Şimdi Ara

Yeni DOBLO (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
583.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben dün akşam teslim aldım aracımı ve şu an itibarı ile 100km yol yaptım. Ortalama yakıt tüketimi şu an için 8.5 gösteriyor, herhalde zamanla düşecektir. En çok hoşuma giden tarafı, çok ferah ve süspansiyon konforu çok iyi. Conformatic vites kullanımı çok rahat ve motor yeterli ama ben yinede ileride ufak bir powerbox müdehalesinde bulunacağım. Conformatic vitesin birde çok hoşuma giden Eco modu var. Bu modda mümkün olan en kısa sürede yüksek viteslere geçiyor ve motoru bağırtmadan güzel güzel trafikte süzelmenizi sağlıyor. Start-Stop olayına ise alışamadım henüz, her stop edişte ahada motora bir şey oldu deyip heyecan yapıyorum...

Araçta powerbox dışında birde çok kalitesiz olan hoparlörleri değiştirmek istiyorum. Şimdilik yazabileceklerim bu kadar. Allah herkese araçlarını kazasız belasız kullanmak nasib etsin...

• Bende bu gün kaporamı verdim. Beyaz Premio 1.6 + Konfor Paket. 35250 (Boya Koruma+20.000 Bakım Hediye)
  • Ben de bugün otomatik doblomu teslim almaya gittim. ancak malesef düz vites fiorinoyu alıp çıkmak zorunda kaldım. canım doblomu bir güzel anlattılar nasıl kullanılacağını. ama gözümün önünde bırakmak zorunda kaldım sağolsun trafik plakayı yanlış basmış. ruhsatla uyuşmuyordu. tabi haliyle o şekilde trafiğe çıkamazdım. sağolsun medos otomotiv pzt gününe kadar araçsız kalmamam için ellerindeki test aracı fiorinoyu bana verdi. bakalım pzt günü teslim alabilirim inşallah.
  • nivadan ve melrock arkadaşlar öncelikle araçlarınız hayırlı ve uğurlu olsun.
    nivadan kardeş özellikle conformatic vites olan aracın ile ilgili bütün deneyimerini merakla bekliyoruz.conformatic vites olan araçlar ie alakalı internette test izlenimi bulamadım ve bu konudaki izlenimerini çok merak ediyorum.
  • @nivadan hayırlı olsun, çok sevindim nihayet otm doblona kavuştuğuna. aylardır sabırla bekliyordun satışa çıkmasını.

@melrock ben de medos dan almıştım, hayırlı olsun aracın. mağdur olmaman da hoşuma gitti, bravo hizmet budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 26 Mart 2011; 19:52:05 >
  • sağolun arkadaşlar. Allah herkese gönlüne göre verir inşallah.
    Medos'un memnuniyet odaklı yaklaşımını bende çok takdir ettim. alım konusunda doğru tercih yapmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nivadan

Sağolasın Bluekid,

ben dün akşam teslim aldım aracımı ve şu an itibarı ile 100km yol yaptım. Ortalama yakıt tüketimi şu an için 8.5 gösteriyor, herhalde zamanla düşecektir. En çok hoşuma giden tarafı, çok ferah ve süspansiyon konforu çok iyi. Conformatic vites kullanımı çok rahat ve motor yeterli ama ben yinede ileride ufak bir powerbox müdehalesinde bulunacağım. Conformatic vitesin birde çok hoşuma giden Eco modu var. Bu modda mümkün olan en kısa sürede yüksek viteslere geçiyor ve motoru bağırtmadan güzel güzel trafikte süzelmenizi sağlıyor. Start-Stop olayına ise alışamadım henüz, her stop edişte ahada motora bir şey oldu deyip heyecan yapıyorum...

Araçta powerbox dışında birde çok kalitesiz olan hoparlörleri değiştirmek istiyorum. Şimdilik yazabileceklerim bu kadar. Allah herkese araçlarını kazasız belasız kullanmak nasib etsin...

Hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler dilerim. Hoparlör deneyimini heyecanla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: melrock

Ben de bugün otomatik doblomu teslim almaya gittim. ancak malesef düz vites fiorinoyu alıp çıkmak zorunda kaldım. canım doblomu bir güzel anlattılar nasıl kullanılacağını. ama gözümün önünde bırakmak zorunda kaldım sağolsun trafik plakayı yanlış basmış. ruhsatla uyuşmuyordu. tabi haliyle o şekilde trafiğe çıkamazdım. sağolsun medos otomotiv pzt gününe kadar araçsız kalmamam için ellerindeki test aracı fiorinoyu bana verdi. bakalım pzt günü teslim alabilirim inşallah.

iş sonuna kadar gelmiş ama çorbaya sinek düşmüş. Böyle şeylerden illet olurum. Her zaman yaptıkları plaka işlerinde biraz daha dikkat etseler ya, yolda yakaladıkları zaman affetmiyorlar. Hayırlısı olsun inş.Kazasız belasız sürüşler dilerim sana da.

• yeni araçlarini alan herkese kazasiz sürüşler..
  • ARKADAŞLAR BENDE DÜN ANKARADAN DOBLO 1.6 PREMİO +KP ALDIM AYRICA YAN BASAMAK VE ARKA KORUMA ,BAGAJ HAVUZU VE 4 ADET TOZLUK ALDIM 10 GÜN İÇİNDE TESLİM ALCAM BAGAJ HAVUZU ÇOK HOŞUMA GİTTİ TAVSİYE EDERİM YUMUŞAK PLASTİKTEN YIKANABİLİR BASAMAKLARI SİYAH ALDİM ÇÖL GRİ RENGTE DAHA HOŞ DURMUŞ
    BİR TEK TOZLUKLAR ACABA ARACIN GÖRÜNTÜSÜNÜ BOZARMI DİYE TEREDDÜTTE KALDIM 4 TEKERE DE TAKACAKLAR ORJİNAL DOBLO YAZILI YOKSA SADECE ARKA TEKERLERE Mİ TAKTIRSAM KARAR VEREMEDİM HENÜZ TAKILMADI VAZ GEÇEBİLİRİM TOZLUK KULLANAN ARKADAŞLAR VAR İSE DÜŞÜNCELERİNİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
  • @biyohas noktalama işaretsiz yazı okumak uğraştırıyor yahu. tozluk kullanmadım ama tozluksuz kullandım basamaklar hiç temiz kalmıyor. fazla taşmayacak şekilde monte edilirse güzel durduğunu düşünüyorum. taşmamasından kastım; ön tarafa takılan tozluklar basamaklardan dışarı çok fazla taşmasın, basamakların altına da inmesin yeter.
    basamakları siyah aldığını yazmışsın (doğru mu anlamaışım?) hiç duymamıştım, aracını aldığında resim çekip foruma koyarsan çok seviniriz.
    bagaj havuzu çok kullanışlı haklısın, ben de almayı planlıyordum ama bagaj ahtapotu kullanıyorum (ağ şelkinde kancalı lastik) havuz alırsam kancaları takacak yerler altta kalıyor ne yazık ki..
    son olarak paçalık öne taktırmayacaksan hiç taktırma, anlamı kalmaz.
  • kanaatimce dobloya paçalık yakışmaz.fakat sen bilirsin.diğerleri iyi.
  • Buyur paçalıklı görünüm. :)

Yeni DOBLO
  • Bence de böyle uzunlar yakışmıyor, kamyonet paçalığı gibi. Zamanında Skoda Octaviam da aşağıdaki linkteki gibi kısa sert paçalıklar vardı, o tip bulabilisem taktırmayı düşünüyorum bende.

• Arkadaşlar aracımı dün teslim aldım 2 günde 400 km yol yaptım ortalama tüketim 6.2lt şehir içi-dışı karışık. Araç süper auto vites bazen kararsız kalıyor ama alışınca ne zaman nasıl tepki vereceği kestirilince alışılıyor. ilk izlenimim araçla ilgili süper...
  • @portiwashere,@nivadan yeni araçlarınız hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melrock -- 28 Mart 2011; 9:03:15 >
  • Çok teşekkürler daha güzelleri sizin olur inşallah.
  • Araçlarını yeni arkadaşlara hayırlı olun kazasız belasız sürüşler dilerim. Dün Aracımı temizlerken arka hoparlör kapağını açmaya karar verdim. Arkadaşlar gerçekten kalitesiz hoparlörler varmış. Nasip olursa yakın zamanda değişmeye çalışacam. Resimlerini de ekliyorum. Kapağı açmak isteyen arkadaşlar olursa aracın biraz güneş altında kalmış olmasını tavsiye ederim. Plastik kapak biraz yumuşamış oluyor ve rahat açılıyor. ALt taraftan bir tırnağı dikkatli bir şekilde açın yavaşşca gerisi açılıyor zaten.

Yeni DOBLO
  • Evet arkadaşlar 2 günlük izlenimlerim;

.Aracın ferahlığı beklediğimin ötesinde çok çok rahat ettim (1.85 boy)
    .Comformatic vites bazen kararsızlıklar yaşıyor ama genelde anlamıyla iyi.
    .HH özelliği kesinlike süper.
    .USB'den parça dinlemek basit ve anlaşılır.
    .Ses sistemi çok kötü gelmedi bana.
    .Kısa sürelide olsa CC çalıştırdım gayet başarılı.

.Arka kapıların içerden açılması kesinlikle REZALET.
    .Start&Stop özelliği ilk dakkalarda çileden çıkardı beni benki burada yazılanların hepsini okudum beni bile 5. km'de yoğun trafikte devamlı stop ederek sinir etti hemen devre dışı bıraktım. Şimdi araç ilk çalıştığında ilk yaptığım şey S&S devre dışı bırakmak.
    .Aynalarda kör noktalar var sanırım 2 kere dibimdeki aracı zor gördüm.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

Evet arkadaşlar 2 günlük izlenimlerim;

.Aracın ferahlığı beklediğimin ötesinde çok çok rahat ettim (1.85 boy) - KATILIYORUM
    .Comformatic vites bazen kararsızlıklar yaşıyor ama genelde anlamıyla iyi. - KATILIYORUM
    .HH özelliği kesinlike süper. - HH nedir bilemedim
    .USB'den parça dinlemek basit ve anlaşılır. - BENDE YOK
    .Ses sistemi çok kötü gelmedi bana. - KATILMIYORUM
    .Kısa sürelide olsa CC çalıştırdım gayet başarılı. - BUNUDA BİLEMEDİM

.Arka kapıların içerden açılması kesinlikle REZALET. - BEN HENÜZ DENEMEDİM AMA ARKAYA OTURANLARDAN ŞİKAYET DE ALMADIM
    .Start&Stop özelliği ilk dakkalarda çileden çıkardı beni benki burada yazılanların hepsini okudum beni bile 5. km'de yoğun trafikte devamlı stop ederek sinir etti hemen devre dışı bıraktım. Şimdi araç ilk çalıştığında ilk yaptığım şey S&S devre dışı bırakmak. - KESİNLİKLE KATILIYORUM
    .Aynalarda kör noktalar var sanırım 2 kere dibimdeki aracı zor gördüm. - KATILIYORUM

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

bir de bugün TEM de motorun sesi 130'dan sonra bana biraz fazla geldi. Belki de bu aracı bekleyene kadar eşimin benzinli aracını kullanmış olmamın etkisi de olabilir...

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.