< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (645. sayfa)

-
-
Mesele anlaşılmıştır. Saygılar, sağlıcakla kalın 👋
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet maalesef mm çalar sıkıntılı, daha önceki aracımda sanatçı ismi sırasında çıkan liste bu aracımda karışık olarak geliyor karşıma. Bir türlü düzeltemedim. Yeniden parça listesi yaptım ama yine kafasına göre karışık yapıyor listeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koca Citroen'de ki Adamlar Salakti zaten binlerce araci oyle piyasaya surdu, kendileri zarar etsin diye..
Aracin 10 yil boya garantisi var, pas olursa dava acarsin , pas olmadan bir cacik olmaz..Pas degil ki o bölüm ?
Ayrica servis bile bilmiyor ne oldugunu, yurtdisi forumlarini okumadiklari , arastirmadiklari icin ne oldugunu ?
Boyasiz bagaj altimi olurmus..Ben daha arastirmadan sordum servise ya butun araclarda var ustalar cozemedi, cikaramadi dediler..Iscilik Hatasi olur ama boya hatasi olmaz..Hata olursa Kapidaki boya atmalari olur, direk davalik..
Bayi orayi tekrar boyayacak cozum dedigi bu yani, cikartamaz onu cunku..Istenilen dava acilsin sonuc tras olur..
Hatta makyajsiz kasa da Stepne oldugu icin Arkadaslar baksinlar bagajin dibine, orada da Vardir yuksek ihtimal..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 17 Mayıs 2025; 23:41:56 >
Hocam nasıl yaptınız canlı trafik olayını?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam, haziranda Çorum'dan sıfır almıştım, geçen ay Ankara Otosay'da bakım yaptırdım. Forumu takip ettiğim için ara sıra kontrol ediyordum, piyango bize de vurdu:)
İnşallah hocam. Henüz kimseyle görüşmedim. Haftaya bakacağım. Arabadan da çok memnunum. İlla ki çözüm bulunur diye düşünüyorum. Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz Citroen :) Gelişmeleri yazarım buradan.
www.ntv.com.tr
Otomobil sahipleri dikkat! Dev marka tazminat ödeyecek... Türkiye'de de satılıyorhttps://www.ntv.com.tr/otomobil/otomobil-sahipleri-dikkat-dev-marka-tazminat-odeyecek-turkiyede-de-satiliyor,_c6Bsk3gH0SuRy2dbFwpfg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Hocam öncelikle carplayi kapattım, telefonu araç ayarlarından carplay yerine bluetooth ile bağlanı seçtim(bağlantılar kısmından telefonun yanındaki simgesine tıkladım) telefonun kendi wifi sini kapattım, internet paylaşımını açtım aracın wifiden araça bağladım ve sonunda oldu, bütün tuşlara bastım aslında ama sanırım carplayi koparsamda bağlanmasını önleyebildim o şekilde çalıştığını düşünüyorum
Selamlar aracınız hybrid mi , güncellemeyi telefondan mı yaptı yoksa bayiden mi yaptınız
2023 benzinli. Serviste yapıldı.
Gecmis olsun hocam insallah magduriyetiniz duzelir ❤️🙏🙏
Bende de durum aynı. Anlamadim bir türlü.
-
Son zamanlarda 1.2 puretechlerin kötülenmesi modası yine başladı.Çevremde bir tane sorun yaşayan olmadı sırayla söylüyorum bunlar bir ww servis parasına denk masraflar inanın... 1- siz üreticinin belirttiği motor yağından kullanırsanız, 2- bakımı aksatmadan yaptırırsanız, her bakımında yağ ve bujilere baktırıp birde motor filtresini temizlettirseniz (ki bunlar yapılıyor bu motorda yapılması gereken budur ve servisler iyi bilirler) 3- serviste her 50 binde kayışı degısınce olay bitiyor motorda tek sorun yaşamadan kullanırsınız adam servis görmemiş umursamamış kayış olduğunu bilmesine rağmen 100 binde kayışı koparmış gelmiş niye böyle oldu diyor ya bu zincirli değil zaten bile bile yemiş motoru gelip marka model kötülüyor.
Kör noktanın çalışması için bazı şartlar var. Mesela araç hareketsiz iken çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryilmaz02 -- 18 Mayıs 2025; 14:38:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bakalım TR de nasıl bir yol izlenecek
-
Otobanda en sağ şeritte hareket ederken bariyere bile yanıyor en kötüsü mü bilmiyorum ama çok kötü ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X