Şimdi Ara

### Yeni Clan ve NP Sistemi ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
20.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Orjinalden alıntı: The_Rasmus

quote:

Orjinalden alıntı: The_Rasmus

peki Accredited olmuş bi clana girince np bağışlamak zorunlu mu?

cevp bekliorm

Clana np bağışlaman zorunlu değil ama seni clana alan adam mutlaka bağışlamanı ister yani

anladım saol

• quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Orjinalden alıntı: _Blitzkrieg_

Grade atlandığında Np lerin silinmesi konusunda emin misin arkadaşım ?

Diyelim ki bir clan accredited knight grade 5 oldu ve clandaki 10 kişi kalıcı olduklarından , tüm NP lerini clanlarına verdiler. Clanda 5-6M NP toplandı. Bu verilen Np ler , grade atlandığında siliniyor mu ? Yoksa sadece grade atlamak için gerekli olan NP ler mi siliniyor ?
    Eğer tüm NP ler siliniyorsa , dünya saçması bir iş olur...

Yeni baktım foruma hemen cvp vereyim sana

Grade atlayınca clanın npsi 0 oluyor. Yeni grade atlamak için tekrardan npye ihtiyaç var. Bağışlayan adamlar tüm nplerini bağışladıkları için onlarda da np kalmıyor ama yeni grade için yeniden np gerekiyor. Dün saçması demişsin ben buna katılmıyorum çünkü eğer clana o kadar emek verirseniz emin ol ki clan patlamaz ve bayaa kalıcı olur. O yüzden clanda kalıcı olmayacaksanız fazla bağışlamayın

ben genel olarak konuştum. bu topic e özel olarak söylemedim. genelde birşey bilmeden copy paste yapıp bırakırlar , sorulan yanıt verecek bilgileri olmaz. tabi hepsi de böyle olacak değil. saol sen cevap vermişsin , paylaşım bu bence.

Bizim clan Accredited grade 5 den Acc.Grade 1 olmuş bugün. Tüm NP ler gitmemiş , grade atlamak için yeter olan NP ler gitmiş sadece. Yani tüm bağışlananlar gitmemiş. Belki de senin hepsi silinecek dedigin , Accredited Knight dan Royal Knight a geçerken olabilir. Ama lazım olan Np den fazla Np verilmişse , tüm verilenlerin bu sefer de silinmeyeceğini sanıyorum.

• _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.