Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (661. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.273
Cevap
357
Favori
810.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otg donusturu alip, usb'yi ona takip sol tarafa Tycp'e Ye takacaksiniz..Otg de Tycp'e girisli olacak..Mediamark gibi yerler de ve internet de satiliyor..

3.1 hiz okuma olursa daha iyi olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• albayrak06 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Yeni e c3 aircroos u inceledim. Özellikle iç tasarımı hiç beğenmedim arabada ekranlar? tuslar, bölmeler inanılmaz uyumsuz geldi, her biri sanki başka bir yerde araba curcuna içinde gibi. Citroen genelde tasarımda farklı olmak isteyen bir marka ancak bu elektrikli olayında sanki farklı olacagım derken aşırı çirkin olmuş

• hukuksever kullanıcısına yanıt

Maliyet kasmışlar, fiyatından belli zaten. Hele direksiyon iyice basıklaşmış

• albayrak06 kullanıcısına yanıt

soldaki flash çalıştırması gerkiyor. aralarında fark vardı galiba. ama makyajlı kasada sağdaki de çalıştırdı diye hatırlıyorum.

o motor ve batarya ile ateş etse alınmaz. 1m ye 400km gitseydi, o zaman iyi satardı.

• Arkadaşlar malum yaz geldi/geliyor. Sıcaktan korunmak için aşağıdaki şemsiyeyi aldım.

Aklınızfa bulunsun cidden büyük. Zor sığıyor. Alacak / almayı düşünen varsa büyük boy almasın :)

www.n11.com
    Premium Büyük Boy Titanyum Tüm Araçlarla Uyumlu Geçirmez Dayanıklı Araç İçi Ön Cam Şemsiye Güneşlik Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/premium-buyuk-boy-titanyum-tum-araclarla-uyumlu-gecirmez-dayanikli-arac-ici-on-cam-semsiye-guneslik-59934756?magaza=extramarketing
    Tata ya yaptirinca boyle oluyor, amac ucuza mal etmek.

Ben asil ncap sonuclarini cok merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Citroen Türkiye'ye e mail atmam gerekiyor. Email adreslerini bilen var mıdır aramizda?

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Vala araç dıştan güzel heybetli şık ama içine binince o tasarımı nasıl kime yaptırdınız diye insanın sorası geliyor

• YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
    Arkadaşlar ufak bir kaza geçirdim stop kırılmıştı basınıza gelirse tamir sonra son durumu atim istedim 2500 maliyeti oldu
    İstanbul Sancaktepe far diye kaydetmişim
    05421006270

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 2 Haziran 2025; 15:0:16 >

• cakalll kullanıcısına yanıt
    Firma bilgilerini de yazsaydin basina is gelen seni rahatsiz etmeseydi

• elcas kullanıcısına yanıt

Yok Hocam sagdaki calistirmiyor..Ben denedim..

Gecmis olsun, kazasiz belasi, kullanin insallah..

• Surveillance kullanıcısına yanıt

450-500 tl tanesi.

Güzel yapmışlar, Farın orjinali işçilikhariç 40 civarında işçilikle 50 ye kadar götüren var. Kaydedelim. 😇😳😉

onu alana kadar c4 ümüzü alırız. hem C segment, hem neredeyse aynı genişlik ve yükseklikte. parası da aynı.

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt

Alınması gerekenin linki var mı

• Arkadaşlar telefonu araca bağladığımda navigasyon sapıtıyor, her zaman değil ama arada bunu yapıyor, yanlış yerleri gösteriyor, geri dön diyor falan (telefonun GPS açık, mobil veri açık)

Telefondan mı araç navigasyondan mı

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.