Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok geçmiş olsun; allah daha beterinden korusun.kazalar maalesef oluyor ve olmaya devam edecek, oyüzden en kısa zamanda üzerindeki sıkıntıyıda atarsın inşallah.
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, yarın doğuş otoya gidip resimlerini çekicem. Bu arada bu gün elime trafik raporu geldi alfa sürücüsü 6/8 kusurlu bulunmuş 1/8 oranında ben ve 1/8 oranında yayalar suçlu.
  • Hayırlısı olsun xuNiQ bende gidiyorum sabahtan sorunları hallettirmek için.. Bekliyoruz fotoları sitenede koy nazar mazar ne halt warsa çıksın yitsin bitsin gitsin.. Moralin nasıl?
  • olay tam nasıl oldu detay vermen mümkünmü yani şu açıdan soruyorum ne olduda golf şunu şunu iyi başardı diyebiliriz kaçla gidiyordun misal ve dümeni birden o hızla kırıp frenmi bastın birde o adam gelip üstünemi kırdı senin
  • Kamera kayıtlarıda varsa iyi olur.. Köprü giriş çıkışlarında.. Alsında indirip dövcektin onu gerçi sende hızlı çıkmışsındır yokuş yukarı yardırım turboyla falan diye..

not: extreme_oki sağolsun yazdı köprü yokuşlumu diye yokuş değilse özür diliyorum..(Bizim burda köprüler hep yokuşlu ve bende genelde hızlı çıkıyorumda=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 6 Haziran 2009; 0:44:28 >
  • Allah korumuş kardeş, tekrar geçmiş olsun ve cümlemizi muhafaza eylesin...
  • Doğuş otoya gitmek için çıkıyorum şimdi bakalım neleri yapabilecekler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

Doğuş otoya gitmek için çıkıyorum şimdi bakalım neleri yapabilecekler..

dört gözle seni bekliyoruz...
  • 3 gün önce VW bayisine gittim.
    1 hafta sonra Dizel 1.6 90 PS TDI Golf geleceklerini söylediler.

Donanım seviyesini sordum, en dandigi Trendline.
    Çelik jantı yok, sis farı yok, otomatik kliması yok.

Fiyat ise 42.100 YUH dedim çıktım.
    İlk başlarda alıyordum taa ki Trendline oldugunu ve benim aracıma çok az fiyat verdiklerince hemen vazgeçtim.

Bomboş bir arabaca 42 milyar vermek ne derece dogru bilemiyorum.
    VW nereye gitmeye çalışıyor aacaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

3 gün önce VW bayisine gittim.
    1 hafta sonra Dizel 1.6 90 PS TDI Golf geleceklerini söylediler.

Donanım seviyesini sordum, en dandigi Trendline.
    Çelik jantı yok, sis farı yok, otomatik kliması yok.

Fiyat ise 42.100 YUH dedim çıktım.
    İlk başlarda alıyordum taa ki Trendline oldugunu ve benim aracıma çok az fiyat verdiklerince hemen vazgeçtim.

Bomboş bir arabaca 42 milyar vermek ne derece dogru bilemiyorum.
    VW nereye gitmeye çalışıyor aacaba?

Marka imajını yavaş yavaş yükseltip Mercedes, BMW, Lexus'a rakip olacak herhalde
  • Sağ farda araba yıkandığında terleme.
    (Yarım gün çalıştıkları için daha sonraya ertelemek zorunda kaldık büyük ihtimal tahliyesi tıkanmış olmalı dediler tehlike olmadığını belirttiler.)

Ön sağ / sol camlarda sorun var üst çıtayı kasıyor sol cam kapalıyken tekrar kapatmaya basıldığında çat sesi geliyor
    (Önceden de ön cam motorları değişmişti sağolsun Golf beni mahcup etti çat sesi gelmedi üst çıtaların kasılması normal cam içerdeki yerine oturduğu için şekil alıyor dedi.)

Motor rolantide çalışırken sağ önden ses geliyor.
    (Buna da normal dediler, bu arada uyardılar benzinliğe gittiğimizde full depo benzin aldığımızda hani dolduğu halde pompacılar durmadan tabancaya basarlar ya ve “Abi yedek depoyu dolduruyom..” derler.. =) Bu çok zararlıymış bizim arabalara yedek depo dedikleri yerde buhar olması gerekiyormuş ama pompacı ısrarla doldurduğunda orayada benzin akıyormuş ve orasıda benzinle doluyormuş ve motoru boğuyormuş git gide motora zarar verirmiş.)

Arka silecek suyu su kaçırıyor kullanılmadığı halde.
    (Camların ses sorununda da olduğu gibi bu sorunda olmadı hatta eve gelirken sert kullandım hiç akma olmadı.)

Motor yağı ölçümünde fazla anlaşılmıyor yağ kontrol.
    (Yağ ölçüm cubuğunun ucunda turuncu biraz üstünde bi turuncu plastik daha var ben turuncunun üstünde olması gerektiğini sanıyordum meğer uçtaki çubuğun üstünde olcakmış bu arada 1lt. yağ aldım ve yarısından biraz fazlasını eklediler yağ eksik çıktı araba 7-8Bin. Km.’de.)

Kapıların üst çıtalarda içe basma sorunu vardı kontrol.
    (Daha önce 2 kere ayar yaptırmıştım bugünde aklıma takıldı kontrol ettireyim dedim ve kapılarda hiçbir soruna rastlanmadı.)

Gitmişken vw orjinal paspaslarını alayım dedim ama henüz Golf 6 için üretilmemiş ve Golf 5'inkini önerdiler almak zorunda olduğum için 162Tl.'ye Golf 5'in orjinal paspaslarını aldım tam oturdu gaz pedalında falanda hiç sorun yaşamadım..

Buda resimler: Sağ ön & Sol arka.

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?

Chryin Benim arabada "en dandigi Trendline" Çelik jant yok diyorsun ama kapağın altındaki siyah jant çelik.. ve üzerindeki lastik saatte 210Km.'ye dayanabilen lastik otomatik klima fazla gerekmiyor illla istersen taktırırsın zaten zor birşey değil.. DSG ve Motor uyumu yeter..

(Not: ABT kit hakkında bilgi aldım en kısa zamanda sizede açıklarım Ön arka tampon jantlar 4 egzoz (sanırım 2si çalışmıyor) arka kanat ve yanlara fiyat hakkında bana mail atıcaklar ABT kit yapılırsa eğer motora 122Beygirler rahat 150'ye yükseltilebilirmiş..(garanti içi))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 6 Haziran 2009; 20:06:32 >

• Evet ben de bu gün doğu otoya gittim, aracın resimlerini çektim. Öncelikle kaza oluşum biçimi şu şekilde, beyaz araç benim golf 6 siyah araç alfa 147, yolda bekleyen iki yaya ile karşılaştığım nokta ise alt geçitten yukarıya ulaşan tepe noktası ordan sonra yolde tekrar aşağı doğru bir eğim var. Benim hızım 70-80 km/h civarında alfa ise 40-50 km/h civarında.

Kaza sonrası aracın resimleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elrohir -- 6 Haziran 2009; 20:52:37 >

• Tekrar geçmiş olsun fazla birşey yokmuş Allahtan ne yaptın ne dediler Doğuş otodakiler?
  • 6/8 suç alfa'da olduğundan benim kasko büyük ihtimal delinmeyecekmiş. Karşı tarafın trafik sigortası karşılar dediler. Bir de yedek parça bekliyeceğiz 2-3 hafta. Onun dışında bir de raporla ilgili bir düzeltme yapılması gerekiyor kaza 15.30 alkol raporları 16.00 kaza tutanağına 16.30 yazmışlar, oraya bir paraf attırıp tekrar götürücem raporu. İfadeler ve anlatımda 15.30 yazıyor ama başlığa 16.30 yazmışlar. Sorun olmasın düzelttirin dedi. Pazartesi düzeltilmiş halini götüreceğim.
  • Hayırlısı olsun bakalım.. ABT kit yaptırmayı düşünmezmisin?
  • quote:

Hayırlısı olsun bakalım.. ABT kit yaptırmayı düşünmezmisin?

Ben biraz daha serbest çalışmayı seviyorum, bknz. şekil 1a

ABT'nin bodykitini beğenmedim ben daha sade olsun istiyorum, biraz daha bekleyeceğim. Eğer zevkime uygun bir model çıkmazsa marşpiyel ve alt tampon ekleri alacağım o kadar. Bir de 17" Momo thunder black jant düşünüyorum. Bu yaz düşündüklerim bu kadar.

• Teklif var ısrar yok =) İnşallah Momolu ekli mekli halinide görürüz ilerde... =)

quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

O da olur inş, burda kazadan önceki halini görebilirsin.

edt:
    http://forum.donanimhaber.com/m_27874804/mpage_12/key_/tm.htm#30127381

Daha önce imzanda görmüştüm takıldım sanruffffa zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 6 Haziran 2009; 22:12:41 >

• quote:

Teklif var ısrar yok =) İnşallah Momolu ekli mekli halinide görürüz ilerde... =)

O da olur inş, burda kazadan önceki halini görebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_27874804/mpage_12/key_/tm.htm#30127381
  • tekrar geçmiş olsun kazada darbedevurukta göçükte değişmede boyanmada hatayı en az belli eden renk beyaz dır üstünede renk yoktur hata konumunda senin arabada beyaz hiç yoktan o bi yandan iyi yani aşırı bişeyi yok gibi geldi bana gelmiş geçmiş olsun üzüntünü paylaşıyorum inanki her kaza yapana içim acıyor lütfen ama lütfen biraz daha dikkatli olalım trafikte 1 saniyelik gözü yoldan ayırma herşeye yeterde artarda

trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

tekrar geçmiş olsun kazada darbedevurukta göçükte değişmede boyanmada hatayı en az belli eden renk beyaz dır üstünede renk yoktur hata konumunda senin arabada beyaz hiç yoktan o bi yandan iyi yani aşırı bişeyi yok gibi geldi bana gelmiş geçmiş olsun üzüntünü paylaşıyorum inanki her kaza yapana içim acıyor lütfen ama lütfen biraz daha dikkatli olalım trafikte 1 saniyelik gözü yoldan ayırma herşeye yeterde artarda

trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım

katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.