Tabiki Golf.Leonun iç mekanı çok kalitesiz geliyor.Ayrıca Golfün piyasası Leondan çok daha iyidir
İkisi de iyi ama Golf6 olacaksa Gti derim.
Tartışmasız LEON CUPRA hem 40 bg fark hemde leon 5 kapı onuda unutmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: Bestlove
Tartışmasız LEON CUPRA hem 40 bg fark hemde leon 5 kapı onuda unutmayalım
Golfte de 5 kapı versiyonu var
golf gti hayallerimin arabası ama şimdi leon da düşündürmeye başladı ama ben yine de golf seçerdim.o 40 hp farkı da şoförlüğümüzle kapatırız sorun değil ayrıca bi kaza durumunda golfün daha sağlam olacağı kanısındayım
scirocco tabiki
Cupra. sadece motoru değil süspansiyon sistemi ve fren sistemi de golf GTi dan farklı, belki görüntü için Golfü tercih edenler çıkabilir. Golf GTİ ile yapılacak bir kazada da epey hasar alınacağını düşünüyorum, o nedenle bu konu için çok da büyük bir fark oluşturmayacaktır. Golf VI GTİ henüz ortalarda olmadığı için kategori dışı sayılır (almanyada bile öyle bir model yok henüz.)
Görüntü olarak Golf Gti çok hoşuma gidiyor golf alırdım.
Cupra
golf gti özellikle içi cok hoş kalite ergonomi kullanışlılık malzeme kalitesi vs.vs. süper arac
VW Golf GTI
hem tasarım hem motor olarak leon daha önde benim için
LEON CUPRA bence hem 40 bg fark var hemde ön tamponu müthiş
tabiki leon cupra
quote:
Orjinalden alıntı: kaya5789
GTI 210hp olacak. Ben sehir içi kullanıma daha uygun olan GOLF GTI alırdırım. Tabi yeni kasa olması da GTI'ı seçmem de bir etken.
4 Ekim'de bu yorumu yapmışım ama şimdi Leon Cupra diyorum, ama daha güçlü oldugundan filan değil. Tamamen tipinden dolayı... Bu karar değişikliğimde belki de Yeni Ibiza sahibi olmamın önemli bir rolü olmuştur
Golf GTI daha üstün testlerde de çıkıyor. Ama ben olsam Cupra alırdım.
Leonun oldum olası hastasıyım(çıktı çıkalı) Mükemmel bi araba.Hele bi motor sesi var.Beni öyle bi gaza getiriyorki. Kızılaydan, sanayiye 5 dakkada gittiğimi bilirim
Sonuç ; Leon terchimdir.
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
quote:
Orjinalden alıntı: murat_celal
leon alırdım 40 bg fark az değil
Golf6 GTI 210bg
30 bg fark da az değil
leonun hem motoru guclu hemde kasası daha hafif sanırım