Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.790
Cevap
56
Favori
565.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bossofdmax

Peki hangisini tavsiye edersiniz

Imkan varsa denk gelirse tabiki 120 hp derim ama Ben 1.6 multijet 105 hp kullanıyorum iki aracıda test ettim arasında vay bee dedirtecek anlaşılacak büyük bir fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım düşük devirler de güç daha belirgin ve yakıt tüketimi daha ekonomik. Teşekkür ederim ilginiz için

• VMTX kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim. Aracı sanayiye götürdüm, enjektörler temiz, mazot filtresinden olabilir ama biz önce würth marka katkı koyalım, sorun çözülmezse mazot filtresini değiştiririz dediler ve öyle de yaptık, ancak benim pek içime sinmedi, ilk fırsatta mazot filtresini değiştireceğim inşallah.

• bossofdmax kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ben Fiat ın 105 hp üreten motoru konusunda uzun soluklu tecrübeye sahibim.120 Hp multijet motoru hiç test etmedim.Ama takip ettiğim kadarı ile bu iki motor arasındaki en belirgin fark turbo lag dediğimiz turbo boşluğu denilen olay da ve araçların son hızında karşımıza çıkıyor.Tüketim konusunda çok fazla fark yaratacaklarını zannetmiyorum.105 hp motoru bravo da toplamda 20 km kadar tecrübe ettim ve gerçekten hayran kaldım.

Daha önce de doblo da 4 yıl 74 bin km kadar kullandım.Tek kelime ile tank motoru gibidir.Periyodik bakımları düzenli yapılırsa en ufak bir performans kaybı yaşatmaz.Ancak biraz gürültülü çalışır.Doblo ve benzeri araçlarda bu şekilde çalışmasının gideri olur ama bravo gibi spor bir araçta ben pek yakıştıramıyorum.

Bunun dışında 1.6 motor olarak rakip firmalardan c sınfı hangi araba ile denk gelirseniz gelin özellikle ara hızlanma performansında eline su dökemezler.120 hp olanı da bu bahsettiğim performans çıtasının da üstü olarak düşünebilirsiniz.105 hp de sadece biraz daha turbo boşluğu olur yanı gaza bastığınızda turbo yeteri güce çıkasıya kadar yarım saniye kadar araç beklenenden daha az tepki verir ama turbo tam dolduğunda o zaman gerçek performans ortaya çıkar.

• Merhaba emotion donanım ile dynamic plus donanım arasındaki farklar nelerdir? Donanım listelerini bir türlü bulamadım.

• Arkadaşlar Fiat Bravo'nun bu fotograftaki orjinal navigasyon sistemini nereden bulabiliriz acaba? Bilginiz var mı?

Piyasada satılan navigasyonlar bu fotoğraftakinden farklı ve genelde piyasada satılan navigasyon&teyp cihazlarından çok fazla şikayet var, radyoları iyi çekmiyor, ses kalitesi güzel değil vb.

Acaba bu orjinal cihazı bulabilir miyiz? Kalitesi nasıldır acaba?
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

• quote:

Orijinalden alıntı: bayarmc

Arkadaşlar Fiat Bravo'nun bu fotograftaki orjinal navigasyon sistemini nereden bulabiliriz acaba? Bilginiz var mı?

Piyasada satılan navigasyonlar bu fotoğraftakinden farklı ve genelde piyasada satılan navigasyon&teyp cihazlarından çok fazla şikayet var, radyoları iyi çekmiyor, ses kalitesi güzel değil vb.

-Yeni Fiat Bravo Kulübü-

Bulamazsın bulsanda 1500-2000 liradan aşağı bayılmazsın ayrıca o navigasyonu güncellediklerini sanmıyorum. çakma çin malı var bende 1.5 senedir kullanıyorum oldukça memnunum.

Kendi aracımdan foto
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Arkadaşlar Fiat Bravo'nun bu fotograftaki orjinal navigasyon sistemini nereden bulabiliriz acaba? Bilginiz var mı?

-Yeni Fiat Bravo Kulübü-

Bulamazsın bulsanda 1500-2000 liradan aşağı bayılmazsın ayrıca o navigasyonu güncellediklerini sanmıyorum. çakma çin malı var bende 1.5 senedir kullanıyorum oldukça memnunum.

Kendi aracımdan foto
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

eğer gerçekten adam akıllı çalışıyorsa, gerçekten kaliteli bir cihaz ise 1500-2000 verilir o problem değil, internette araştırmama rağmen hiçbir yerde bulamadım, bu cihazı TR'de kullanan var mı acaba?

+

Senin aracındaki cihazın markası nedir?
    1.) Müzik dinlerken kaliteli bir ses alabiliyor musun? Radyoları iyi çekiyor mu? (Orjinal teybinden daha mı iyi, daha mı kötü?)
    2.) Navigasyonda haritalarda vs. düzgün çalışıyor mu?
    3.) Geri görüş kamerası nasıl, özellikle de gece karanlıkta düzgün çalışıyor mu?

Benim için bu 3 kriter önemli, o yüzden değerlendirmeleri buna göre yapıyorum.

+

Konu ile alakasız ama bravo'lara xenon takılabiliyor mu? Biliyorsunuz xenon takıp da ceza yememek için ya da muayenede takılmamak için otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama olması lazım, internette bu konuda birkaç yerde gördüm, xenon far takmışlar ama bu takılanlar çakma xenon mu? far yıkama ve oto. yükseklik ayarı mevzusu nasıl hallediliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 15 Kasım 2015; 21:33:28 >

• quote:

quote:

quote:

-Yeni Fiat Bravo Kulübü-

Kendi aracımdan foto
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

eğer gerçekten adam akıllı çalışıyorsa, gerçekten kaliteli bir cihaz ise 1500-2000 verilir o problem değil, internette araştırmama rağmen hiçbir yerde bulamadım, bu cihazı TR'de kullanan var mı acaba?

+

Senin aracındaki cihazın markası nedir?
    1.) Müzik dinlerken kaliteli bir ses alabiliyor musun? Radyoları iyi çekiyor mu? (Orjinal teybinden daha mı iyi, daha mı kötü?)
    2.) Navigasyonda haritalarda vs. düzgün çalışıyor mu?
    3.) Geri görüş kamerası nasıl, özellikle de gece karanlıkta düzgün çalışıyor mu?

Benim için bu 3 kriter önemli, o yüzden değerlendirmeleri buna göre yapıyorum.

+

Konu ile alakasız ama bravo'lara xenon takılabiliyor mu? Biliyorsunuz xenon takıp da ceza yememek için ya da muayenede takılmamak için otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama olması lazım, internette bu konuda birkaç yerde gördüm, xenon far takmışlar ama bu takılanlar çakma xenon mu? far yıkama ve oto. yükseklik ayarı mevzusu nasıl hallediliyor?

sorularının cevabı

markası navimex NAV 9961
    1)kısmen evet (radyo bende zayıf. radyo dinlemiyorum)
    2)evet
    3)evet

xenondan ceza yemezsin ama muayeneden de geçmez. muayeneye gideceğin vakit söktürüp gitmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 15 Kasım 2015; 21:44:57 >

• VMTX kullanıcısına yanıt
    Güzel özetlemişsin hocam, ne yazıkki 105 hp olanlarında ciddi turbo boşluğu var ben aracımı ilk aldığımda baya şaşırmıştım 1.750 devir altında araba kendini çok zor topluyor resmen ortada kalıyorsun ama 1.750 üstüne çıktığındada bir anda kopup öne fırlıyor aracı tutmakta zorlanıyorsun 120'liklerde değişken turbo bunu önlüyor sanırım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 28 Kasım 2015; 19:06:49 >
  • Arkadaşlar geçen sene 2011 1.4 T-jet Bravo'mu pert ettim.

Dün evde eski kutulara bakarken arabanın kitapçığını buldum, gerçekten arabasında eksik olup da yokluğunu hisseden kişi varsa bana PM yollasın, ücretsiz yollayacağım..
  • Arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bir süredir araba bakıyorum.Ve sonunda FIAT Bravo ile karşılaştım.

- 2009 model 1.4 active benzinli.
    - 67 bin kilometrede.
    - Camurluklar ve bagaj kapağı boyalı.
    - Araç sahibiyle 26 bine anlaştık,kısmet olursa birkaç güne alacağım.

Sizlere sormak istediğim bu Bravolar nasıl bir araçtır,özellikle bu modelleri nasıldır?

Pek tutulmadığını ben de biliyorum fakat bunu sorun etmiyorum.

Benim için önemli olan aracın keyif verici olması,arıza çıkarmaması,sağlam olması,motorunun güçlü ve sorunsuz olması.

Bu konuda siz neler diyorsunuz? Bu aracın artıları ve eksileri nedir?bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz başka araç var mıdır?

• Arkadaşlar selamlar,

Ben de Fiat Bravo Sport Style 1.6 mjet (120 hp) almayı düşünüyorum, araç hakkında biraz bilgi ve tavsiyelerinizi rica ediyorum. Kronik sorunları var mıdır? Alırken bu araca özel nelere dikkat etmeliyim?
    +

1-) Araç içi ses izolasyonu nasıl?
    2-) Farların aydınlatma gücü nasıl?

Bu 2 konuda da özel olarak bilgilendirebilirseniz memnun olurum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 22 Kasım 2015; 14:40:44 >
  • quote:

Arkadaşlar selamlar,

Ben de Fiat Bravo Sport Style 1.6 mjet (120 hp) almayı düşünüyorum, araç hakkında biraz bilgi ve tavsiyelerinizi rica ediyorum. Kronik sorunları var mıdır? Alırken bu araca özel nelere dikkat etmeliyim?
    +

Teşekkürler.

1) akustik cam varsa 100-110km hıza kadar sessiz sayılabilir. 130'dan sonra rüzgar sesi gelmeye başlıyor ama aracın içinde oluşan bir ses kirliliği yok.
    2) osram nightbreaker yada iyi bir xenon yoksa normal halojenler standart bir aydınlatma sunar.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar,

+

Teşekkürler.

1) akustik cam varsa 100-110km hıza kadar sessiz sayılabilir. 130'dan sonra rüzgar sesi gelmeye başlıyor ama aracın içinde oluşan bir ses kirliliği yok.
    2) osram nightbreaker yada iyi bir xenon yoksa normal halojenler standart bir aydınlatma sunar.

Hocam benim sorularım hakkında da yardımcı olur musunuz zahmet olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Server.Bedii

quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar,

+

Teşekkürler.

1.4 active dediğiniz 90 bg olan mı? eğer öyleyse hiç bulaşmayın derim.

• Arkadaşlar 98 Model ilk kasa Bravo kullanan arkadaşlardan görüşlerini rica etsem? 1.6Sx 10.500 e bıraktılar..LPG yok alınırdı ne dersiniz?Kronik sıkıntısı varmıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Server.Bedii

quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar,

+

Teşekkürler.

1.4 active dediğiniz 90 bg olan mı? eğer öyleyse hiç bulaşmayın derim.

Aynen öyle hocam,neden bulaşmayayım acaba?

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.