|
|

1 Mobil
|
|
|
🧱 Uzman Yorumu – Dek-Mar İnşaat Bu tür durumlar genellikle yalıtım eksikliğinden çok, yoğuşma (terleme) ve ısı köprüsü kaynaklı rutubet problemidir. Üst katlarda ve özellikle pencere üstü–kiriş birleşimlerinde ısı farkı oluşur; dıştan yeterli yalıtım yapılmadıysa bu noktalar iç ortam nemini yoğunlaştırır. Strafor veya ek beton uygulamaları ne yazık ki bu ısı köprüsünü tam kesemez, hatta nefes almayı engelleyerek rutubeti içeride hapseder. Kalıcı çözüm için:
Bu işlemler birlikte uygulandığında pencere üstü rutubet problemi büyük oranda kalıcı şekilde çözülür. 💬 Dek-Mar İnşaat – Profesyonel Su Yalıtım ve Mantolama Uygulamaları 👉 Türkiye genelinde keşif ve çözüm desteği: www.dek-mar.com.tr |
|
Dek-Mar İnşaat, 1994 yılında faaliyete başlamış ve 2006 yılında kurumsallaşarak Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Tic. Ltd. Şti. adını almıştır. Şirket, asma tavan sistemleri ve dekoratif yapı sistemleri gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Dek-Mar İnşaat, modern ve estetik mekanlar yaratma konusunda uzmanlaşmıştır ve çeşitli asma tavan çözümleri sunmaktadır. Bu çözümler arasında alüminyum ve ahşap baffle duvarlar, petek asma tavanlar ve mesh asma tavan sistemleri bulunmaktadır. Şirketin sağladığı ürünler, estetik tasarımın yanı sıra fonksiyonellik ve dayanıklılığı da kapsar, modern mimari projeler için ideal çözümler sunar.
|