Şimdi Ara

Yeni geçeceğim kampanya hakkında yardım aile indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, adıma 2 hat mevcut, 24 aylık taahütü yeni biten bir hattım var faturası 100 lira geldi, 5000 sms 5000 dk 5 gb internetli mega bir paket taahüt bittiği için biraz fazla geldi,

şimdi aile indirimi diye bir olay yapmışlar, ben 2 hattımıda ona nasıl geçirebilirim ?

http://www.vodafone.com.tr/Red/aile-indirimi.php

örnek, ikisinide Red Elite yaptığım zaman indirimsiz fiyat 125 tl, indirimli 59 diyor, ilk geçen hattım 125 ikinci hattım 59 lira mi ödeyecek,

anlayan arkadaşlar yardım bekliyorum teşekkürler

• cvp altında yazmışlar zaten; 1. normal ücreti ödeyecek, 2. si yüzde 50 indirimli ödeyecek; yani 125+59= 184tl. aylık. hiç mantıklı değil! ikiside yüzde 50 oalymuş iyiymiş.

• 2 aile üyesi de Vodafone'a yeni gelirse, 2. Red'li %50'ye varan indirimden yaralanabilir.
    • 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone Red'li ise, Vodafone’a yeni geçen aile üyesinin, faturalı hattını %50’ye varan indirimlerle satın alabilirler.
    • 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone Red'li, digeri Faturasız ise Vodafone Faturasız abonesi %50’ye varan indirimlerle Vodafone Red'e geçebilir.
    • Size en yakın Cep Merkezi’mize gelebilirsiniz. Enyakın Cep Merkezi’mizi bulmak için tıklayınız!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.