Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gemstoneblue

Testler tamamda qasqahi halojen mercek onlara olur c5 te aynalı merceksiz dağılma ile aynadan yansıma yaparsa milletin gözünü rahatsız eder c5 bari halıjen olaydı iyiydi onuda yapmamış çakallar takama led diye 😃

Alıntıları Göster
    Hocam orada sadece nissan qq de mercek var. Digerlerinde yok. Onu da yan yana goruntu farki belli olsun diye led ile halojen olani koymuslar aradaki fark net belli oluyor o yuzden koydum. O kadar baska video var. Merceksiz. Sen gittin nissan i mi gordun sadece.

Hatta testin birisinde dagilimi duvarda gosteriyor. Halojenden daha duzgun bir sekilde ve homojen audinlatiyor.

Ben normal farlı aracıma alır takardım.
    Herkesin kendi tercihi.

2 tane testte ozellikle hem ışık gucunu hemde dagilimi net olarak ölçmüşler. Dikkat ederseniz led çok daha üstün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Yok ise yanlış araba göndermişler geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Yanlışlık yok bizzat kendim yüklüyorum 360° görüş kamerasını iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası

Ustad hıcbır shıneda yok 360 derece opsıyonlu shinelerde var düz shıneda yokkı mıllet panık olacak sımdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sürücü acısından evet dagılım gayet iyi sıkıntı yok.Ama vıdeo kaydındo ısık suzmesı kayıt cıhazından hafıf ındırılır buna rağmen rusun vıdeosunda yansıma var ben daha cok surucuden zıyade karsıdan gelen surucu ve yayalar için dedim mercekli sistemde bu dagılma olmadıgından göze girmez aynalı sistemde bu göze muhakkakki girer.

Ön kamerası olmayan c5 aircross görmedim ben sizinkinde yoksa en yakın yetkili bayiye başvurup sorununuzu bildirin

• Ön kamera dediğiniz aynanın önünde bulunan kamera değilmi. Şuan anladığım bir işlevi yok, yazılım yükleme ile işlevsel oluyor.

• quote:

Hocam su resimdeki tamponda olan kamera shine donanim bayi test aracinda yoktu. Arka kamera geri geri giderken goruntuyu kaydediyor. Elranda goruyoruz. Onu mu kastediyorsunuz acaba. Yoksa burasi Türkiye tabi ki. Hersey olabilir.

Beklerim.
    Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ön kamerası olmayan c5 aircross görmedim ben sizinkinde yoksa en yakın yetkili bayiye başvurup sorununuzu bildirin
    Cam önunde olan degıl.tamponda olan o yok suana kadar olan shınelarda yokkı.. OLAN VARMI?

• quote:

Merhabalar, otoyol sürüş sistemlerini de sonradan siz mi yüklüyorsunuz Türkiye'de yoksa direk Fransa'dan yüklü mü geliyor.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitisvinifera68 -- 7 Kasım 2019; 23:42:57 >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Aynanın önündeki kamera şerit takip asistanı.
    Ön tamponda da kamera mamera yok!
    Yani otoyol sürüş desteği olabilir yazılımla sanki ama 360 derece görüş imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texasboy77 -- 8 Kasım 2019; 0:5:2 >
  • texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    Yani otoyol sürüş desteği olabilir yazılımla sanki ama 360 derece görüş imkansız

• vitisvinifera68 V kullanıcısına yanıt
    Fransadan geliyor

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Aynanın önündeki değil tamponun orda

• quote:

Aynanın önündeki değil tamponun orda
    Ustad ön tamponda bütün shinelarda yok görmedik 360 opsıyon sistemı ıstenınce gelıyor o bildiğimiz..!

• quote:

Orijinalden alıntı: gemstoneblue

Cam önunde olan degıl.tamponda olan o yok suana kadar olan shınelarda yokkı.. OLAN VARMI?

Alıntıları Göster
    İşte bende onu diyorum. Arkadaş camın üstünde olanla karıştırdı galiba. Ben kullanım kılavuzunun görüntüsünü özellikle attım.
  • quote:

Hocam aynen bunu diyoruz ama bu shine donanımda yok ki. Sadece 360 derece görüş ve par asist diye paket var. Onu alırsak bu geliyor. Üstelik ben onu almak istedim. O opsyonun olduğu araç yok dediler. Hatta gelecek araçlarda bile yok dediler.

Kısaca. Diyelim ki benim arabamda bu kamera yok. Ben bu kamerayı taksam. Yani servisten orjinal yedek parçayı getirtip taktırsam. Uyarlamayı yükleyip 360 park asist ile attığım resimlerdeki gibi öne yaklaşırken ki görme işlemini aktif hale getire bilir misiniz. Benim öğrenmek istediğim bu kısaca.

Teşekkür ederim.

• Böyle bir kamera benim araçta mevcut değil. Anladığım diğer araç sahibi arkadaşlarda da (shine donanım) bulunmuyor. Yoksa bayiye göndermeden söktünüzmü 🤔😅

Özel şipariş verebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.