Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar ben istanbuldayim sehir ici full dur kalk 5.6litre /100km de yakit harciyorum. Eco mod acik. Arabam 12000 de

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Selamlar ben istanbuldayim sehir ici full dur kalk 5.6litre /100km de yakit harciyorum. Eco mod acik. Arabam 12000 de

Saygilar

2013 model 5000 Kilometredeki aracımın benzin tüketimi 10 litre civarı bu sıralar kalorifer kapalı olunca da aynı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Stepway 2014 model (stepne) hariç fiatı=40.650 TL sen yine 3350.tl indirmli almışsın çünkü aracın 2014 model olacak. @druen

yeni clioları bayiler 37lere indirmiş. sitede pahalı yazsada mugladaki bir bayi full olan dizel clioya normalde 43-44000 olanı 38 e satıyordu. aveolar da baya indirime girmiş.

37ye para yetiyor diye ve hosuma gittiginden stepway aldım ama caba diyorum nerdeyse aynı fiyara dizel aveo yada clio daha mı iyi olurdu. bu aracların fiyatları en az 6-7.000 pahalıydı ama bayiler baya indiriyorlar su sıralar. donanım ve iç mekan kalitesi clio ve aveolarda daha iyi sonucta.

2014 model olmasının bir extrası var mı? sonucta aralık'ta alınmıs arac ile ocak'ta alınmıs arac aynı araç. 2014 de herhangi bir donanım degisikligi yok bildigim kadarıyla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 18 Aralık 2013; 14:45:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Stepway 2014 model (stepne) hariç fiatı=40.650 TL sen yine 3350.tl indirmli almışsın çünkü aracın 2014 model olacak. @druen

yeni clioları bayiler 37lere indirmiş. sitede pahalı yazsada mugladaki bir bayi full olan dizel clioya normalde 43-44000 olanı 38 e satıyordu. aveolar da baya indirime girmiş.

37ye para yetiyor diye ve hosuma gittiginden stepway aldım ama caba diyorum nerdeyse aynı fiyara dizel aveo yada clio daha mı iyi olurdu. bu aracların fiyatları en az 6-7.000 pahalıydı ama bayiler baya indiriyorlar su sıralar. donanım ve iç mekan kalitesi clio ve aveolarda daha iyi sonucta.

2014 model olmasının bir extrası var mı? sonucta aralık'ta alınmıs arac ile ocak'ta alınmıs arac aynı araç. 2014 de herhangi bir donanım degisikligi yok bildigim kadarıyla?

aveo indirime girer cunku chevrolet turkiyeden cekiliyor. bayilerin ellerinde araba yok. stoklarini tuketen bayiler sozlesmelerini tek tarafli fesh etmeyi dusunuyorlarmis.

• Dacia Sandero/Stepway/Duster TÜRKİYEfacebook
    Dacia Sandero/Stepway/Duster TÜRKİYE
    https://www.facebook.com/pages/Dacia-Sandero-StepwayT%C3%9CRK%C4%B0YE/202561376433167?notif_t=page_new_likes

Sandero stepway sayfamıza bekleriz

• Arkadaslar az once arac kiyaslamada bu konuyu actim burada da paylasmak istiyorum.

Arkadaslar Merhaba
    Gecen gunlerde bir konu acmistim. Fakat ev alma asamasinda oldugumuz icin yuksek model araba alma sansimiz kalmadi pek. Babam ikinci el arac sitesinde 12 bin kilometrede, alasimli jant on sis fari, yagmur ve arka park sensorlu, 1.4 TDCI 68 Hp 160 Nm tork degerlerine sahip bir Fusion begendi. Bense 2013 model sifir model 1.5 dci 90 Hp 220 Nm tork Sandero Stepway almasini arzu ediyorum. Amacimiz aile arabasi olsun, daga bayira ciksin (babam bunu niye istiyor anlamis degilim), omur boyu kullanilsin az yaksin ve sorunsuz olsun. Sizlerin de fikirlerini almak istedim.
    Iyi forumlar

• Bir stepway kullanıcısı olarak Dacia'nın motorundan fazlasıyla memnunum.Kasa yönünden Ford daha sağlam ve özellikli olabilir fakat bi aracın bakımlarını düzenli yaptığın sürece kolay kolay sorun yaşatmaz hele ki bu markanın arkasında Renault grubu varsa.
  • Merhaba Arkadaşlar. Benim stepway'in lastik ölçüleri 205 55 16 olarak görünüyor. Aracımız 4*4 değil ama AT lastik taktırsam nasıl olur. Genellikle yılın önemli bir bölümünde köy yollarında kullanıyorum arabayı. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar önerilerini iletirlerse sevinirim.
    Saygılarımla.
  • 0.9 tce aracım şehir içi 10.6 lt yakıyor 1.5dci ve 0.9 tce li motorların ş.içi ort. yakıt tüketimleriniZi buraya yazarmısınız

• atn42 A kullanıcısına yanıt
    @atn42
    Dacıa'nın sitesinde sanderonun sayfasını altında Fiatlar bölümü var pdf formmatında aç orayı orda görürüsün. Bak yukarda link verdim açılırsa oedanda bakabilirsin. @atn42

• Perosma kullanıcısına yanıt
    10.litre civarıda kaç km yaptın birde on @Perosma u yazsan:)
  • druen kullanıcısına yanıt
    Aslında sende haklısın fakat söyle bir algı oluşuyor.! 2013 model aracını kasım ayında aldın,2014 aracınıda ocak ayında aldın aslında,ikisinin arasında hiç bir donanım farkıda yok diyelim kilometre açısındanda ikisinin arası 2.ay olduğuna göre 2013 modelin 2200.km. olsun ocak ayında alınanınsa 700.km. olsun,ama buda önemli değil,
    Burda ikinci el alıcısı şuna bakıyor 2014 model araba bir yaş daha genç.! sen diyorsunki usta ee 2013 le arasında iki ay var bunların? İşte alıcı ona bakmaz çünkü yarın öbürgün oda satarken bir yaş daha genç diye biraz daha üst bir rakkama satmaya çalışacak. Sen arabanı ocak ayında alıp 11 ay yatırıp ilk defa kasım ayında trafiğe çıkarsanda farketmez Alıcı diyorki benim için yaşı önemli. Zaten öylede değilmidir bir üst model bir alt modelin daima 3-5 üstü değerde satılır. @druen
  • quote:

10.litre civarıda kaç km yaptın birde on @Perosma u yazsan:)

Yol bilgisayarı açık 100 KM'de ortalama yaktığım yakıtı 10 Litre gösteriyor bu sıcak aylarda 7 litre civarındaydı .

Kış ayları hacmi az Turbo motorlara yaramıyor mu diyelim ne diyelim artık ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perosma -- 21 Aralık 2013; 21:11:03 >
    Sıcak aylarda buharlaşma daha fazla olur mantık olarak tam tersi olması gerektiğini düşünüyorum,yani yazın 10 kışın 7.gibi,ama tamda emin değilim. Benim aracım dizel kilometrede 220-230 kuruş yakıyor, benzindede olsa olsa sizin dediğiniz gibi hadi 7.litre yaksın ama 10 litre çok geldi bana, emin olmnak için tecrübeli birine sormak lazım. @Perosma
  • quote:

Sıcak aylarda buharlaşma daha fazla olur mantık olarak tam tersi olması gerektiğini düşünüyorum,yani yazın 10 kışın 7.gibi,ama tamda emin değilim. Benim aracım dizel kilometrede 220-230 kuruş yakıyor, benzindede olsa olsa sizin dediğiniz gibi hadi 7.litre yaksın ama 10 litre çok geldi bana, emin olmnak için tecrübeli birine sormak lazım. @Perosma

Benim bildiğimde kış ayları motor ısınana kadar ilk çalıştırdığınızda bir ilk kilometrede çok yakar ve genel olarak normalde bir miktar çok yakar kış aylarında .

Bu konuda uzun uzun anlatılmış :http://forum.donanimhaber.com/m_68012629/tm.htm

• ufukusta26 U kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Selamlar ben istanbuldayim sehir ici full dur kalk 5.6litre /100km de yakit harciyorum. Eco mod acik. Arabam 12000 de

Saygilar

2013 model 5000 Kilometredeki aracımın benzin tüketimi 10 litre civarı bu sıralar kalorifer kapalı olunca da aynı .

Dizel benimki ama onu yazmayi unutmusum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemkurkcu

Arkadaslar az once arac kiyaslamada bu konuyu actim burada da paylasmak istiyorum.

Arkadaslar Merhaba
    Gecen gunlerde bir konu acmistim. Fakat ev alma asamasinda oldugumuz icin yuksek model araba alma sansimiz kalmadi pek. Babam ikinci el arac sitesinde 12 bin kilometrede, alasimli jant on sis fari, yagmur ve arka park sensorlu, 1.4 TDCI 68 Hp 160 Nm tork degerlerine sahip bir Fusion begendi. Bense 2013 model sifir model 1.5 dci 90 Hp 220 Nm tork Sandero Stepway almasini arzu ediyorum. Amacimiz aile arabasi olsun, daga bayira ciksin (babam bunu niye istiyor anlamis degilim), omur boyu kullanilsin az yaksin ve sorunsuz olsun. Sizlerin de fikirlerini almak istedim.
    Iyi forumlar

Cem direk dacia stepway al bende var dizeli siyahbalfim siyahi daha buyuk gosteriyor bakan donup bidaha bakuyor yakitida yaz kis klima acik kapali sehir ici disi 25 30 krs arasi oynuyor. Araba super sadece bagaji goreceli olatak ufak oda bana gore

• merhaba arkadaşlar ....
    dacia sandero stepwayy 1.5 diesel aracamı yıllık bakıma götürdünm sadece yağ. yağ filtresi değişti( mazot filtresi değişmedi) 240 lira aldılar sizce çokmu ödedim...:(
    Evet,ben hiç dikkat etmedim belkide son zamanlarda arabayla sağa sola gitme ihtiyacım olmadığı için kullanmıyorum, ama ben rahmetli babamdan biliyorum ne olursa olsun özellikle kışın dizel aracı 3-4 dakika rolantide çalıştırmadan hareket ettirmezdi,bende aynen öyle yapıyorum her çalıştırdığımda en az 3. dakika rolantide çalıştırıyorum,ama ilk etapta bakacağım ne kadar yakıt tüketimi yapıyor. @Perosma
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.