Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: fatih33yucel
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
52
Favori
490.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanedantr

merhabalar arac 2000 devirden sorna vites arttır diye ok resmi çıkartıyor ancak servis 2500 devir kullan diyor araç 2000 devri geçince ses geliyor araç resme nvites attır diyor siz kac devirde kullanıyorsunuz aracı ve rvites arttır isareti kac devirde sizde beliriyor

Alıntıları Göster
    Arkadaslar madem ruhsatta kamyonet diye geçiyor, K belgesi ve SRC falan istemesinler sonra??? Hız sınırı 90 mı yoksa 110 mu bu konuda da emin olamadım..
    Titanium Plus almayı düşünüyorum dün baktım. 55200 fiyat verdiler pazarlıksız. Nasıl sizce? Daha pazarlık da yapılacak :) Kaça düşecekler bakalım..

• Yanılmıyorsam 1750 devirden itibaren vites yükseltme uyarısı devreye giriyor. İdeal olan 2000 devirde vites değişimi ama bu yol şartlarınıza göre de değişir. Bir rampa çıkıyorsanız. Daha yüksek devirlerde vites yükseltmelisiniz.

Egeli - 1.vites hantal gaz tepkileri törpülemek için sanırım böyle ayarlanmış. Onun dışında performans olarak connect'i aratmaz. Eğer 110'luk olsaydı aynı şeyi söyleyemezdim.

A_Aydın - Eğer aracı şahıs olarak alıp hususi amaçlı kullanacaksanız bu belgelere ihtiyacınız yok. Ticari amaçlı alırsanız evet bu belgeler isteniyor. Binek araçlara göre hız 10 km düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Yanılmıyorsam 1750 devirden itibaren vites yükseltme uyarısı devreye giriyor. İdeal olan 2000 devirde vites değişimi ama bu yol şartlarınıza göre de değişir. Bir rampa çıkıyorsanız. Daha yüksek devirlerde vites yükseltmelisiniz.

Egeli - 1.vites hantal gaz tepkileri törpülemek için sanırım böyle ayarlanmış. Onun dışında performans olarak connect'i aratmaz. Eğer 110'luk olsaydı aynı şeyi söyleyemezdim.

A_Aydın - Eğer aracı şahıs olarak alıp hususi amaçlı kullanacaksanız bu belgelere ihtiyacınız yok. Ticari amaçlı alırsanız evet bu belgeler isteniyor. Binek araçlara göre hız 10 km düşük.
    Teşekkürler cevap için, ama tam aydınlanamadım :) Yeni birşeyler okudukça kafa iyice karışıyor.
    Panelvan olarak alırsanız 49-50 bin lira, otomobil ruhsatlı alırsanız 65 bin lira diyor.
    Bu benim 55 bin lira fiyat aldığım araç ruhsatta ne yazacak acaba? 65 bin lirayken yıl sonu indirimiyle 55 mi olmuş?
    Başka birisi de demiş ki, arka koltukta ortada koltuk başlığı varsa, yani arkada toplam 3 koltuk başlığı varsa otomobil versiyonu, 2 tane varsa ve koltuğun ortası yüksekse kamyonet versiyonu demiş. Bu ne kadar doğru acaba?
    Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• A_AYDIN kullanıcısına yanıt
    Evet otomobil ruhsatlı olanlar 65 bin civarı ve arkada 3 koltuk başlığı var. Ruhsatta otomobil diye geçiyor. Tüm binek otomobillerdeki haklara sahip. Sizin aldığınız fiyat kamyonet için ruhsatta kamyonet yazıyor. Ve denildiği gibi kamyonet olanlar da arka koltuk iki kişilik orta kısımda bir çıkıntı var.Arkada emniyet kemeri de 2 tane. Ülkemiz de kemer kontrolü olmadığı için bu haliyle bile arka tarafa 3-4 kişi biniyor. Kamyonet için belirttiğim diğer hususlar bir önceki mesajım da olduğu gibi.
  • -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yardımlarınız için, ben de iki tane courier ilanı ile farkı göstereyim :) Biri dediğimiz gibi arkada üç başlık, diğeri iki başlık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-askar-necmettin-ford-tourneo-courier1.6-tdci-105-ps-hatasiz-248980846/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otomobil-ruhsatli-18-faturali-hatasiz-courier-232052676/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: A_AYDIN

Sağolun hocam yardımlarınız için, ben de iki tane courier ilanı ile farkı göstereyim :) Biri dediğimiz gibi arkada üç başlık, diğeri iki başlık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-askar-necmettin-ford-tourneo-courier1.6-tdci-105-ps-hatasiz-248980846/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otomobil-ruhsatli-18-faturali-hatasiz-courier-232052676/detay
    bu araçtn sokaklarda bir sürü var ama forumda pek ilgi yok yada soru soran cevap veren :)

• Aracı devirsiz kullanmayın, motor yağın yakıt karıstırır,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümit kuruhan

Aracı devirsiz kullanmayın, motor yağın yakıt karıstırır,

devirsiz derken 1500 devirin altına inmiyorum 1500-2000 devir arası kullanıyorum her zaman
  • 2 bin altına düşürme, araç partikul temizligi yapmaz, eksozun gazla atiklarıyla dolar, aracın çekişi düşer ve araç çok yakar, yani hic olmasa jaftada yarım saat te olsa 2 yada 3. Videste 4 bin devirde kullan, hicbir sıkıntı yaşamazsın, aksi taktirde yakıt motor yağına karışır, motor yağını bozar, aracın motoru uzun kullanımda zarar görür,

• quote:

Orijinalden alıntı: ümit kuruhan

2 bin altına düşürme, araç partikul temizligi yapmaz, eksozun gazla atiklarıyla dolar, aracın çekişi düşer ve araç çok yakar, yani hic olmasa jaftada yarım saat te olsa 2 yada 3. Videste 4 bin devirde kullan, hicbir sıkıntı yaşamazsın, aksi taktirde yakıt motor yağına karışır, motor yağını bozar, aracın motoru uzun kullanımda zarar görür,
    Teşekkür ederim. aracı ancak o kadar uzun süre kullanmıyorum ama dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

Teşekkür ederim. aracı ancak o kadar uzun süre kullanmıyorum ama dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.

Alıntıları Göster
    Selam yakın zamanda ilk bakım yaptıran varmı. manisa dayım 370 tl istediler ilk bakım icin normalmi sizce?

birde yiine yakın zamanda sigorta ve kasko yaptıran oldumu ne kadar tutuyor.
  • duSbaz D kullanıcısına yanıt
    İlk bakım için mayısta 2 bayiden fiyat alıp 480 TL ye yaptırmıştım sizin fiyat gayet iyi. 30.000'i de geçen hafta 630'a yaptırdım. Trafik ve kasko 480'er TL tutmuştu (birisi axa diğeri ak sigorta )20 ekimde yaptırdım. Kasko son basamakta indirim olarak.
  • İlk bakım ikinci bakima göre ucuz olur, sebebi yakit filtresi ve degişim işciligi vermezsin, nerdwn baksan 100 tl indirimli olur, ikinci bakimda yakıt degişirsin ilk bakıma göre biraz pahalı olur, bakım fiyatını etkileyen diger sebeblerse, arac için kullanılan sarf malzemeler, yani aracınızın bakımı yapılırken ister istemez motorun sağı solu yağ olur. Bu yağları temizlemek için aracınıza balata sipreyi denilen ufak tefek malzemeler kullanılır, kapı yağlamak için özel sipreyler kullanılır, motor koruma istersen motor koruma işlemi yapılır, aracın motor içini temizlemek için myst denilen işlem yapılır, carbon klearda yapılırsa bunların hepsine onaylarsan 1000 tl sadece bakım olur, ama sen ucuz olsun istiyorsan aracın yağını alttan açıp usten korlar okadar, 500 tlye rahat çıkarsın, yani nekadar ekmek okadar köfte ucuz etin yahnisinden beklentiniz buyük olmasın arkadaslar

• duSbaz D kullanıcısına yanıt
    İlk bakım için iyi fiyat biz 5-6 ay önce 380tl yaptirmistik.

• hüseyin10 H kullanıcısına yanıt
    İstanbul şahsuvaroğlu bayii'de 30 bin bakimini 500 tl yaptirdik, motor ve yakit sistemi temizligine 100tl yazdilar. İlk söyledikleri fiyat 680tl idi. Bence biraz pazarlik yapmakda fayda var.

• ümit kuruhan Ü kullanıcısına yanıt
    çok güzel anlatmışsın
  • Mehesr kullanıcısına yanıt
    evet pazarlık şart normal fiyatı 420 tl felandı. indirim istedim 370e yaparız dediler. birde kış bakım seti aldım ücretsiz
  • Tamirhane fiyatları ile servis fiyatlarını asla karşılaştırmayın

• Aranızda Courier'e ön panjura krom yaptıran var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 gün önce transit courier aldım 2. El sadece 66 km de :) Araç trend donanım ama beni büyüledi. Eski kullandığım araç 2012 maxi dobloydu.

Bazı eksikleri var aracın onları yaptırmak istiyorum sırayla..

1. Tavan eşya gözü
    2. Park sensörü
    3. Jant kapağı
    4. Tavan rayı ve portbagaj (uzun yükler için)
    5. Ön panjur krom orjinal hepsi olacak
    6. Sis farı

İş amaçlı van olduğu için çok detaylı işlere gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygokhan -- 1 Ocak 2016; 12:58:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.