bu siteye senelerdir takiliyorum en sonunda kayit oldum.
arkadaslar yeni sistem dizdim kafama göre oyun amacli ve yorum almak istedim sizce iyi toplamismiyim parcalari???
masaya ne varsa dizdim takcam kasaya...
ve hafx...
anakart ve psu yu taktim...
hdd ssd taktim kasada ssd yeri bile var...
ve ekran karti takildi...
buda aldigim psu(güc kaynagi)
ve kasanin son hali...
ve komple sistemim...
kasanin ustunde bos yer vardi 20cm lik fan icin 1 tane. eski kasamin fanini taktim termaltake armor+ in
ve aldigim malzemeler...
islemci: intel i7 960 3.2 ghz islemci sogutucu: noctua nh-u12p-se2 anakart: sapphire pure black x58 ekran karti: point of wiev gtx570 ram: corsair vengeance 1600mhz cl8 psu: corsair 750watt kasa: cooler master hafx ekran:samsung p2450 ssd: ocz vertex2 120gb hdd: western digital caviar black 1tb 64mb hoperlor: logitech z-2300 klavye: logitech g110 maus : logitech m500
bunlar bana tam 1960 euro=4 800 liraya geldi sizce verdigim paraya degmismi???
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bence o paraya gtx 590 yada 6990 lı bir sistem dizilebilirdi (kişisel düşüncem)
i5 2500k ve i7 2600k lı bir sistem çok daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum z68 serisi anakart ile
bu sistemi ne zaman ve nerde topladın? diğer arkadaşlarında dediği gibi o parayla daha farklı br konfigurasyon oluşturulabilirmiş.
Siteyi senelerce takip etmenize rağmen güncel bir sistem toplamamakta ki mantığı anlamak mümkün değil.
Geçmiş olsun.
Sistem çok başarılı. Yeni soket daha iyi olabilirdi.
arkadaslar ben avusturya viyanadayim gtx590 600 kusur euro burda ben bunu 330 euroya aldim 570i .islemcide 1366 almak istedim daha guclü olur diye, 3dmark vantagede da bu islemci normal halinde 51bin puan aliyo 4ghz de 62 bin aliyo 2600k alaydim oda olurdu ama icimden bunu almak gecti. cok memnunum hizli sistem yorumlar icin cok tesekurler. yani simdi aldigima pisman olmakda istemiyorum iyi ya sistem oyunlarda canavar....
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
i5 2500k ve i7 2600k lı bir sistem çok daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum z68 serisi anakart ile
aldigim tarih ayin herhalde 8 yada 9 unda aldim... 1 hafta anca oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
Kesinlikle daha iyi performans sağlardı
Ama yine de kötü sistem değil fazlasıyla işinizi görecek türden. Hayırlı olsun
evet iyi sistem oldu cok saol gözümü aldi bu benim 3 kanal falan filan 8 cekirdek görüyo windows falan bide veri yolu en genis bu dedi adam bende dedim bu olsun...yani 2500k den pahali bu islemci 276 euro verdim 300 euro 2600k idi 255 260 da 2500k idi... alaydim olurdu ama gecti nabalim buna sukur yeter bana...
1155 soket dizseydiniz keşke.
Sistem alınmış güle güle kullan diyelim. ileride istersen anakart ve işlemcini değiştirerek yeni sisteme geçersin, çok da zor bir şey değil. Güle güle kullan.
Güzel sistem kafan rahat olsun ekran kartında biraz tereddüt ettim sadece . kasanın aynısını aldım bende gayet kullanışlı hayırlı olsun
yorumlar icin cok saolun yavas yavas biosuda cozuyom 4ghz yaptim islemciyi ekran kartinida msi afterburner ile 900mhz yaptim sistem iyi oldu baya hizli (ekran kartinda tereddute kaldim demissin arkadasim iyi ama bu kart bence)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme