Şimdi Ara

Yeni Ford Fiesta ve Opel Corsa Tercih Yardım Lütfen ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mavi7678

    selamlar arkadaşlar bende 29-30 milyar civarına eşim için dizel otomatik bir araba bakıyorum opel corsa 1.3 cdtı 90 hp easytronic+enjoy paket yaklaşık 30 milyar. toyota yaris dizel multimode 29300 bu ikisi hakkında fikri olan var mı. aslında tip olarak ve arac olarak opel corsa daha güzel geliyor fakat daha önceden opel astra 1,3 cdtı 90 hp test etmiştim arabanının motor performansı cok ama cok kötüydü bence.. corsadaki de sanırım aynı motor bu beni diüşündürüyor bu konuda fikri olan var mı? vaya başka tavsiyesi olan..teşekkürler..


    corsa ile yaris otomatik arasinda performans olarak hemen hemen hic fark yok ayrica corsanin vergi avantaji var.

    astra ile kiyaslama corsanin performansi oldukca yeterli

    illa otomatik sartin yoksa düz üst model corsa tercih et derim. yol tutus ve sessizlik olarak corsa yaristen üstün bilgine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 18 Mart 2009; 21:43:04 >




  • yorum için teşekkürler.. aracın mutlaka dizel otomatik olması gerekiyor ...aslında opel corsayı eşim daha çok beğeniyor tek korkum astra da yaşadığım 1,3 dizel motorun o kötü performansı. tabiki 1,3 olması yıllar boyunca vergi avantajı saglamsı cok önemli. karasız kaldım 1,3 90 hp dizel easytronic corsa kullananlardan yorum rica ederim...diğer bir alternatif de hyudai i30 115 beygir dizel otomatik 31,500 tl.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mavi7678

    yorum için teşekkürler.. aracın mutlaka dizel otomatik olması gerekiyor ...aslında opel corsayı eşim daha çok beğeniyor tek korkum astra da yaşadığım 1,3 dizel motorun o kötü performansı. tabiki 1,3 olması yıllar boyunca vergi avantajı saglamsı cok önemli. karasız kaldım 1,3 90 hp dizel easytronic corsa kullananlardan yorum rica ederim...diğer bir alternatif de hyudai i30 115 beygir dizel otomatik 31,500 tl.


    eğer i30 mu corsami dersen direk i30 derim fakat performans olarak hyundai cok üstün ama yakit tüketimi olarak corsadan rahat 1.5 lt fazla yakar sehir ici mazot bilgin olsun..

    ayrica hyundai tam otomatik corsa yari otomatik.

    zaten en dusuk i30 bile corsadan fazla ozelliğe sahip tek düsündürücek kisim seni 2. eli kötü corsa ile kiyaslanamiyacak kadar i30 un..

    i30 5 yil garantili buda + bir değer bence...




  • opelın 1.3 dızelını hıc tavsıye etmem 1.5 sene kullandım combo'da cok kotu bı motor ama tabı corsadakı performansı nasıl bılmıyorum ama test edın mutlaka...ama ben onermem opelın 1.3 dızelını.....
  • corsa 1,3 vergi avantajı, göze daha hoş gelmesi, yakıt tasarrufu ve ikinci eldeki değeri ile avntajları var ama açıkcası motoru 1,3 dizel beni korkutuyor ... i 30 115 beygir güclü motor tam otomatik olması ve daha güzel donanım özellikleri avantajları fakat hyundai da yakıt fazla yakıyor hyundai ismi ve tabiki ikinci eldeki degeri olumsuz özellikleri...karasızım bakalım zaman gösterecek bir de sanırım opel de ellerinde dizel otomatik pek yokmuş uzun süre beklemek gerekiyormuş...yorumlarınızı bekliyorum
  • combo 1300 kg civarı iken corsa 1050 haliyle combo da istenileni vermemiş olabilir. Corsa ford a kıyasla vergi avantajı + 2. el değeri + yakıt tüketimi + performansı gibi nedenlerle daha avantajlı ancak GM nin zor durumda olması (belki Ford ta aynı duruma düşecek) bence tercihini japonlara hele ki eşin için alacaksan honda jazz a bakmanı tavsiye ederim, her açıdan opel den de ford tan da üstün, ne var dizeli yok ama zaten tüketim yönünden dizellere rakip ilaveten dizel araba kullanımı biraz daha dikkat ister (turbo soğumasını bekleyeceksin filan ki bir bayanın asla dikkat etmeyeceği bir olay)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.