Şimdi Ara

Yeni EC itemleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sürümde gelecek olan itemler yine insignia ile mi alınacak emin olmak için soruyorum.Full set için (silah ile beraber) ne kadara patlar? Bazı yerlerde onun yerine kahrun itemleri olacak günlük medal questleri ile alınacak diyordu doğru mu bu? Bir de 55 lv pvp olanlar kaldırılacak mı?

• Ayni medaller ile alinacak. 60lvl cond1 set 55lvl cond2 set ile hemen hemen ayni fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cond 2 almayı düşünüyorum onun maliyeti çok mu fazla? Eski PVP itemlerinden fazla olduğunu söylüyorlar.
  • 100k/15k civarinda olabilir. Veya daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Ben cond 2 almayı düşünüyorum onun maliyeti çok mu fazla? Eski PVP itemlerinden fazla olduğunu söylüyorlar.

2 con 1 parça kıyafet için 1900 sarı 16k da mor istiyordu.
    youtubede videoda izlemiştim adam group arenayı birinci bitirdi 147 sarı almıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: star scream

quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Ben cond 2 almayı düşünüyorum onun maliyeti çok mu fazla? Eski PVP itemlerinden fazla olduğunu söylüyorlar.

2 con 1 parça kıyafet için 1900 sarı 16k da mor istiyordu.
    youtubede videoda izlemiştim adam group arenayı birinci bitirdi 147 sarı almıştı

Morlar sorun değil o biriktirmesi kolayda sarılar çok zor.1vs1 arenada yenlirsen 40,yenersen 70 falan geliyor ve sadece 1 orası veriyo (EC ve CC sadece morlardan veriyo) full set için 10-15k istiyor kim alacak onu çok dengesiz olmuş eğer öyleyse.Onu bekleyeceğine AP itemlerinin ile birkaçını alırsın bile pek tercih edileceğini sanmıyorum :( Şu an ki full set 6-7k istiyor sarılardan niye bunda böyle olduysa artık...

• Muhtemelen yeni serverda oynuyorsun. Eski serverlarsa 2ser set cond2 alacak kadar insigniasi olan o kadar cok adam var ki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır spatalos da oynuyorum geçen yaz 2 ay oynadım.Oyun bedava olunca da tekrar başladım.Bilmiyodum pvp itemi olayını nisandan beri biriktiriyorum sırf gelecek diye ve item almadım sırf bu güne kastım .D 120kk birikti az mı hocam
  • ap setine girmen zor olur çok medal ister ap setinden önce silahla takılar gerekli
  • eski insgnialarla devam 100k/11

ec itemlerikhttp://www.youtube.com/watch?v=nSkaeGCPa4s&feature=youtu.be
    part1 de ap itemleri var bakmak isteyenlere
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.