Şimdi Ara

Yeni Ferah Tarifeler (25 GB 55 TL !) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim, iyi günler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son 4 yıldır 2 telefon 3 hatta sahibim. ( telefonum teki çift hatlı)

4 yıldır ülkede köy, kasaba, b.şehir, metro, kapalı alan, dağ başı, deniz ortası vs... her yerde açık ara tartışmasız en iyi çeken, en iyi 4.5 g turkcell. Çok az yurdum insanı benim gibi değerlendirme imkanına sahip olur bence.

Tabiyeri geliyor tt, yeri geliyor vodafone daha. Ancak inanın bu dediklerim %10 u geçmez. Ha şu var sizin yaşadığınız yer çok belirli ve burada diğer operatörler iyiyse tabiiki tercih meselesi.

Burada şöyle bir durum var. Bu kalite faturalara yansıyor. Ancak ben 30 tl yerine 40 turkcell i tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell en babası, ondan sonra 4.5G'de Vdf geliyor, sonra ise tt.

• 2. Ayınızda olduğunuzdan ödersiniz bu ay ve geçmiş ayın indirimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul Pendik'te arkadaşımın evinde altyapısını 2 katına çıkaran Telekom çekmiyor.. Vodafone da var ama yok gibi. Daha çok çalışması lazım iki firmaninda Turkcelli yakalaması için.
    Yeni Ferah Tarifeler (25 GB 55 TL !)

• A15'e verdiğiniz paraya yazık, keşke başka telefonlara da baksaydınız almadan önce.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Hocam Oppo beni üzmez dedim, gerçekten de üzmüyor şarjı mükemmel. Ama bütçe meselesi, bana youtube, instagram, twitter, dh forum olsun yeter

gidip iphone 12 alıp 10 bin para verecek halim yok oda instagrama giriyor bu da

• Ve de tt mobilde a15 volte vowifi desteği var 🙃

• Oppo gerçekten iyi marka, Xiaomi olsun, Redmi olsun. Bir daha alırsam veya tavsiye edersem bu 3 marka dan aldıracağım

• Şarj için yapılmış bir telefon resmen, ama içimde kaldı cidden Sony XZ Premium'da hoşuma gitti onu almayı isterdim ama kalmamış yok piyasada...

• Hocam senin telefon neydi?@Yokizm

• Hiking A23, yerli üretim (deniyor) doğru ise milletimize katkımız olsun, zaten memnunum hafıza, kamera falan bana yeterli geliyor, kasma donma yaşamadım Yeni Ferah Tarifeler (25 GB 55 TL !) 

• Görünüş olarak mükemmel o ne güzel telefon öyle, ama marka tanınmadığı için önyargı vardır üstünde..

• Aynen tasarımını çok seviyorum, delikli ekran tasarımını seviyorum, damla çentik hoşuma gitmiyor, mavi modeli var ben de. 128 GB hafıza, 6 GB RAM daha ne istiyeyim Yeni Ferah Tarifeler (25 GB 55 TL !)  Aynen çok önyargı var, ama alanın pişman olmayacağına eminim. (Call Of Duty Mobile, Pubg Mobile gibi oyunları rahatlıkla donma kasma olmadan açıyor)

• Oppo iyi cihazlar yapıyor hocam, premium hissiyatı var. Risk alıp aldım bende (reno 4 lite), son derece memnunum. Bana göre şuanlık tek eksisi çift hat olmaması.

Tek pişmanlığım keşke bütçe daha fazla olaydıda PRO olanı alsaydım.

Umarım bu kalitede devam ederde sürekli Oppo kullanırım.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Güzel modelini almışsın hocam, hayırlı olsun gerçekten güzel bir marka Oppo. Apple'a eski model araba (Tofaş, Broadway) parası vermektense Oppo alınır, pişman etmez insanı.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hay bin yaşa abi onu diyecektim, çift hat desteği var yazıyordu sipariş ettiğimde bir baktım 2.hattı koyacağım soket yok eyvah dolandırıldım dedim

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 60 tl cayma bedeli çıkardılar bayiden yeni müşteriymiş gibi faturasıza geçicem yarın benim durumumda olanlar varsa fatiurasıza geçmesi daha mantıklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni Ferah Tarifeler (25 GB 55 TL !) 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.