Otg donusturu alip, usb'yi ona takip sol tarafa Tycp'e Ye takacaksiniz..Otg de Tycp'e girisli olacak..Mediamark gibi yerler de ve internet de satiliyor.. 3.1 hiz okuma olursa daha iyi olur.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (661. sayfa)

-
-
Teşekkürler.
-
Teşekkürler
-
Yeni e c3 aircroos u inceledim. Özellikle iç tasarımı hiç beğenmedim arabada ekranlar? tuslar, bölmeler inanılmaz uyumsuz geldi, her biri sanki başka bir yerde araba curcuna içinde gibi. Citroen genelde tasarımda farklı olmak isteyen bir marka ancak bu elektrikli olayında sanki farklı olacagım derken aşırı çirkin olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliyet kasmışlar, fiyatından belli zaten. Hele direksiyon iyice basıklaşmış
-
soldaki flash çalıştırması gerkiyor. aralarında fark vardı galiba. ama makyajlı kasada sağdaki de çalıştırdı diye hatırlıyorum.
-
o motor ve batarya ile ateş etse alınmaz. 1m ye 400km gitseydi, o zaman iyi satardı.
-
Arkadaşlar malum yaz geldi/geliyor. Sıcaktan korunmak için aşağıdaki şemsiyeyi aldım.
Aklınızfa bulunsun cidden büyük. Zor sığıyor. Alacak / almayı düşünen varsa büyük boy almasın :)
www.n11.com
Premium Büyük Boy Titanyum Tüm Araçlarla Uyumlu Geçirmez Dayanıklı Araç İçi Ön Cam Şemsiye Güneşlik Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/premium-buyuk-boy-titanyum-tum-araclarla-uyumlu-gecirmez-dayanikli-arac-ici-on-cam-semsiye-guneslik-59934756?magaza=extramarketing -
Tata ya yaptirinca boyle oluyor, amac ucuza mal etmek.
Ben asil ncap sonuclarini cok merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Citroen Türkiye'ye e mail atmam gerekiyor. Email adreslerini bilen var mıdır aramizda?
Vala araç dıştan güzel heybetli şık ama içine binince o tasarımı nasıl kime yaptırdınız diye insanın sorası geliyor
-
Firma bilgilerini de yazsaydin basina is gelen seni rahatsiz etmeseydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok Hocam sagdaki calistirmiyor..Ben denedim..
Gecmis olsun, kazasiz belasi, kullanin insallah..
450-500 tl tanesi.
-
Güzel yapmışlar, Farın orjinali işçilikhariç 40 civarında işçilikle 50 ye kadar götüren var. Kaydedelim. 😇😳😉
onu alana kadar c4 ümüzü alırız. hem C segment, hem neredeyse aynı genişlik ve yükseklikte. parası da aynı.
-
Alınması gerekenin linki var mı
Arkadaşlar telefonu araca bağladığımda navigasyon sapıtıyor, her zaman değil ama arada bunu yapıyor, yanlış yerleri gösteriyor, geri dön diyor falan (telefonun GPS açık, mobil veri açık)
Telefondan mı araç navigasyondan mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X