Şimdi Ara

Yenı evde abonelıkle ılgılı sorum var ogrencıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyı gunler unıversıte ogrencısıyım yenı bır eve cıktık arkadaşla abonelık actırıcaz ama su ve elektrık oncekı kıracının ustunde bız acaba abonelık ıcın para vermesek ve o kısının ısmıyle faturalarımızı odesek problem olurmu ? abonelık parası vermeyız bu sayede



  • Hiç bir sorun olmaz ancak eski kiracı aboneliği iptal ederse elektrik suyunuz kesilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antalya.Gayrimenkul

    Hiç bir sorun olmaz ancak eski kiracı aboneliği iptal ederse elektrik suyunuz kesilir.

    Peki abi biz ogrencıyızde eskı kıracıyıda tanımayız etmeyız. Ondan kalan bir borç felan gelirse napıcaz. Ev sahıbını aradık sorduk bu durumu abonelıgı kendınıze alın bana haber verın dedı ama ıste eger boyle bı ımkanımız varsa 200 300 lıralık abonelık parasından kurtulmak ıstıyoruz acıkcası. basımıza bela almayalım ?
  • kular14 K kullanıcısına yanıt
    Senin sözleşme tarihin belli o tarihden önce gelen borçlar seni ilgilendirmiyor.Ek olarak borç gelse bile abonelik senin üzerine olmadğı için borç sana kalmaz.Madem para vermek istemiyorsun ev sahibin ile konuş borç gelirse siz yada ev sahibi ödesin borcu kapatın.Aks halde yine keserler.Siz borcu öderseniz kiradan düşersiniz (mülk sahibi ile görüşme sonrası) o şekilde masraf etmeden sorunsuzca kullanırsınız.Normal kosulda faturaları üzerinize almanız gerkiyor ama şu anlık böyle çözüm getirebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.