Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
757.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linea bölümündeki 2gündür bu sessizliğin sebebi nedir?hayal kırıklığımı?
  • Bence bu daha çok fırtına öncesi sessizliğe benziyorne dersiniz olabilirmi?
  • araçlar bir önümüzde ki hafta bayilere gelecekmiş bakalım kim araç tanıtılmadan önce iç mekanın fotosu koyacak size her an süpriz yapabilirim.
  • sözün bitiği an
  • araç çıkmadan kouşacak bişeyler olmuyor. yada kuzuların sessizliği...
  • tüm dünya 2 mayısı bekliyor....
    fiat resmi sitesinde fiat linea ilgili haberlerden iki satır...

The second leading lady on the Fiat stand is the Fiat Linea which seduces for its elegant, dynamic design and highly comfortable cab, excellent ergonomics and exceptional roominess.
    The Fiat Linea is proposed in various specifications with equipment usually found only on higher segment vehicles, including the (Blue&Me) infotelematic system, which enhance in-car comfort and functionally of the three-box saloon.
    The Fiat Linea offers high level active and passive safety devices. The customer can also choose from a vast range of powerful, economic and environment-friendly gasoline and diesel engines combined with mechanical and automatic gear boxes.
  • quote:

Orjinalden alıntı: assistant79

Size lineanın yeni internet adresini veriyorum. Fakat henüz yapım aşamasında.www.fiatlinea.com.tr

fiat lineanın internet sitesi hazır..çok etkileyici müthiş ses ve müzik efektleriyle hazırlanmış tanıtıcı bir site...lansman günü link verilecek...

bu aracı çok seveceksiniz...eminim...
    hatta fiat düşmanları bile sevecek.....
    belki de fiat düşmanı kalmayacak.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 23 Nisan 2007; 0:10:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

Size lineanın yeni internet adresini veriyorum. Fakat henüz yapım aşamasında.www.fiatlinea.com.tr

fiat lineanın internet sitesi hazır..çok etkileyici müthiş ses ve müzik efektleriyle hazırlanmış tanıtıcı bir site...lansman günü link verilecek...

kardes site yapım asamasındadır dio.bide fiyatlarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

quote:

quote:

kardes site yapım asamasındadır dio.bide fiyatlarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Bayideki satış elemanının söylediği ; 28.000 YTL'den başlayan lansman fiyatı ile çıkacağı.
    Ama bana göre 30 - 32 Bin YTL den aşağı başlangıç fiyatı olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Bir de bakıyomuşuz Linea'nın içi Yeni Civic gibi tamamen farklı bir tasarım olurmuş. Olmaz ama bu kadar saklandığına göre var birşeyler.

Valla işte o zaman kaymaklı ekmek kadayıfı olur çünkü bana göre dış dizayn süper.
  • Linea 1.3 multijet aynı motora sahip Grande Puntodan sadece 50 kg daha ağır.
    Araba kesinlikle beklediğinize değecek bir araç.

Ufakda bir ipucu. Emotion a ait
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronintr

Linea 1.3 multijet aynı motora sahip Grande Puntodan sadece 50 kg daha ağır.
    Araba kesinlikle beklediğinize değecek bir araç.

Ufakda bir ipucu. Emotion a ait

bu bir fiat km saatidir....acaba hangi modele aittir?!!!
  • yarın da havalandırma çıkışlarını bekiyoruz araba çıkana kadar parçaları toplarız 77 beygirlk bi araba 28den fazla para etmez bence hatta 28 bile çok
  • @havnitekin
    sanırım bu lineaya ait.son dönemdeki fiat modellerini düşündüğümde ( g.punto ve bravo) bu da lineanın gösterge tablosu diyorum ben.
    eğer öyleyse güzel olmuş gerçekten ben beğendim...
  • İyide kardeşim 77 beygir olduğunu kim söylüyor,yani bu konuda kimse birşey bilmiyorki,bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNeo_33

İyide kardeşim 77 beygir olduğunu kim söylüyor,yani bu konuda kimse birşey bilmiyorki,bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.

1989 yılında fiat tipo italyada satılmaya başlandığında lansmandaki model 1.1 lt. ve 55 hp idi....ama onu 78,86,100,115,ve 147 hp lik modeller hemen izledi...

fiat lineanın da 1.416v,1.416vturbo,1.616v,1.8 8v,1.816v benzinli
    1.316v 90 hp,1.416v,1.616v multijet modelleri üretilecek...

bir sürpriz de muhteşem bir linea stationwagon 4*2 ve 4*4 gelecek.....bu haber gizlilik sınırlarını zorladı.....
  • quote:

quote:

İyide kardeşim 77 beygir olduğunu kim söylüyor,yani bu konuda kimse birşey bilmiyorki,bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.

1989 yılında fiat tipo italyada satılmaya başlandığında lansmandaki model 1.1 lt. ve 55 hp idi....ama onu 78,86,100,115,ve 147 hp lik modeller hemen izledi...

bir sürpriz de muhteşem bir linea stationwagon 4*2 ve 4*4 gelecek.....bu haber gizlilik sınırlarını zorladı.....

eh üstad sonunda sır perdesini kaldırmaya başladın ....gösterge konusunda tahminim doğru mu ? bu konuda sessiz kalman benim tahminimi doğruluyor

galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

quote:

quote:

eh üstad sonunda sır perdesini kaldırmaya başladın ....gösterge konusunda tahminim doğru mu ? bu konuda sessiz kalman benim tahminimi doğruluyor

galiba

yanlış yönlendirmek istemem....üretim bandı bazen elindeki stoğu kullanır...daha sonra yeni parçalar gelir ve monte edilir...bazen üretimin bazı aşamalarında montaj parçaları yetişmez...o zaman üretim durmaz zorunlu olmadıkça....bu mercedesde de bmw de de böyledir...bu km saati lancia modellerinin de olabilir...yeni bir model üretici firmadan gelene kadar herhangi bir yeni fiat modelinde de kullanılabilir....sanırım açıklamam gizlilik ilkesini aşmadı!!!

• BU GÖSTERGE LİNEA YA AİTTİR (EMOTİON MODELİ)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİAT SATIŞ

BU GÖSTERGE LİNEA YA AİTTİR (EMOTİON MODELİ)

daha önce de yazdığım gibi lineanın farklı donanımlarında farklı kockpitler var....
    yayınlanan fotoğrafta olduğu gibi yavaş yavaş gizlilik kalkıyor....
    beğenmeyenler de olabilir ama şu çok açık ki üst kalitede bir c+ olan fiat linea kanımca çok beğeni kazanacaktır....
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.