bende diyorum ki çok saçma işte hem bagaj ağır hem de manuel yani çok zor bir şey değil tek bir tuşla açılması ayrıca akıllı bagaj olmadan da içeriden bir tuşla açmak çok daha konforlu örneğin İstanbul gibi bir yerde sürekli avm veya başka bir büyük alana girerken güvenlik sürekli orayı mıncıklıyor kameraya dokunuyor açamıyor vs. çok kolay bir şeyi manuel ve zor hale getirmek tam da citroen işi olmuş .. |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (135. sayfa)

-
-
Bagaj içeriden açılıyor zaten, ama otomatik bagaj şu devirde de insan istiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
feel bold paketinde açılmıyor :) ekstra özellik mi bu :) ?
-
Ben USB takarak müzik açamadım, nedenini bilen var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paketler ve yıllara göre değişiyor alttada yazdım 2022 shine boldlarda görmedim fotoğraflarda. 2023 shine boldlarda mevcut c4x için konuşuyorum.
Usb formatlarına bakmanız lazım destekliyor mu.
Selamlar, bazı haberler getirdim. İstanbulda bir bayiye uğramam gerekmişti.
Bayinin servis biriminden öğrendiğim kadarıyla Mart 2023 öncesi üretim C4’lere yazılım güncellemesi ile yeni arayüzün gelmesi bekleniyormuş. 27’sinde bir güncelleme gelecek sanıyoruz dediler ama o güncelleme bu yönde bir yenilik içeriyor mu bilgileri yok.
PSA grubu markaları için 3. parti özelleştirme çözüm ortağı Necvox diye bir firmaymış. PSA grubu yetkili servisler satış pazarlama ve servis hizmetini veriyorlarmış. C4 için elektrikli bagaj kapağı sistemi için bu firma çalışma halindeymiş. Ağustos/Eylül gibi bunun montajına başlamayı umuyorlarmış.
Yetkili servislerde ve sözü geçen marka harici yapılan elektrik aksamına müdahale içeren işlemler dışardan müdahale kabul edilerek aracı garanti dışı bırakıyormuş.
Belirtmiş olduğunuz iki haber de çok güzel umarım başarırlar gereksiz klima dereceleri ekranda kocaman yer kapılıyor, carplayin büyük olmasını tercih ederim.
Aracına bisiklet taşıyıcı takan oldu mu ? C4 için soruyorum uyumlu bir aparat arayışındayım da.
ben de sizinle aynı fikirdeyim. otomatik bagaj da sevindirdi beni
citroenin kendi envanterinde araç üzeri veya çeki demiri için uygun orijinal thule modeller var. bence imkanınız varsa direkt onlardan tercih edin,
Otomatik bagaj olması şart açıkçası,
Bunun dışında 2 genel sorum var. Araçta bulunan wifi bağlantısını nasıl kullanıyoruz ?
İkincisi 155 bg olan versiyon ile 130 bg olan versiyonda değişen turbo vs parçalar var mı yoksa sadece yazılımsal farklar mı ?
Merhaba
155 kullanıyorum, sadece yazılım değil, fren disk çapları bile farklıydı. Turbo ve bazı parçalarda değişkenlik gösterdiyordu. Yazılımda var tabi ki.
-
Genel maliyet kısmak için mi acaba geçildi 130 bg motora, 155 olmasını dilerdim açıkçası.
ab emisyon kısıtlamaları kapsamında 155bg olan artık yok hiç diye biliyorum.
bu arada ben 155bg olanla biraz vakit geçirmiştim 2021 shine bold c4’tü o da. 130bg’ye göre bence ses farkı var. 130bg daha sessiz. bana sorarsanız aşırı bir performans farkı yoktur.
şimdi baktım almanyadaki peugeot ve citroen sitelerine, sadece benzinli olarak 408’de c4’te falan bu 130bg’lik motor var orada da sadece. 408’in hybrid seçeneklerinde 180 ve 225bg var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcg1 -- 20 Temmuz 2023; 19:34:19 > -
Bu aracı alırken ami de almıştım, 408 o dönem bulunmaz hint kumaşıydı. Şimdi Gt paket bulunuyor aslında allure de işimi görür. Bazen diyorum 2 sini satıp 408 e döneyim.
ya 408 çok güzel ama fazla büyük geldi bana. ben ds4’ü beğeniyorum. ama o zaman benzinlisi gelmiyordu. 2023’te de artık dizel alınmaz. oldum olası sevmedim zaten.
bu arada mesela bu 3 modelde marşpiyel ve tamponlardaki plastik bolluğu hoşuma gidiyor. istanbul gibi şehirlerde hem olası maliyetleri önlüyor hem de tasarıma güzel yedirmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcg1 -- 20 Temmuz 2023; 20:56:54 >
Merhabalar,
2023 feel bold sahibiyim özellikle düşük vites geçişlerini hissettiriyor araç. Hem vites büyüdüğünde hem de vites düştüğünden bu arabalarda normal mi? Hyundai vardı 2013 onda hiç hissetmiyordu
. Ama Toyota corrolla vardı o kronik olarak bu sorun vardi.
Sizlerin görüş ve tecrübeleriniz nelerdir servise götüreyim mi?
Teşekkür ederim
8eat vites geçişini hissetmiyorum, bazen ilk çalışmada otoparktan çıkarken falan biraz titreşim yapıyor kavramada o kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 20 Temmuz 2023; 21:1:38 >
2 tane feel bold kullandım kısa süreli, ikiside çok temiz vites atıyordu, servise gösterin
Bilgi için teşekkür ederim servise göstereceğim
Büyük araç işime geliyor açıkçası, birde şu acc ve şerit takip muhabbeti olmadığı için açıkçası mutsuz oldum. Ya dışarıdan acc işine gireceğim ya da ikisini değerinde satabilirsem geri 408 düşüneceğim. Evet plastik aksam kısımları gayet iş görüyor olası hasar durumlarında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X