Şimdi Ara

yeni.dr.com.tr Hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Eskisinden alışveriş yaptım 1 haftadır tedarik sürecinde KESİNLİKLE DR DEN İNTERNET ÜZERİNDEN KİTAP ALMAYIN

Sen 1 alışveriş yapmışsın almayın diyorsun, ben 20'ye yakın alışveriş yaptım, alın diyorum.

Araştır bakalım bu sorun sadece bendemi olmuş? 1 aydan fazla bekleyenler bile var. DR gibi bir kurum internetten alışverişte sınıfta kalmış. Stok durumunu en azından oraya belirtmeleri lazım. Ben sınav için kitap istedim sınav geçeli 1 hafta oldu kitap hala yok aradım iptal ettirdim bi tonda laf ettim, DR böyle bir kurum olmamalı. Revaşta kitapları tedarik etmek kolay onu her site yapıyor zaten fark diğer kitaplarda ortaya çıkıyor.

• idefixe benzememiş mi biraz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 22 Kasım 2012; 23:11:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Eskisinden alışveriş yaptım 1 haftadır tedarik sürecinde KESİNLİKLE DR DEN İNTERNET ÜZERİNDEN KİTAP ALMAYIN

Sen 1 alışveriş yapmışsın almayın diyorsun, ben 20'ye yakın alışveriş yaptım, alın diyorum.

Araştır bakalım bu sorun sadece bendemi olmuş? 1 aydan fazla bekleyenler bile var. DR gibi bir kurum internetten alışverişte sınıfta kalmış. Stok durumunu en azından oraya belirtmeleri lazım. Ben sınav için kitap istedim sınav geçeli 1 hafta oldu kitap hala yok aradım iptal ettirdim bi tonda laf ettim, DR böyle bir kurum olmamalı. Revaşta kitapları tedarik etmek kolay onu her site yapıyor zaten fark diğer kitaplarda ortaya çıkıyor.

okuoku.com iyidir bence onuda bir deneyin

• D&R siparişlerim ilk 2 gün içinde kargoya verilmiyor hiç çok sinir bozucu hep 3. gün kargoya veriyolar.

Büyük ihtimal yarın Kargoya verirler gene 3. iş gününde 2 kitap da alsan 10 kitapda alsan D&R yavaş getiriyor.
  • Tam işlevi ile çalışmıyor sanırım. Tam olarak yayınlanması beklemek gerek. Ben yine de beğendim, fakat beta hep sıkıntıdır, alışmışlıktan devam.
  • Evet millet, bugün kitaplarım geldi. Fakat sitede hâla tedarik sürecinde görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Evet millet, bugün kitaplarım geldi. Fakat sitede hâla tedarik sürecinde görünüyor

Bunu bildiriniz ozaman DR'ye ki IT'cilerin haberi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Evet millet, bugün kitaplarım geldi. Fakat sitede hâla tedarik sürecinde görünüyor

Bunu bildiriniz ozaman DR'ye ki IT'cilerin haberi olsun.

Öyle yapayım o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.