kullanamam ama m4a1 ile saglam oynarim. Yeni guncellemeyle ak ile daha kolay hs atmaya basladim ben.

usp sadece karsi tarafta zirh yoksa etkili bi silah bence yani eco roundlarda ondeysen alinabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: occaut

quote:

Uso s den.nefret eder ve kullanamam ama m4a1 ile saglam oynarim. Yeni guncellemeyle ak ile daha kolay hs atmaya basladim ben.

usp sadece karsi tarafta zirh yoksa etkili bi silah bence yani eco roundlarda ondeysen alinabilir

Usp ile ne kadar siksamda kafayi tutturamiyorum ama p2000 in mermileri sanki bi sekilde kafaya gidiyor.

• yuce aim masterimiz fikirlerini dile getirdi. saygilar master abi cok guzel ve ilginc noktalara deginmissin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: occaut

quote:

Usp ile ne kadar siksamda kafayi tutturamiyorum ama p2000 in mermileri sanki bi sekilde kafaya gidiyor.

dusmanin kafasinin cross a oturmasini bekle
    hitbox olayindan sonra zannetmiyotum herhangi bir pistolun usp den daha iyi hs atacagini

• Konuyla ilgisi yok ancak %40-50`lere varan choke problemi yuzunden CSS`den beri problem yasiyorum. Superonline kullanip choke problemi yasayan var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dürbün sesi gelmeli oyunun gerçekçiliğini yansıtıyor asıl dürbün değiştirirken hiç ses çıkmaması saçma olurdu

ssg ile zıplayıp vurma olayı aynı hatta dün gece m4a1-s ile shorttakileri zıplayıp vurdum gayet güzel.

yeni güncellemeyle m4a1-s in atış hızını m4a4 ile eşitlemişler gibime geldi m4a4 te o hızda sanki

• yeni güncellemeyle birlikte deagle ile oynamak çok hoşuma gitti.Daha rahat hs atılıyor.

•  yeni guncelleme m4a1-s vs usp-s ve scout

• Şimdi arkadaşlar yeni güncellemeyle tam olarak neler geldi ?
    M4a4 daha kullanışlı oldu,
    glock daha mı güclü oldu ? anlamadım tam olarak.
    Başka ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.