Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.299
Cevap
202
Favori
535.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılımdan kaynaklı, hangi yazlım sürümü yüklü modemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

yazılımdan kaynaklı, hangi yazlım sürümü yüklü modemde?

en son çıkan güncel yazılım 1.1.0.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwhite -- 25 Kasım 2015; 12:58:11 >
  • son yazılımda sıkıntı var, bende youtube da sorun yaşıyorum eski yazılıma döndüm, eski yazılıma dönmeyi deney 1.1.0.2 yada daha eskilerden birini yükle.
  • quote:

son yazılımda sıkıntı var, bende youtube da sorun yaşıyorum eski yazılıma döndüm, eski yazılıma dönmeyi deney 1.1.0.2 yada daha eskilerden birini yükle.

Akşam bir deneyeyim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

son yazılımda sıkıntı var, bende youtube da sorun yaşıyorum eski yazılıma döndüm, eski yazılıma dönmeyi deney 1.1.0.2 yada daha eskilerden birini yükle.

cihazlarınızda dns kullanıyor olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

cihazlarınızda dns kullanıyor olabilir misiniz ?

Bilgisayarlardan birinde 8.8.8.8 - 8.8.4.4 ü kullanıyorum ancak diğerlerinde otomatik dns.
  • Asus n17u modemim biraz önce aldım şunu belirteyim ürün sıfır ve jelatini dahi açılmamış alacak arkadaşlar Araf Bilgisayar dan (sanal pazar , gittigidiyor ve n11 ) hesapları üzerinden alabilerler fiyati 192 tl ve kargo onlara ait modem çok hoşuma ama hat değerlerim yine aynı değişen bir şey yok ama eski modem göre hızlı bağlanıyor yazılımı güncellemesi henüz 1.0.9 da idi sanırım alacak arkadaslara tavsiye ederim

Kullanan arkadaşlar hangi yazılımı öneriler sorunsuz olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Kasım 2015; 17:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son yazılım 1.1.0.4, 1.1.0.6 çıkacak yakında onu yüklersin devam et şuan.
    https://www.asus.com/tr/Networking/DSLN17U/HelpDesk_Download/
  • quote:

en son yazılım 1.1.0.4, 1.1.0.6 çıkacak yakında onu yüklersin devam et şuan.
    https://www.asus.com/tr/Networking/DSLN17U/HelpDesk_Download/

Tmm Teşekkürler hocam cihaz hakkaten mükemmel ısınma dahi olmuyor siz içinden çıkan splinter imi kullaniyorsunuz

• Ben işyerinde adsl ile n14u kullanıyorum. Hiçbir problem yaşatmadı şimdiye kadar. Aynı modemden eve de almayı düşünüyorum ama evdeki bağlantı Vodafone fiber. Bu Modem için fiber destekliyor yazıyor konu da ama benim merak ettiğim aranızda n14u yu fiber le kullanan var mı? Bi problem yaşattı mı sizlere?

• Asus n17u modemi kullanan arkadaslar dsl günlüğüne yükleyebilirlermi crc hataları normal mi acaba airties modemim de crc hatasını gösteren yer olmadigindan goremiyordum
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

• N17U alacak olan almasın.
    3-4 ay oldu alalı galiba, 3-4 aydır aynı.
    Lol oynuyorum, yanıma başkası geldi mi ping artıyor nasıl oluyorsa.
    O yüzden oyunumun içine ediyor modem.
  • Asus DSL-N17U modem geldi. Merakla büyük bir zevkle kurulumunu yaptım. Yazılımı güncelledim.
    Aldığım değerler Huawei 630A ve yeni yazılım yüklenmiş eski INCA 204 modem ile aynı çıktı. Herhangi bir fark göremedim.
    Aklıma gelen ya ben ince ayarları yapamadım. Ya da diğerlerinden bir farkı yok.
    Bu arada TTnet ultranet 16 mbit hız bağlantı var. 1 hafta önce Türk Telkom yetkilileri gelip hattı ölçtü 16 mbit çıktı. Çok iyi bir bağlantı dediler.
    Değerler ölçülürken kablolu yada kablosuz farketmiyor. Sonuç aynı çıkıyor.

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay35 -- 26 Kasım 2015; 23:13:01 >

• senin hattın 16mbit olabilir ama 14mbit e sabitlemişler gibi görünüyor, farklı şeyler çünkü, modemin içinden sol menüde sistem günlüğü ne gir, üste en sonda dsl günlüğü yazar foto çek gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

N17U alacak olan almasın.

modem ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bu durumun, başka modem eline geçerse onunla dene bakalım.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay35 -- 26 Kasım 2015; 23:21:06 >
  • crc hataları bende de var olabilir, normal birşey.
    ses bende de var kulağımı dayayınca duyuyorum vatandan aldım modemi.
    içinden çıkan spliteri kullanmıyorum istersen kullan.
  • dostum senin modeme 16Mbit geliyor görünüyor ama şöyle bir olay var, şuan benim 12Mbit görünüyor mesala ama akk yüzünden hız 3Mbit den yukarı çıkmıyor herkez gibi, ama modeme gelen hız 3Mbit görünmüyor benim hala 12Mbit görünüyor öyle düşün, yani ttnetin sistemden sana 14Mbit den fazla alamasın dediyse o hızın üstüne çıkmaz söyliyim, sen ttneti ara hattını güncellesinler 16Mbit hız testinde göremiyorum de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

N17U alacak olan almasın.

modem ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bu durumun, başka modem eline geçerse onunla dene bakalım.

Yeni eve taşındım hocam, değişen hiçbir şey yok.
  • n14u vdsl desteklemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.