Şimdi Ara

YENİ EKRAN KARTI SORUN ÇIKARIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaştan ekran kartı almıştım taktım pc açılmadı ekran kartıhttp://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/220.html bunu çalıştırmadı belki merak eden olur ram 2gb işlemci 2.7 ghz psu 200w şimdi gelelim asıl soruna ben yeni ekran kartı alcağım ekran kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11191-01-20g-hd6570-gddr3-1gb28gb-hm-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=57535 birde buna uygun 450 veya 500w lık psu sizce bu çalışırmı anakartım FOXCONN A6VMX AMD 690V SOKET 940 AM2 - AM2+ ne olur yardım edin hafta sonu alcağım

• bu kart ıcın 500w psu yetrlıde ..ılk aldıgınız ekran kartı neden calsımadı bu onemlı ..!! ıkıncı alacagınız da calısmassa ..???
  • Hocam bana sorarsanız ikinci el bolumunden bilindik birisinden alın kartı.Durumu daha once belirtin en azından sonradan iade yapabilirsiniz ve daha iyi bir kartı aynı fiyata alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

bu kart ıcın 500w psu yetrlıde ..ılk aldıgınız ekran kartı neden calsımadı bu onemlı ..!! ıkıncı alacagınız da calısmassa ..???

yukarıda ilk bilgisayarım şimdi dedem kullanıyor o çalıştırdı ama fansız olduğundan pc kapanıyordu ondaki sistem 400w psu

Anakart Adı Asus P5VD2-VM SE
    Yol Türü DDR2 SDRAM 896 ram
    işlemci 2.20 ghz
    bana sorarsanız psudan kaynaklanıyor yada slottan
  • slottan oldugunu dusunuyorsan anakartın onboard ekran kartı var monıtoru oraya takıp ekran kartını cıkarın bakalım sorunsuz calısacak mı
  • quote:

slottan oldugunu dusunuyorsan anakartın onboard ekran kartı var monıtoru oraya takıp ekran kartını cıkarın bakalım sorunsuz calısacak mı

ekran kartını takalı 1 2 ay oldu ama hatırlıyorum 3450 takılıyken onboard çalışıyordu
  • pekı dostum anlıyorum ama slottan sa zaten yenı bır kart almanda cozum getırmeycek ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan12500

quote:

slottan oldugunu dusunuyorsan anakartın onboard ekran kartı var monıtoru oraya takıp ekran kartını cıkarın bakalım sorunsuz calısacak mı

ekran kartını takalı 1 2 ay oldu ama hatırlıyorum 3450 takılıyken onboard çalışıyordu

Ekran kartı takılıyken onboard'tan goruntu mu alabiliyordunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

quote:

Orijinalden alıntı: furkan12500

quote:

Ekran kartı takılıyken onboard'tan goruntu mu alabiliyordunuz acaba?

evet öyle hatırlıyor alabilirsem tekrar isticem ama pek sanmıyorum :(
    bios güncellenmesiyle alakalı olabilirmi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan12500 -- 28 Mart 2012; 18:17:54 >
  • yardım edin lütfen
  • ekran kartı takılıyken onboardtan goruntu alabiliyorsanız.Sorun ya bios ayarlarında yada anakarttadır. Bu arada psu cok dusukmus ekran kartını denerken 300-350 watt bir psuyla denerseniz daha saglıklı sonuc alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

ekran kartı takılıyken onboardtan goruntu alabiliyorsanız.Sorun ya bios ayarlarında yada anakarttadır. Bu arada psu cok dusukmus ekran kartını denerken 300-350 watt bir psuyla denerseniz daha saglıklı sonuc alırsınız

ekran kartı alırken psu yuda yenilicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.