Araba gelmeden kesemeyiz ne alaka hocam, bir sorun olduğu konusuna katılıyorum. Araç gümrük işlemlerini tamamlayınca bayiye fatura edilir , bayi sizden ücreti talep eder, siz ödeyince aynı gün ya da maksimum ertesi güne muhasebeleştirip size faturanızı verir . Sonrasında siz beklersiniz araç bayiye nakliye işleri gerçekleşecek / pdi kontrolünden geçecek ..vs , araç bayiye gelmek üzereyken sizden vekalet isteyip(bazıları istemiyor) tescil işlemlerine başlayacaklar, bu esnada trafik ve kaskonuzu yapacaklar. Ödemeyi yapip ertesi gün fatura kesildi, 17-18 gün sonra bayiye geldi, 3-4 gün tescil ve poliçeler..vs , ödeme ile teslimat arası toplam tahmini 22-23 gün. (kapora ile ödeme arası da extra 1 ay , o ayrı konu) Ödemenin tamamını ver deyip fatura kesmezlerse o iş saçmalıktan başka birşey değil ve fatura kesilmedikçe zamma maruz kalırsınız. Ayrıca da proforma faturanız var mı ,üzerinde şasenizin yazdığı herhangi bir fotoğraf bile olsa bir evrak var mı ? Umarım vardır. Neye paranın tamamını ödediğiniz bari bellidir (ki zamdan etkilenirsiniz iyi ihtimal şaseniz belli ise bile.) Şaseniz de belli değilse geçmiş olsun. |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (118. sayfa)

-
-
Araç gelmeden fatura kesemeyiz yalanina inanmayın. Araç gümrükten gecer. Citroen Turkiye bayiye araci fatura eder. Sonra bayi de size fatura kesebilir. Aracin bayiye gelmesine gerek yok. Odemenin tamamı yapılir fatura kesilir. Araç kocaeli den sevkiyat planlaması ile daha sonra bayiye gelir. Hangi bayi size bunu yapıyor ? Eger fatura kesmiyirsa citroen turkiyeyi arayin laranin tamamıni aldilar fatura kesmiyor aracim suan nerede diye sorabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tahminim Ankara bayilerinden birisi, Citroen genel merkezi aramak en iyi çözüm sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese selam. Benim faturam kesildi, bütün işlemler tamam lakin limandaki yoğunluk sebebiyle araç çıkamıyor . Bayramdan önce verirler mi Allah kerim. Benim durumunda olan varmı başka? Hayırlı geceler .
Bayramdan önce teslim etmeleri %1 ihtimal bile iyimser kalır.
Hali hazırda C4 veya c4x bulunabilecek yerler var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mar oto İstanbul da sipariş kabulü var diye biliyorum . Sorabilirsiniz.
Feel bold ama shine dan farkı yok
Arkadaşlar geçende yağmur yağdı ve halı paspaslarım ıslanmıştı bugün arabaya bindiğimde ekşi ekşi kokmuştu havalandırdım fln koku geçti ama bi kauçuk paspas almamın şart olduğunu anladım :) orjinal kauçuk paspas kullanan varmı nasıldır parçagönder diye bi sitede buldum 1200 civarındaydı değermi yada başka marka kullanıp öneren varmı ?
Sahler paspas kullanıyoruz. Bayinin satın alırken verdiğinden daha iyi oldu. Şimdilik memnunuz.
Arkadaşlar bende bugün c4x feel manuel'imi aldım. Size bir kaç sorum olacak.
1-) Bu feel manuellerde eco ve normal mod var mı varsa nasıl geçiliyor ?
2-) Halojenlerin yerine led takmak istiyorum led tavsiye edebilecek var mı özellikle philips ?
3-) kol dayama takmak istiyorum tavsiye verecek olan var mı ? Peugeot 2008 için yapılanlar olur mu ?
Saygılarımla...
-
Liste fiyatı üstüne verdikten sonra bulursunuz. Ben 10 gün kadar oldu C4 aldım.
Teşekkür ederim yanıtınız için. uymama sorunu yazanlar olmuş kullanıcı yorumlarında sizde olmadı sanırım
Arkadaşlar faturamızı kestirdik bugün de Citroen Türkiye tarafından arandık aracın gümrük işlemleri kontrol işlemleri bitmiş eksik gedik hiçbir şey kalmamış artık sevk için tır bekliyormuş.Ez cümle pek tabi bayram tatili de girecek araya tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum aracımızın gelişi ne kadar zaman alır??? Ben en geç temmuz sonu teslim alırız diye düşünüyorum ama bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, bayi ve genel merkezden çelişkili cevaplar geldiği için deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak. Normalde 0km araç alırken Garanti ve Servis bakım El kitabı ile Kullanım Klavuzu verilirdi. Dün ec4x teslim aldık ancak hiçbiri verilmedi. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Usb verilmiş olması gerekiyor? Usb ye döndü son donemde bazı araçlar,
Bayi, eğer Araç içersinde USB yoksa fabrikadan artık gönderilmiyordur dedi ancak bana pek mantıklı gelmedi doğrusu. Ben araçta göremedim, USB alanlar aracın neresinde buldular?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdaniel -- 24 Haziran 2023; 12:27:9 >
Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız yerlerine gidip satın almanız daha iyi olur. Hem fiyatta indirim oluyor, hem de taktıktan sonra içinize sinmezse iade edersiniz.
Yok hocam istanbulda değilim küçük bi şehirde yaşıyorum o yüzden tek çare internet :) uymazsa iade ederim artık napalım :)
Gönderdikleri plastik vidaları aracın zeminine sabitleyerek paspası takarsanız hiç bir sekilde kayma olmuyor. Telefon ederseniz tarif ederler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X