Merhabalar. Liste fiyatından sıfır araç satan bayilerin isimlerini paylaşabilir misiniz? Bursa'da bir tek inallar var orası da bahsettiğim listenin dışında kalıyor maalesef. Çevre illerde olabilir. İstanbul, Yalova, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Balıkesir vs.. Şimdiden teşekkürler |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (96. sayfa)

-
-
Benimde aracım 2022 Shine Bold ama uygulamada hiçbir güncelleme kampanyası görünmüyor, neye göre çağırıldığını bende bilemedim.
-
Usb C alanından güncelleme yapılıyor değil mi dönüştürücü mü aldınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar ben yeni c4x feel bold paketini altım.navigasyon gözüküyor ama bu feel bold paketinde yok.bu navigasyonu usb bellek veya başka bir yolla yükleme ve navigasyonu kullanabilme imkanı varmı acaba?
-
-
Serviste araç için güncelleme yapılan arkadaşlar bir değişiklik oldu mu
Ben dün yaptırdım iki güncellemeyi de. Farkettigim herhangi bir değişiklik yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Carlink kit kullanan kimse varmı kabloluyu kablosuz çevirmek için
Ben Carplay için kullanıyorum, bir iki şey hariç sorunsuz çalışıyor.
-
WiFi açık olmak zorunda mı birde modeliniz hangisi
Wifi açık olmak zorunda değil, ama telefonun erişim noktası otomatik açılıyor bluetooth ve erişim noktasından bağlanıyor. Model 3 galiba.
-
Merhabalar, bende 27 Nisan'da C4 1.2 feel bold için kaparo verip aracı üzerime yazdırdım aracın Fransa Limanında olduğunu söylediler, bugün bayiye geçerken uğradım, aracın gemiye bindiği bilgisini verdi. Gemiye binince kaç gün sonra Kocaeli gümrüğe girer bilgisi olan var mı?
Birkaç markaya değişik zamanlarda listeye isim yazdırdım, hiçbiri dönmedi, liste işi çoğunlukla hikaye.. Hatta birkaçına daha önce listelerine yazdırdığım ismimi kontrol ettirdiğimde bulamadılar, hiç yazmamışlar veya silmisler.
Şans eseri öylesine gittiğim bayide, satış temsilcisi elimde bir tane C4 var dedi, hemen alıyorum dedim tabii. Sanırım Antalya da kırmızı C4 ilk bende olacak, yollarda hiç rastlamadım çünkü.
1.2 benzinli feel bold iksir kırmızı, anahtarsız giriş, geri görüş kamerası, kablosuz şarj varmış, navigasyonu bilmiyoruz, şansınıza çıkabilir dedi. Birde, dikiz aynası arkasına seyir kamerası takılacak, orijinal olacak kablo filan gözükmeyecek dedi. Bu şekilde seyir kameralı alan varsa, fotoğrafını atabilir mi ?
Bu vesileyle 2007 model kazası boyası olmayan 100 bin km deki otomatik benzinli polom boşa çıktı, yabancıya gitmesin, ilgilenen forumdaşlar msj atabilir
Herkese iyi günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbmb -- 2 Mayıs 2023; 2:12:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben geçen ay kaporta verdim aracım hala gelecek. Senle aynı sevkiyatta muhtemelen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cumartesi günü güncelleme için servise gittim. Servis çalışanları dahi güncelleme içeriğinin ne olduğunu bilmiyor. güncelleme sonrası ne değişti oda belli değil.
multimedia ve navigasyon güncellemesini yapmalarını da talep ettim ama onları yapamayacaklarını söylediler. citroen update programı ile güncellemeleri kendim yaptım gözle görülür herhangi bir değişiklik görmedim açıkcası
-
Bir zam daha geldi,
1.2 PureTech 100 HP - 6 İleri Manuel Feel 2023 815.700 TL
1.2 PureTech 130 HP EAT8
Feel Bold 922.300 TL
Shine 999.100 TL
Shine Bold 1.039.100 TL
1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8
Feel Bold 968.300 TL
Shine 1.045.200 TL
Shine Bold 1.085.200 TL
-
Kaç para zamlanmış oldu şimdi. 40 mı 50 mi
C4 1.2 feel bold kaporo vermiştim. 36 bin zam yemiş Hayırlı olsun...
Hocam benim kapora verdiğim araç C4X Shine Bold 1.003.000 TL'den 1.039.100 TL'ye zamlanmış.
-
Benim arabanın eski fiyatını hiç bilmiyorum ek donanımlarla 930 yapıyordu feel bold. Şimdi kaç yapıyor acaba.
Ben nisan başı kapora verdim bugün kalanı ödeyip fatura keseceğiz yarısını nisan ayı içinde ödedim bakalım zam yememiş haliyle ödemeye direteceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X