Şimdi Ara

Yeni gelecek patchle ilgili soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 40 lvl bineği 30 lvl de alınabileceğine göre sizce lvl kasmak kolaylaştırılırmı çünkü öyle olursa mage min yanına alt bir shaman kasmayı düşünüyorum healer olarak.

• Lvl kasmak kolaylaştırılmayacak zaten daha önce yaptı blizzard yeni quest böylesi bile koydu.
  • Teorik olarak kolaylaşıyor aslında. Sonuçta 10 level önce %60 hız kazanıyorsun. Bu elbette level kasma süreni inanılmaz arttıracaktır. 1k Needles'da harita boyunca kaç kere koşmak zorunda kaldığınızı düşürseniz, yada aly için Scarlet m. 'ye gitmenin ne derece sinir bozucu olduğunu düşünürseniz, elbette level kasam artacaktır.

Ama onun dışında quest yada exp için bir ayarlama yaparlarmı derseniz. Blizz GM'leri İnsaf derler heralde :D. Çünkü gerçekten artık inanılmaz kolay level kasılıyor.
  • Evt lvl kasmak ztn kolay kolaylasti daha nea yapsinlar
  • bence çok güel olur böylece oyundan hemen soğumaz insan 40 a kadar binek olmadan koca haritaları gezmek görev yapmak işkenceydi..bi de galiba binek fiyatları ucuzlucakmış buda gene oyuna iyi bir + özellik...ben zaten 85 silverdan binek aldım daha doğrusu summon skill
  • ya blizzard ne yaparsa yapsın umrumda değil
    FAKAT eğer epic fly 5k g dan 1 copper aşaı düşerse işte o zmn koparırım kıyameti.
  • hatta hahahahahuhuhah
    Epic fly ların fiyatı yarıya dussun. Olmadı bari 1 k dussun fiyattan insallah!!!
    Anladı anlıycak olan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni konu yok.
    3 ay önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman kızarım ?
    epic mount 5k dan aşşağı çekilirse
    netherwing drake rep le değil parayla alınırsa

işte ben o zaman çığrımdan çıkarım yıkarım dökerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.