Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

Golf GT Comfortline mı?

Bir yanlışlık olmasın....? Golf GT ve Golf GT Sport var....

Hahhaaahhaaa hocam çok güzel yakalamışsın ağzına bin sağlık... Arkadaşın son durumu bu olsa gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sline

quote:

Orjinalden alıntı: ngg63

quote:

arkadaslar potansiyel 6. nesil golf musterısıyım almayı dusundugum donanım sevıyesı trendline bayılerın hıc bırıne gıtmedım arabayı yakından gormedım sadece merak ettıgım golf 5 deki primiline gibi 4 kollu direksiyon mu var yoksa 3 kollu direksyon mu

İyi düşün taşın arkadaşım, arabayı aldıktan sonra trendline donanım seni tatmin etmeyebilir ve ek donanım eklemek isteyebilirsin. Bu nedenle arabanın parasını yatırmadan git, gör, içine bin, listesini al, sonra alım işlemi gerçekleştir derim sana. Saygılarımla

dogru soluosun baz donanım +metalık renk 39 bin lira kafamda baska bı sey var 2005-06 a3 40000 bin full donanım çelişki içindeyım bırı sıfır arac sonucta ama a3 te gozun kapalı alınır bakacaz hangısı uygunsa saol yardımın için

Eklemek isterim, sıfır her zaman sıfırdır, ikinci el alacağın aracın eski sahibi aracı nasıl kullandı bunu da bilmek gerek, yoksa çokmu paranoyakça konuştuk... Saygılar

• vw yıllardır az donanım çok pahalıya araç satiyor
  • Arkadaşlar seat 1.4 TSI 125 lik 46184 TL ye geliyor ve 51160 TL lik Golf 6 1.4 TSI 122 Highline dan farkları

Koltuk ısıtma
    Far yıkama
    Bi-xenon farlar
    Bluetooth

46184 TL nin içinde metalik renk,sunroof ve yan perde yastıklarıda vardır.Bunlar golfde de olduğu için üst kısma yazmadım. Golf te xenon farlar 2500TL ile 3500TL arası değişiyor.Koltuk ısıtmasıda deri koltukla beraber 5600TL leonda ise 3200TL. Gerisini size bırakyorum bu kadar özellik ve 5000 ytl lik fark.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

Arkadaşlar seat 1.4 TSI 125 lik 46184 TL ye geliyor ve 51160 TL lik Golf 6 1.4 TSI 122 Highline dan farkları

Koltuk ısıtma
    Far yıkama
    Bi-xenon farlar
    Bluetooth

46184 TL nin içinde metalik renk,sunroof ve yan perde yastıklarıda vardır.Bunlar golfde de olduğu için üst kısma yazmadım. Golf te xenon farlar 2500TL ile 3500TL arası değişiyor.Koltuk ısıtmasıda deri koltukla beraber 5600TL leonda ise 3200TL. Gerisini size bırakyorum bu kadar özellik ve 5000 ytl lik fark.

Ayni mesaji 3 konuya birden copy-paste yapmanın forumu kirletmekten baska ne anlamı var ? Sen simdi diyeceksin ki 'herkes görsün diye yazdim'. Arkadasım merak etme biz VW basligi altinda cok iyi bliyoruz bunlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatabay -- 8 Ocak 2009; 23:45:29 >
  • @Atabay, sıf espnin manuelde olmadığı için 1.4 tsi 122 highline dsg bir golf sipariş vericektim.Tamda ödeme koşulları kafama yatmışken ve sipariş vericekken bu zamlar gelince insanın siniri acaip bozuluyor.Onun için baya bi kızgındım doğuşa yazarken o mesajları kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

........Onun için baya bi kızgındım doğuşa yazarken o mesajları kusura bakma.

Seatı da Doğuşun getirdiği biliyorsun dimi......Yağmurdan kaçarken doluya tutulma....
  • Merhaba,
    TV alırken neden panasonic, sony, samsung vs gibi markalardan alıyorsunuz da YU-MA-TU gibi markalardan almıyorsunuz? Cevaplarsanız sevinirim, cevabınıza göre tartışmaya başka bir boyut getireceğim. saygılarımla
  • yusuf mahmut tuncer olduğu için desem
  • quote:

Orjinalden alıntı: adahan34

yusuf mahmut tuncer olduğu için desem

Bu konu içinde niye böyle postlar atıldı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 11 Ocak 2009; 0:34:09 >
  • quote:

Motor için hurdacıda buldum bir arkadan haşat olmuş bir TSI 122 Bg, benim motorum + 7.500 lira isteyince vazgeçtim, benim motorum daha 30.000 de.

Yahu sıfırında bile 7500 lira fark yok TSİın ayrıca siz FSİ motorlu aracınızın motorunumu değiştirmek istiyorsunuz doğrumu anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 14 Ocak 2009; 0:40:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: adahan34

yusuf mahmut tuncer olduğu için desem

Bu konu içinde niye böyle postlar atıldı ?

Arkadaş sanırım YU-MA-TU nun açılımını bildiğini gösterdi.

• Orjinalden alıntı: erdor

Motor için hurdacıda buldum bir arkadan haşat olmuş bir TSI 122 Bg, benim motorum + 7.500 lira isteyince vazgeçtim, benim motorum daha 30.000 de.

Yahu sıfırında bile 7500 lira fark yok TSİın ayrıca siz FSİ motorlu aracınızın motorunumu değiştirmek istiyorsunuz doğrumu anlamışım.

Hayır, motorumdan çok memnunum, motorumu daha sessiz hale getirmek için dizel araçlardan çıkma kaput keçesi için hurdacıda gördüm arkadan haşat bir 1.4 140 BG TSI araç. Motorun fiyatını sormuştum sanırım beni keklemeye çalıştı.

• Arkadaşlar bu bölüm tamamen sömestir tatiline çıktı galiba, ayın 12 nden beri sadece ben yazıp ben okumuşum gibi
  • yeni golf dizel ile bi bilgisi olan var mı ne zaman gelecek veya motorlaerı hakkında fiyatı filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

yeni golf dizel ile bi bilgisi olan var mı ne zaman gelecek veya motorlaerı hakkında fiyatı filan

???????

evet arkadaşlar bende aynı soruyu yenilemek istiyorum. ne zaman gelicek 1.6 dizel ve dsg şanzıman??? daha ne kadar beklicez ?
  • Neden merak ediyorsunuz ki?? TSİ Golf'ün en alt donanımlısının 41 bin ytl olduğu yerde dizel Golf kaçtan başlar?? En iyimser tahminle 45 bin diyelim..Bir de DSG olsun derseniz 50 bini gözden çıkarmanız gerekli..Bu kadar boş bir arabaya, bu kadar parayı saymak için sabırsızlanmak bana biraz garip geliyor..: )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 15 Ocak 2009; 22:58:35 >
  • Bende ilk kez golf 6 gördüm. Beyaz renk jantlar plastikti. Aracı süren yaşlı bir amcamdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: terapist70

Neden merak ediyorsunuz ki?? TSİ Golf'ün en alt donanımlısının 41 bin ytl olduğu yerde dizel Golf kaçtan başlar?? En iyimser tahminle 45 bin diyelim..Bir de DSG olsun derseniz 50 bini gözden çıkarmanız gerekli..Bu kadar boş bir arabaya, bu kadar parayı saymak için sabırsızlanmak bana biraz garip geliyor..: )

neden merak ediyorum çünkü bu aracın en dolusu alıp kasa değiştirinceye kadar binmek isytiyorum ancak hepimizin bildiği gibi bu doğuş oto bu arabayı kaç paraya piyasaya sürer malum yine hepimizin eleştirilerine maruz kalıcağıda belli ama piyasaya bakıyorum kendime dsg şanzımanın keyfini verebilicek ve bu arabanın malzeme kalitesini başka bir dizel araçta bulamıyorum. en yakın ihtimal olarak bravo geliyo ( en yakın ihtimal kişye beğeniye görede değişebilir. ) ancak onunda kalitesinden ve şanzımanından ne kadar memnun kaılırım bilmiyorum.

saygılarımla...

• Neden merak ediyorsunuz ki?? TSİ Golf'ün en alt donanımlısının 41 bin ytl olduğu yerde dizel Golf kaçtan başlar?? En iyimser tahminle 45 bin diyelim..Bir de DSG olsun derseniz 50 bini gözden çıkarmanız gerekli..Bu kadar boş bir arabaya, bu kadar parayı saymak için sabırsızlanmak bana biraz garip geliyor..: )

şöyle bi açıklama yapayım düşündüğüm 2 araba var golf ve 308 golf ağır basıyo biraz ben dizel comfortline düz vites almayı düşünüyorum niye bu arabayı almayı düşünüyorum

1 yeni kasa olduğu için ben satana kadar son kasa olcak başka bi marka alsam kasayı yeniliyecek satarken diyeceklerki bu eski tip yeni tipi çıktı para etmez

2 yakıta önem veriyorum 308 ve golf den beklentim en tatmin edici yakıt olacak

3 kaliteye önem veriyorum zaten kendini ispatlamış bi marka işçiliği ve tasarımıyla

4 308 le golf aşşa yukarı aynı para hani diyorsunuz ya golf pahalı diğerleri ucuz marka olmak böyle bişey diye açıklıyorum 60 tl ye de takım el bise var 500 tl ye de burda önem verdiğim nokta şu 2. el piyasası falan bi markanın sıfırı atıyorum 40 milyarsa 2. eli oluyo 25 milyar golf de bu yok 2. eli kuvvetli sahibini diğer klasmanlarına göre daha az zarar ettiriyo ve araç tutuluyo arkadaş ne dersen de golf dediğinde adama bi marka gibi kalite gibi geliyo kullağına başka marka dediğinde haaa omu yav onun ikinci elleri ucuz diye biliyor aslında belki oda kaliteli ve güzel bi araba ama işte beyine yer etmiş nokia gibi düşün mesela

5 ben arabanın yakıtının cimri ve güçlü olmasını isterim bu araç tatmin ediyo yani yiğidi öldür hakkını yeme diyorum bana göre ve okuduklarıma göre tek şikayet fiyatı bu aracın bunada şöle diyim güzel kadının makyajını engellemiyecen kaliteyede parayı vermekten çekinmeyecen sömürüyolar evet doğrudur ama ne yapalım yani madem bukadar fiyat konusunda herkes şikayetci şöyle düşünüyorum bir site açılsın burda tartışılsın ve önemli kişilere bu site gösterilsin boykoy edilsin gerekli kişilerde görsün haaa desin fiyatı şöle yapsak %60 ken satışı %75 e çıkacağını görsün belki o adamlar bazı hatalarını bilmiyo eksiklerini bu sitede gösterelim tartışalım opsiyonları esp yi misal konuşalım tartışalım parasıyla değilmi kardeşim 308 gibi 1300tl her neyse parayı verelim bizim aracımızdada olsun esp diyelim illa esp için dsg şanzuman mı almalıyız diyelim yetkili kişilerde ona göre anlarlar heralde yani bu şekilde düşünüyorum ben açıkcası sert eleştri yaptıysam özür dilerim alınanlardan

saygılar sevgiler okan konya

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.