Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.790
Cevap
56
Favori
565.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

merhabalar arkadaşlar size sormak istediğim bu araç bu paraya alınırmı yani bu fiyat aralığında dizel otomatik bundan iyisi bulunurmu ne dersiniz?

Bir arkadaşıma da dizel+otomatik araç bakıyoruz.

Biz de ikinci elde en iyi F/P seçeneğinin Bravo 1.6MJet Dualogic olduğuna karar verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

merhabalar arkadaşlar size sormak istediğim bu araç bu paraya alınırmı yani bu fiyat aralığında dizel otomatik bundan iyisi bulunurmu ne dersiniz?

Bir arkadaşıma da dizel+otomatik araç bakıyoruz.

Biz de ikinci elde en iyi F/P seçeneğinin Bravo 1.6MJet Dualogic olduğuna karar verdik.

tek olumsuz yoruma rastalamadım aylardır okuyorum o yüzden sanırım bende kararımı verim
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-dizel-otomatik-bravooo-120-bg-300-torg-74751689/detay

bu araç için bir yorum alabilir miyim acaba?

Klima dijital değil. Skydome olsaydı kesinlikle kaçırmayın derdim ama bu fiyata pazarlık edin. 32'ye bırakırsa alın. Bravo'ların ikinci eli ölü maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Arkadaşlar selam, aracımın arkdadan aldığı darbe sonucunda sağ park sensör gözü arızalandı....

Elinde bir şekilde kullanmadığı, satmayı düşündüğü sensör gözü olan var mı?

2011 Bravo 1.4 T-jet

Teşekkürler.

Arkadaşlar almış olduğum yeni sensör gözünü, eskisindeki sorun giderildiği için satıyorum, ihtiyacı olan varsa konuşalım..
  • arkadaşlar size sormak istediğim soru anlayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinriim 2 araç var aklımda birisi buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-159-jtd-q-tronic-tertemiz-acil-5000-tl-indirdim-79143344/detay/
    diğeride buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-beyaz-boya-darbe-cizik-yok-disel-otomatik-124722535/detay/
    yani bu iki ilanı örnek verdim yakıt konusunda kafa kafaya olmayacakları kesin ama arada ne kadar fark olur biri ful depo kaç yapar diğeri kaç yapar ?

• quote:

arkadaşlar size sormak istediğim soru anlayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinriim 2 araç var aklımda birisi buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-159-jtd-q-tronic-tertemiz-acil-5000-tl-indirdim-79143344/detay/
    diğeride buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-beyaz-boya-darbe-cizik-yok-disel-otomatik-124722535/detay/
    yani bu iki ilanı örnek verdim yakıt konusunda kafa kafaya olmayacakları kesin ama arada ne kadar fark olur biri ful depo kaç yapar diğeri kaç yapar ?

böyle buyrun

http://www.fiatbravotr.com/forum/forum.php

• ömrü hayatımda ilk defa araba alıcam. haziran ortası yada sonunda kesin alıcam. aklımda nbir dünya araba geçti. tam fiat bravoyu gördüm ilanın birinde fiyatı 24 bin lira. aha dedim bu araba güzel... gel gelelim işin aslı öyle değilmiş. aynı arabanın 40 bine satılanı da var modellerden kıyas yapayım dedim bir dünya modeli var. şimdi ben burda hayatında ilk defa araba alacak arabadan hiç analmayan istekleri basit olan bir adam olarak sizden birkaç ilan tavsiyesi istiyorum..

27 bin tl civarında maksimum 80 bin km de. (yılda 20 bin ortalamayı geçmemiş) 2009 model yada üstü tabiki. karışık kullanımda kilometrede 30 kuruşun üstüne çıkmayacak. dolayısıyla ya lpg li yada dizel ya da lpg takıldığında bu rakama inebilecek benzinli birkaç araç tavsiyesi alabilirmiyim. kafam allak bullak şunuda belirtmek isterim ilk arabam olacağı için kalıcı hasar bırakmamış yani şasede oynama yapmamış kaporta hasarları çok umrumda değil servisinde düzgünce yapılmışsa almama engel olmaz. benimn için önemli olan arabanın istekeletinin ve mekanik aksamının temiz olması. bunu şu nedenle söylüyorum ilanlardan örnek verirken göz önüne alın 2-3 parçasında boyası olan (tavan hariç tabi) ne biliyim tapmonu değişmiş arabalar benim için makbul araçlardır.

ben bikaç ilan buldum bunlar alınabilecek araçlarmıdır aralarındaki farklar nelerdir mesela tavsiye edip etmeyecekleriniz hangileridi.. kafamı çorba gibi etti bu alet ama çok yakışıklı be

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bundan-temizini-bulamassin-1.4-16-valf-2009-orjinal....52000-km-119975435/detay 1.4 active model

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-satilik-2009-ful-plusful-orjinal-bravo-120877526/detay 1.4 t-jet dynamic model

kafa karıştıran bir sürü beyan var. adamın biri çıkmış km de şehir içi lpgde 20-25 krş yakıyor diyor aracın resmi tüketim değeri 8.1 lt lpgde 10 litre yaksa kmde 28 kuruş olur. gerçi benim yaşadığım yerde trafik yok ama ışıkları var :D şehir içi 30 kuruşu geçeceğimi sanmıyorum.. neyse lütfen ama lütfen bana bikaç ilan gösterin tavsiye verin bende alacağım zaman o ilanları referans alayım.. şimdiden teşekürler. kalabalık olmaması için pm de atabilirsiniz netcafeciyim sabah 10 gece 23 netteyim. sorun yok.. teşekkürler. çoook teşekkürler.

NOT: forumu okumadım sanmayın 2010 dan sonrasına ait tüm yazıları okudum ama haala bu şekilde kafam karışık. dizel 207 308 citroen c3 birara mitsu lancer düşündüm. ama fransızlara ayrı bi gıcık olduğum için (araba kalitesinden değil fransayıda fransızlarıda sevmem o nedenle) lancer la bunun arasında kaldım lancera lpg gitmiyor diyorlar gerçi gitsede beni biraz zorluyor temiz bişey 32-33 bin lira. o kadar açılmaktansa gayet yakışıklı bir bravoyu tercih ederim sorun hangi model olduğu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indifito -- 26 Mayıs 2013; 1:56:29 >

• Arkadaslar yardim nissan almerami satip bravo almak istiyorum spor stayle modelini 105-veya 120 fark etmez surat veya performans delisi degilim iki motorda yeter eminim benim aracta sevdigim olay kronik bir rahatsizligi yok usta yuzu gormeyen bir arac bravoda kronik bir sorun varmi varsa neler sevilen sevilmeyen yanlari neler alunca en az 4-5 yil binicem sevdiginiz sevmediginiz yanlari icin cvp verirseniz sevinirim simdiden tesekurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: indifito

ömrü hayatımda ilk defa araba alıcam. haziran ortası yada sonunda kesin alıcam. aklımda nbir dünya araba geçti. tam fiat bravoyu gördüm ilanın birinde fiyatı 24 bin lira. aha dedim bu araba güzel... gel gelelim işin aslı öyle değilmiş. aynı arabanın 40 bine satılanı da var modellerden kıyas yapayım dedim bir dünya modeli var. şimdi ben burda hayatında ilk defa araba alacak arabadan hiç analmayan istekleri basit olan bir adam olarak sizden birkaç ilan tavsiyesi istiyorum..

27 bin tl civarında maksimum 80 bin km de. (yılda 20 bin ortalamayı geçmemiş) 2009 model yada üstü tabiki. karışık kullanımda kilometrede 30 kuruşun üstüne çıkmayacak. dolayısıyla ya lpg li yada dizel ya da lpg takıldığında bu rakama inebilecek benzinli birkaç araç tavsiyesi alabilirmiyim. kafam allak bullak şunuda belirtmek isterim ilk arabam olacağı için kalıcı hasar bırakmamış yani şasede oynama yapmamış kaporta hasarları çok umrumda değil servisinde düzgünce yapılmışsa almama engel olmaz. benimn için önemli olan arabanın istekeletinin ve mekanik aksamının temiz olması. bunu şu nedenle söylüyorum ilanlardan örnek verirken göz önüne alın 2-3 parçasında boyası olan (tavan hariç tabi) ne biliyim tapmonu değişmiş arabalar benim için makbul araçlardır.

ben bikaç ilan buldum bunlar alınabilecek araçlarmıdır aralarındaki farklar nelerdir mesela tavsiye edip etmeyecekleriniz hangileridi.. kafamı çorba gibi etti bu alet ama çok yakışıklı be

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bundan-temizini-bulamassin-1.4-16-valf-2009-orjinal....52000-km-119975435/detay 1.4 active model

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-satilik-2009-ful-plusful-orjinal-bravo-120877526/detay 1.4 t-jet dynamic model

kafa karıştıran bir sürü beyan var. adamın biri çıkmış km de şehir içi lpgde 20-25 krş yakıyor diyor aracın resmi tüketim değeri 8.1 lt lpgde 10 litre yaksa kmde 28 kuruş olur. gerçi benim yaşadığım yerde trafik yok ama ışıkları var :D şehir içi 30 kuruşu geçeceğimi sanmıyorum.. neyse lütfen ama lütfen bana bikaç ilan gösterin tavsiye verin bende alacağım zaman o ilanları referans alayım.. şimdiden teşekürler. kalabalık olmaması için pm de atabilirsiniz netcafeciyim sabah 10 gece 23 netteyim. sorun yok.. teşekkürler. çoook teşekkürler.

NOT: forumu okumadım sanmayın 2010 dan sonrasına ait tüm yazıları okudum ama haala bu şekilde kafam karışık. dizel 207 308 citroen c3 birara mitsu lancer düşündüm. ama fransızlara ayrı bi gıcık olduğum için (araba kalitesinden değil fransayıda fransızlarıda sevmem o nedenle) lancer la bunun arasında kaldım lancera lpg gitmiyor diyorlar gerçi gitsede beni biraz zorluyor temiz bişey 32-33 bin lira. o kadar açılmaktansa gayet yakışıklı bir bravoyu tercih ederim sorun hangi model olduğu :(

Benzin olayı seni üzebilir. İkinci verdiğin ilandaki araçta, satıcı esp var diyor ama o araçta esp filan yok. Yukarıda bir arkadaş forum adresi vermiş orada bu konularda çok tecrübeli arkadaşlar var. Bence oraya danış derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

Arkadaslar yardim nissan almerami satip bravo almak istiyorum spor stayle modelini 105-veya 120 fark etmez surat veya performans delisi degilim iki motorda yeter eminim benim aracta sevdigim olay kronik bir rahatsizligi yok usta yuzu gormeyen bir arac bravoda kronik bir sorun varmi varsa neler sevilen sevilmeyen yanlari neler alunca en az 4-5 yil binicem sevdiginiz sevmediginiz yanlari icin cvp verirseniz sevinirim simdiden tesekurler.

Bir 2010 105 hp fiat bravo sahibi olarak bana göre sorunlarından bahsedeyim.
    1-Kalın A sütunu dolayısı ile dönüşlerde görüş açısı sıkıntısı
    2-Arka koltuklarda diz mesafesi yetersiz
    3-CD çaların mutlaka ama mutlaka en az 2 yıl içerisinde cd okumamaya başlaması.
    4-Diğer araçlara göre servis bakım masrafları yüksek
    5-İkinci eli bu kadar ölü başka bir fiat modeli var mı bilmiyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Dizel bravo seni performans bakımından üzmez. Bastın mı gider. Linealar gibi yokuşta bayılmaz. Ben İstanbul trafiğinde 200 TL'lik mazot ile 770-850 km arası yol yapıyorum şehir içinde. Eşimin otomatik araç sevdasına 1 yıl içerisinde satmak zorunda kalacağım. Yoksa en az bir 5 sene daha binmeyi düşünüyordum.

• cologne hocam dymanic plus full olan model değil mi? esp yokmu onlarda. gerçi benim için çok önemli bir donanım değil hız merakım yok. virajlarada yavaş gireriz olur biter de ben full olan biliyordum. var sanıyordum. neyse teşekkürler. peki sence bu araçlar bravolar içinde alınabilir araçlarmıdır. benzin seni üzer demişsin. zaten dediğim gibi benzinli olarak kullanmıcam. dü benzinli alsam da lpg taktırırım. lpg de şehir içi trafiksiz sadece ışıklar olduğu için şehir içi diyorum. böyle bir yolda 30 kuruşa inmemzmi tüketimi? yukarda hesabı yapmıştım daha doğrusu bu benim hesabım tabi. lpg de 10 litrenin üstüne çıkarmı ?
  • Arkadaşlar herkeze ıyı gunler fıat bravo 2010 dualogıc dızel aracımı subat 2013 de aldım 42 000 de, arac 3 ay kadar benı sorunsuz goturdu fakat bı sabah gıdecegım yere gıttım 5 dk sonra asagıya ındım arabanın ekranın da vıtesı kontrol ettırın yazısı var aracı servıse cektık 3 haftadır arabanın sorunu bulunamadı robotlar degıstı vıtes kutusu tamır takımı ve en son enjeksıyon beynı ama araba dahalen calısmıyor buna benzer bı sorunla karsılasan var mı ? cok severek aldım ama bu kadar zaman da servıste dahı bu sorunu cozemıyorlarsa veya şehir dışın da bı yerde bu aarızayı yapsaydı ne olacaktı, araca guvenım kalmadı uzun yola cıkacak, kadar aracı kotulemek ıstemıyorum ama 42 000 de olan bı arac ve servıs su ana kadar 8 000 tl lık parca degıstı + 3000 tl servıs benden garantı dısı olan parcaların parasını ıstıyor tmm 3000 tl vereyım arac calısacakmı dıyorum mekanık te bı sorun cıkmazsa evet calısır denıyor ve bu servıs turkıye de ılk 5 de olan bır fıat servısı ve sonuç malesef yok haber beklıyorum servısten 3 haftadır arabasız kalmak ta dokunuyor ınsana 42 yasımın 20 senesı hıc arabasız kalmamısımdır malesef honda kullandım jetta ve golf kullandım sabah sanayıye gıder aksam arabam yapılmıs alırdım eger buna yakın bı sorunla karsılasmıs bı arkadas varsa yorumlarını beklıyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: cologne

quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

Arkadaslar yardim nissan almerami satip bravo almak istiyorum spor stayle modelini 105-veya 120 fark etmez surat veya performans delisi degilim iki motorda yeter eminim benim aracta sevdigim olay kronik bir rahatsizligi yok usta yuzu gormeyen bir arac bravoda kronik bir sorun varmi varsa neler sevilen sevilmeyen yanlari neler alunca en az 4-5 yil binicem sevdiginiz sevmediginiz yanlari icin cvp verirseniz sevinirim simdiden tesekurler.

Bir 2010 105 hp fiat bravo sahibi olarak bana göre sorunlarından bahsedeyim.
    1-Kalın A sütunu dolayısı ile dönüşlerde görüş açısı sıkıntısı
    2-Arka koltuklarda diz mesafesi yetersiz
    3-CD çaların mutlaka ama mutlaka en az 2 yıl içerisinde cd okumamaya başlaması.
    4-Diğer araçlara göre servis bakım masrafları yüksek
    5-İkinci eli bu kadar ölü başka bir fiat modeli var mı bilmiyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Dizel bravo seni performans bakımından üzmez. Bastın mı gider. Linealar gibi yokuşta bayılmaz. Ben İstanbul trafiğinde 200 TL'lik mazot ile 770-850 km arası yol yapıyorum şehir içinde. Eşimin otomatik araç sevdasına 1 yıl içerisinde satmak zorunda kalacağım. Yoksa en az bir 5 sene daha binmeyi düşünüyordum.

Arka diz mesafesi fazla sorun degil sonucta hb arac benim almera bile daha genis ve ferah ayrica hakikaten araca oturdugun zaman onunu arkani ayna kontrolu iyi olmali fiat bravoda ayna kontrolu iyi olmasina ragmen on yan kelebek cami tabir ettigimiz yer cok kotu donuslerde bende sizib gibi daha ilk bindiginde onu fark ettim cd calar olayini bilmiyordum.punto rekor kirarkan neden bravo olu bir arac anlamiyorum kullanilan ic dis malzeme ayni cok trajik bir durum yolda her gordugumde baktigim bir arac ikinci elini almak korkutuyor ucuz ve dizel oldugu icin tercih edicektim ben heralde honda civicle devam edicem gibi suan 3-4 tane aractan eleyerek geldim auris-golf - bravo-civic suanki aracim almera sifiri yok olsaydi alirmiydim zor reno oldu suanki japon oldugundan kullaniyorum suanki aracima ic olsun dis olsun yasina gore bircok modelin 0 dan bile daha cok ozellikli ve kaliteli sorunsuz oldugundan kullaniyorum umarim yeniden boyle bir aracla karsilasirim.golf lpg uyumlu olsaydi veya dizeli fiyat yonunden uygun olsaydi tek gecerdim kalite olarak tek geciyorum zaten kafam karisik zaman neyi gosterir bakalim tesekurler hersey icin.

• içiniz rahat olsun bence bravolar verdiğiniz parayı hak ediyor. binmek için alınır.. gidin başka başka marka modellere binenlerle konuşun herkes bir yerinden şikayetçi aracından... kullanıcısının şikayetçi olmadığı araç yok.(bence insanın doğasından kaynaklanıyor. sahip olunca beğenmiyoruz aracı)verdiğiniz para ve aldığınız konforu teknolojiyi kıyaslayın... ben kendi adıma memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efelerr -- 29 Mayıs 2013; 1:48:28 >
  • arkadaşlar bravodan cayıp 308 lere bakıyorum hata mı ettim sizce? dualogici çok kötüleyen oldu açtığım konuda 308 2010-2011 dizel otomatik düşünüyorum birde bravonun 2. eli ölü olduğu için 308 almak mantıklımıdır ve aynı fiyat aralığında 308ler daha geniş gibi
  • quote:

arkadaşlar bravodan cayıp 308 lere bakıyorum hata mı ettim sizce? dualogici çok kötüleyen oldu açtığım konuda 308 2010-2011 dizel otomatik düşünüyorum birde bravonun 2. eli ölü olduğu için 308 almak mantıklımıdır ve aynı fiyat aralığında 308ler daha geniş gibi

Bravo'daki Dualogic robotize otomatikler içinde en iyilerden birisi ve sorunsuz. Kötüleyenlere aldırış etmeyin.

Bir de Punto, Linea gibi 1.3MJet motorlu araçlarda Dualogic kullananlar hoşnut kalmayabiliyor çünkü vites değişimlerine göre bazen motor düşük devirlere kalınca, motorun kasayı kaldıramama durumları olabiliyor.

Bravo'daki motor 1500 devirden itibaren 300Nm tork ürettiği için alt devirlerde çok iyi bir motor. 1200-1300 devirde bile kasayı gayet iyi çekiyor.

Ayrıca Bravo 1.6MJet'teki Dualogic ile 1.3MJet'teki Dualogic bire bir aynı şanzıman değil zaten.

• Biri Fiat'ın her şeyine laf edebilir kabülümdür ama asla motoruna laf edemez. dünyanın en sağlam motorunu yapıyorlar ne kadar zorlarsanız zorlayın bir şey olmuyor. motoru yüzünden yolda kalmış bir fiat hiç görmedim desem yeridir. taksicilerden anlayabilirsiniz motorun sağlamlığını
  • Arkadaslar dynamic plus ve sport style in farkı nedir?

• lazloo kullanıcısına yanıt
    Benim zamanımda (2011) rüzgarlık kitleri, jantlar ve yanılmıyorsam gösterge paneli idi ha bide en önemlisi spor koltuk
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.