Şimdi Ara

# YENİ # FrodoBaggins l Archer Pk And Vs Movie [Euko] [Part 1] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

quote:

Orijinalden alıntı: mrtkvc01

quote:

quote:

quote:

quote:

Sırf senin yüzünden human olasım geldi reis ptniz falan süper karuslarda pek bi hareket yok

Şu donanım haber clanı falan yokmu lae ?

teşekkürler kardeşim . human iyidir ya :D:D pt mizde iyi allaha şükür.

açak bitane donanım haber clanı ?? :D:D

Ben girdim DH nin clanına gerek kalmadı karusuz ama Cz de seni keseceğim için kızma reyiz

Olur cz de karşıma çık :D bu arada nick ne senin ???

Daha 48 levelim ( Böylede keserimde ayıp olur )

Nick B00000R Karus Archer.

Eee kes :D ne ayıp olacak :(:(

Ya yok zaten andreama karar verdim.

• Okçuyu güzel oynuyorsun ancak USKO da şuan skillerde cooldown olduğundan combo yapılmıyor EUKO o konudan iyi ama sen bunu kullanmıyorsun. Sırf 5 li çalışsan çok daha kolay kesersin karşındakileri ve cahilliğimi hor gör USKO da +70 çar olayını pek bilmem ama o asaslar sana nasıl o kadar damage atıyor anlamıyorum 4k can var 800 basıyorsun desek dd veren bişeyinde yok hadi old ske var desek o itemlerle sana en az 1.5k girmesi lazım cp spike ın nasıl kesemiyorlar anlamadım açıkçası. Birde 70 skill i çok az vuruyor gibime geldi. Her vs başlangıcında 80 le başlamak sana kazandırır. Dediğim gibi sadece 5 li combosunu öğrendiğin zaman çok daha başarılı olursun vs lerinde. USKO nun durumu en son skilllerde baya bi cooldown olayıydı bu MGame değiştirdi mi bilmiyorum ama değişmediyse USKO da combo ölü demektir. Bende çok seri combo yaparım eskiden sırf 5 li çalışırdım sonra cooldown olayı çıktı ve 5 li 3 lu çalışmayı denedim ama 5 li den sonra 3 lu tekrar 5 linin cooldown dolana kadar nerdeyse 1 skill daha vurabilecek kadar boş bir zaman kalıyor arada

• quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Okçuyu güzel oynuyorsun ancak USKO da şuan skillerde cooldown olduğundan combo yapılmıyor EUKO o konudan iyi ama sen bunu kullanmıyorsun. Sırf 5 li çalışsan çok daha kolay kesersin karşındakileri ve cahilliğimi hor gör USKO da +70 çar olayını pek bilmem ama o asaslar sana nasıl o kadar damage atıyor anlamıyorum 4k can var 800 basıyorsun desek dd veren bişeyinde yok hadi old ske var desek o itemlerle sana en az 1.5k girmesi lazım cp spike ın nasıl kesemiyorlar anlamadım açıkçası. Birde 70 skill i çok az vuruyor gibime geldi. Her vs başlangıcında 80 le başlamak sana kazandırır. Dediğim gibi sadece 5 li combosunu öğrendiğin zaman çok daha başarılı olursun vs lerinde. USKO nun durumu en son skilllerde baya bi cooldown olayıydı bu MGame değiştirdi mi bilmiyorum ama değişmediyse USKO da combo ölü demektir. Bende çok seri combo yaparım eskiden sırf 5 li çalışırdım sonra cooldown olayı çıktı ve 5 li 3 lu çalışmayı denedim ama 5 li den sonra 3 lu tekrar 5 linin cooldown dolana kadar nerdeyse 1 skill daha vurabilecek kadar boş bir zaman kalıyor arada

ben knıght başladığından beri hemen hemen okcu oynuyorum kardeşim.. bana okçuluğu öğretilmesinden hoşlanmam ayrıca.. Ve dediğin sırf 5li atmak gibi birşey yok. coldown skill dönme şeyi olmasa bile onun belli bi saniyesi var. !!! sen denemediğimimi zannediyorsun seri seri 5 li atmayı :):) öyle birşey yok arkadaşım ama 5li 3lü atarken çok seri olablir tek euko farkı bu.. 80 skili her seferinde basılmaz. basılacağı zaman vardır onu zaten usta bir okçuysan zekan varsa anlayablirsin. adam uzaktaysa ve daha sana gelmemişse 80 , cs , ice vb skiller basılır . ama 80 skili dibindeyken basılmaz..çünki 80 skili seken bir skildir. ve onu atana kadar 5li ve 3lü atarsın 1 saniyede . 70 skili az vuruyor evet doğru , bukadar itemle bukadar oluyor açıkçası :)
    ( Ayrıca dikkatli izlediysen vs ye başlamadan önce Bal10 diye bir wariora 80 skili atıp başlıyorum . neden atıyorum ?? adam uzakta ve bana gelmesine daha çok var . o gelene kadar 80 atılablir. :) dibimde olanlara hemen hemen 80 kullanmadımıda fark etmişsindir zaten.. çok konuştum ama son birşey daha diyorum tekrardan :D:D 80 skili adamın dibindeyken her zaman seker ;) uzakta oldumu sekmez damge verir ( GENELDE ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 28 Temmuz 2012; 10:58:33 >

• Seni bilmem ben 3 sene önce yazın okçu oynuyordum Girakon da seri 5 li kullanıyordum hiçde dediğin gibi olmuyordu 7 dd bronze belt 7 set 7 ib ile görev takılarıyla dual md 9 lu ap si 1400 den fazla olan asasları kestiğimi bilirim ben ki Girakon oyuncuları bilir o zamanın en iyi ardream çarı AloneStyle li birşeydi. Ardream de onu kesen yoktu ben onu 5li kullanarak kesmiştim arena da
  • çok beğendim güzel video
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

çok beğendim güzel video

beğenmenize sevindim :):)
  • Guncellll
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Seni bilmem ben 3 sene önce yazın okçu oynuyordum Girakon da seri 5 li kullanıyordum hiçde dediğin gibi olmuyordu 7 dd bronze belt 7 set 7 ib ile görev takılarıyla dual md 9 lu ap si 1400 den fazla olan asasları kestiğimi bilirim ben ki Girakon oyuncuları bilir o zamanın en iyi ardream çarı AloneStyle li birşeydi. Ardream de onu kesen yoktu ben onu 5li kullanarak kesmiştim arena da

Trollmusun kardeş. Gelip 3 sene önceden bahsediyorsun. Birde adamdan iyi biliyormuş gibi oynamayı öğretiyorsun.

Neyse video güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.