Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
13.198
Cevap
357
Favori
806.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfır araçlarda ilk mtv yi bayi öder diye bir kural yok, yani yazılı kural alıcının ödemesi gerektiğidir. Ama tıpkı emlak satışında olduğu gibi (satıcı tarafın emlak vergisini alıcının ödemesi gibi, ama kanuna göre satıcı ödüyor) burada da bayi ödüyor...

Devrini yapamama ikinci el araçlarda olur, sıfır araçlarda olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papikchi kullanıcısına yanıt

Sol arka stop için bana 3400 yl fatura çıkardılar, sıfır taktır gitsin

• ty7534 T kullanıcısına yanıt
    Sizinsesiniz@citroen.com adresine arabanin ruhsat fotorofayla mail at kullanma klavuzunu iste gonderiyorlar hemen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt

Hangi servis hocam

• Sal_v1 S kullanıcısına yanıt

Araştırmadayım hocam sağ olun

• drowen kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam. Allahtan kaportada bir problem yok. Yetkili servisle görüşme fırsatım olmadım. Çok yüksek değilse tramere işlensede olur

• ty7534 T kullanıcısına yanıt
  • Merhabalar, ben de 2023 model C4 Shine Bold 1.2 aracımla aranıza yeni katılıyorum. Aracı teslim alalı 4 gün oldu, araca fazladan herhangi bir ödeme yapmadım, bunun yanın sıra herhangi bir hediye de almadım tabi ki. Araç ile 4 günlük deneyimim sonunda, satış aşamasında söylenen ile aracı aldıktan sonra yaşanan deneyim çok farklı, mesela; araçta adaptif cruise control olduğu söylenmişti, ancak araçta sadece cruise control var, bu gerçekten canımı sıktı, araç Mayıs üretimi ve bundan önceki araçlarda bu özelliğin olup da aynı paket yani en üst donanım diye satın aldığımız araçta bu özelliğin, otomatik park ve otoyol sürüş destek sistemlerinin olmaması gerçekten çok can sıkıcı ve saçma, ayrıca çip krizi gibi bir saçmalığa katılmıyorum, çünkü yeni birçok model araç üretiyorlar ve bu üretilen araçlarda bu donanım aylara bakmaksınız yer alıyor, örneğin C5 Aircross. Onun haricinde de araç ayarlarında Wi-Fi açma kapatma var ama forumda birkaç yerde de okuduğum şekilde açık hale getiriliyor yazıyor sadece ancak aktifleştirilmiyor. Bu da çok büyük saçmalık. Açıkçası sırf ACC bile birkaç ay önceki modellerde yer alıp bunda yer almaması çok can sıkıcı, eğer çip krizi varsa o aydan sonra üretilen hiçbir modele koymamaları gerekli (C5 Aircross, C4X vs). (NOT: Araç için düzenlenen proformada "V1" ibaresi de yer almıyor ancak, önceki aylarda üretilen ve satılan Shine Bold donanımlı araçlarda olan Park Asistanı, ACC ve Otoyol Sürüş Destek Sistemleri yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadCrew -- 7 Eylül 2023; 12:4:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bugün arabadan bir ses geldi yerini bulmaya uğraşıyordum buldum koltuk gıcırdıyor
    Az bir ses ama insanı rahatsız ediyor
    Çok ilginç 1000 km olmuş araçta koltuğun gıcırdaması 😃

• RoadCrew kullanıcısına yanıt
    Çip krizi sadece Citroen de var sanırım

• triceratops kullanıcısına yanıt
    Çip krizi bence sığınılan bir bahane çünkü yeni model araç üretip bunlara bu özelliği ekleyebiliyorsan ve en üst donanımlı araçlarda bu özellik zaten geliyorken bunu çıkartıyorsan bunun krizle falan alakası yoktur. Ayrıca; forumda konudaki mesajları okuduktan sonra kontrol ettim, direksiyon altındaki sağlı ve sollu simetrik delikler benim aracımda da var ve sonradan açılmış gibi duruyorlar. Ancak neden böyle olduğuna ilişkin tam bir açıklamasını bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadCrew -- 7 Eylül 2023; 13:54:37 >
    Toyota Corolla Cross aldı arkadaşım ve onda ACC var. Demek ki kriz yok. Bende de var o delikler çok umursamadım ama en kısa zamanda servise gidip sorucam
    İşçilik çok iyi değil arabanın tasarımı çok güzel ama maalesef soğumamak için düşünmüyorum sorunları

• Herkese merhaba ben de bugün 2023 C4 Shine Bold ile aranıza dahil oldum. Araçtaki tuşları kurcalarken koltuk ısıtmayı da deneyeyim dedim ama malesef koltuk ısıtma çalışmadı. Koltuk ısıtma tuşları kademeleri vs çalışıyor ama koltuklar ısınmıyor. Araba ortam sıcaklığı belirli bir derecenin üstünde olduğu için çalışmadığına dair şeyler okudum doğru mu acaba bilen var mı?

• Theoden King kullanıcısına yanıt
    Kullanma kılavuzunda hangi sıcaklıklar arasında aktif olduğu yazıyordu. Ben şu an hatırlamıyorum. Kontrol ederseniz daha sağlıklı olur.

Merhabalar,

20°C’nin altında çalışmıyor

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
  • Teşekkür ederim

• Bizim araçlara tavan barı taktırılabiliyor mu daha önce taktıran yada araştıran var mı? Aksesuar olarak hoş görünüyor C3 aircross ve c5 aircross’larda var mesela

Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın, acaba sizin araçta Adaptive Cruise Control, Park Asistanı, Otoyol Sürüş Destek Sistemleri bulunuyor mu acaba, ayrıca direksiyon altında, sağ ve sol tarafta sanki sonradan açılmış gibi iki adet delik mevcut mu?

Çok teşekkürler, henüz detaylı inceleme fırsatı bulamadım detaylı inceleyince tekrar yazarım

• Yan basamak takılan bir araç. Ben de taktırmak istiyorum sizce güzel olmuş mu nasıl duruyor?

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.