Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu aracı her almak istiyen doğal olarak bu gibi önemli detayları öğrenmek istiyor! Ancak istediğiniz bilgiler daha evvel defalarca bu sayfalara yazıldı, şayet sayfa sayfa incelerseniz aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. kolay gelsin. @crazyim
  • fsclup F kullanıcısına yanıt
    Bir zahmet Fotosunu koyarsan nasıl bir şey olduğunu anlayacağım, birde bunlar bizim araçlara uygunluk gösteriyormu? @fsclup
  • mtnsyln kullanıcısına yanıt
    Bu gün ön panjur çıtaları için servise gittim, bu çıtalardan türkiyeye gelmiyormuş, ancak plakanın hemen üstüne 70-80 cm bir çıta uygulaması varmış onun fiatı ise 73.tl imiş
    bende şimdilik vazgeçtim,sanırım yurt dışından getirteceğim. @mtnsyln
  • Arkadaşlar bugün aracın arka tarafında oturan arkadaş camı açtı ve 90 km civarlarında yüksek şekilde uğuldama geldiğini gördüm ..sanırım diğer arkadaşların bahsettiği uğuldama.... tam olarak bobobobobo şeklinde:) sanki güçlü bir basın, bas sesi verdiği andaki ses gibi ....ancak ön camlar açılınca ses yok ....acaba egzozdanmı geliyor diye düşündüm ...
    Bu arada düşük kilometrede satılanlarını gördüm demiş arkadaş ,bir çok neden dışında elbetteki bağzı kullanıcıların beklentilerini karşılamadığından satılığa konulanlarıda vardır .bütün marka model araçlar için geçerli bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Bu gün ön panjur çıtaları için servise gittim, bu çıtalardan türkiyeye gelmiyormuş, ancak plakanın hemen üstüne 70-80 cm bir çıta uygulaması varmış onun fiatı ise 73.tl imiş

eğer bulabilirsen beni unutma haberdar et ;)
  • mtnsyln kullanıcısına yanıt
    Araştırıyorum mutlaka bulacağım haber veririm. @mtnsyln
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

quote:

Orijinalden alıntı: gozlugol

quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

el freni konsolunu buldum 60 lira

OEM OEM NO AÇIKLAMA EK AÇIKLAMA FİYAT FİYAT KDV'li TARİH
    RENAULT 363151732R EL FREN KONSOLU E 24,00 TL 28,32 TL 13.07.2013

http://www.oemfiyatlar.com/oto-yedek-parca/vw/konsol/

Servisden 70 aldim

Fsclub bey , bu oemdeki dediğiniz parça renk olarakta yer olarakta birebir oluyormu acaba oluyorsa bende burdan sipariş vereyim servisi 70 lira vermektense.saygılar.

Arkadaslar el frebi konsolu dedigibiz seyi gormedim telefonda girdigim icin bazi siteleri goremiyorum benim servisde yetmis kiraya taktirdigim el freninin altindaki boslugu dolduran vitesin altindaki plastik parcanin devami niteliğindeki plastik parça ayrıca arka tarafnda kol dayamanin girmesi icinde deligi var. Bu oem dediginiz parcayi gormedim. Yeni symbole de bu taktirdigim parca oluyor. Resim konuaunda telefondan girdigim icin nasil foto konur bilmiyorum yarin yola cikicam yazliga gidince cekip koymaya çalışicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

quote:

eğer bulabilirsen beni unutma haberdar et ;)

O dedogi parca servisde var ve pahali. Bebim forumdan tanistigim bir arkadas cam citasi bagaj citasi ve on citayi almis bir yerde bayada uyguna hemde yani servisdekinin yari fiyatlarina almis.bende cocukla servisde tanismistim parca taktiirirken. Yanliz novinovi nin resimde paylaştığı gibi cita tr de yok henuz.

Nerden aldıysa bizede adresini versin bir zahmet bizde alalım, evet benim resmini koyduğum o çıtalar maalesef tr'de yok, o çıtalar 2012 modelerin panjurunun üstünde var ama avrupaya satılan versiyonların da sanırım,2013 modellerinde yok? Gerçi 2012 modellerin kaput ucunda da geniç bir çıta var ama panjurundada yok. enteresan. @fsclup
  • Az evvel tesadüfen bir sitede gördüm,evet bahsettiğim o çıtalar avrupa versiyonlarında var,ayrıca o cam açma kapama düğmelerin yanındaki boş düğmelerde avrupa versiyonlarında dolu?
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

Bu gidişle maviler kırmızıları geçecek gibi,çünkü bu gün galeride üç tane aynı anda mavi renk teslim ediliyordu. @fsclup
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    bursa da da araç yok satıyor 2 haftadır pazar günleri 2 ana bayiye gittim araç shovrumda dahi yok.yani geliyor satılıyor. diğer dacia sandero bölümünde tereddüt eden bir arkadaş vardı farklı araçlarla kıyaslıyordu yıl sonu indirimi düşünüyor.bende çok araştırdım ben 35500 aldım temmuzun ilk haftasında şuanda 37000 tl istiyorlar küvvetli pazarlıkla 36500 36300 e alınabilir şuanda. yani indirim ollmaz gibime geliyor yıl sonu satan araba sonuçta zaten talebe göre siparişle satılıyor şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imbo

bursa da da araç yok satıyor 2 haftadır pazar günleri 2 ana bayiye gittim araç shovrumda dahi yok.yani geliyor satılıyor. diğer dacia sandero bölümünde tereddüt eden bir arkadaş vardı farklı araçlarla kıyaslıyordu yıl sonu indirimi düşünüyor.bende çok araştırdım ben 35500 aldım temmuzun ilk haftasında şuanda 37000 tl istiyorlar küvvetli pazarlıkla 36500 36300 e alınabilir şuanda. yani indirim ollmaz gibime geliyor yıl sonu satan araba sonuçta zaten talebe göre siparişle satılıyor şuanda.

Renault suan daha bayiye gelmeyen araclari satiyor. Simdi dusunun yok sattiginiz bir urune indirim yaparmisiniz? Pazarlama mantigina ters. O yuzden indirim beklemesin kimse sadece zam olmaz seneye sezonda da 40 bine satarlar.

• quote:

Bu gidişle maviler kırmızıları geçecek gibi,çünkü bu gün galeride üç tane aynı anda mavi renk teslim ediliyordu. @fsclup

Abi her renk gidiyo millet renge bakmio valla ne olursa hemen alıyorlar : ) su cocuga bir sorayim netten almisti galiba cevap verince size donerim. Bu arada stepway in avrupa versiyonlarinda hiz sabitleme vs vs bir cok özellik var. Turkiyeue ambiance modeli geliyor. O yuzden bizim araclar boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

quote:

Abi her renk gidiyo millet renge bakmio valla ne olursa hemen alıyorlar : ) su cocuga bir sorayim netten almisti galiba cevap verince size donerim. Bu arada stepway in avrupa versiyonlarinda hiz sabitleme vs vs bir cok özellik var. Turkiyeue ambiance modeli geliyor. O yuzden bizim araclar boyle

aslında ambiance olması bir bakıma iyi symbol parçalarını daha uygun fiyata alıp takabiliriz hem dacianın full modelinden daha kaliteli parçalar

mesela symbol touch modelinin dikiz aynaları hem elektrikli hemde üzerinde sinyal var daica da yok ve bu symbol parçaları sanderoya birebir uyuyor

kısacası saten sandero symbol un hatchback versiyonu

• arkadaşlar bugün arka kapılara kolon taktırtmak için 2 tane ayrı müzik tesiatçısına sordum;
    kolon işçililk dahil ilki 100 tl dedi.
    2cisi de kolon pıoner olursa 125 tl başka marka kolon istersen 100 tl dedi. istersen kolon sen al işiçiliik 50 tlye takarım dedi.
    müsait birgünde 2 ci sordum yere gideceğim. tam yerini bulmuşum elktrik elektronik herşey yapıyorlar araba üzeriine hatta park sensörüde sordum 100 tl den 400 tl ye kadar çeşit var dedi. ilk etapta arka kapılara kolon taktırıcam.
  • Krom parcalari sahibinden.com dan s dizayn firmasindan almis arkadasim sordum

• quote:

Az evvel tesadüfen bir sitede gördüm,evet bahsettiğim o çıtalar avrupa versiyonlarında var,ayrıca o cam açma kapama düğmelerin yanındaki boş düğmelerde avrupa versiyonlarında dolu?
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

O dugmelerden biri hiz sabitleyici biride arka cam kumandasi olan araclar icin cam kilidi. Bu donanimlar Turkiyeye gelmiyor bildigim kadariyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoto -- 4 Ağustos 2013; 22:46:19 >

• monoto M kullanıcısına yanıt
    doğrudur,pek bilgim yok. @monoto
  • quote:

Orijinalden alıntı: imbo

arkadaşlar bugün arka kapılara kolon taktırtmak için 2 tane ayrı müzik tesiatçısına sordum;
    kolon işçililk dahil ilki 100 tl dedi.
    2cisi de kolon pıoner olursa 125 tl başka marka kolon istersen 100 tl dedi. istersen kolon sen al işiçiliik 50 tlye takarım dedi.
    müsait birgünde 2 ci sordum yere gideceğim. tam yerini bulmuşum elktrik elektronik herşey yapıyorlar araba üzeriine hatta park sensörüde sordum 100 tl den 400 tl ye kadar çeşit var dedi. ilk etapta arka kapılara kolon taktırıcam.

Kolonları taktırdığınızda tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz..yalnız şöylede tavsiye vermek isterim arkalara pioner gibi hoparlor taktırcaksanız önlerdekileride değiştirirseniz çok daha iyi olucaktır..hoparlorler sanırım 13cm ...saygılar.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.