Benim shine donanım smr li. Sizinkiyle aynı yazıyor ön yolcu camları için. Ama ön cam için standart ön cam yazıyor. Ön cam akustik olmadan yolcu camlarımı akustik yani araçlarda ? Garip geldi bana biraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (999. sayfa)

-
-
Akustik camlar çok karıştırılıyor. C5 aircross'ta sadece ön yolcu camları akustik olarak seçilebiliyor. Ön seyir camı ve arka yolcu camları akustik değil.
Camların aşağı indirip üstten baktığınızda bir çift cam arasında akustik sakız, PVB (polivinil butiral), görüyor iseniz akustik yalıtım mevcuttur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim on seyir camı da akustik. Arka kapılar değil.
İlk defa görüyorum. Service box görselinizi atabilir misiniz?
Servisbox erişimim yok ama camda akustik cam işareti var.
-
Ekim 2023 öncesi üretim olan Shine ve shine bold Smr siz araçlarda ön cam ve ön yan camlar akustik olarak geliyormuş. Smr ile birlikte akustik ön cam iptal edilmiş ancak ön yan camlar yine akustik geliyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://psa-servicebox.com/VIN
psa-servicebox.com
Şu linkte en üstteki kutuya şase numaranızı yazarak ulaşabilirsiniz.
Body Equipment kısmında WINDSCREEN (TYPE) ile WINDOW (TYPE) arasındaki ibarelerin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
-
-
WINDSCREEN (TYPE) STANDARD WINDSCREEN
WINDOW (TYPE) LAMINATE SOUND-ABSORBING WINDSHIELD + TEMPERED REAR GLASS
WINDOW (TYPE) LAMINATE SOUND-ABSORBING WINDSHIELD + TEMPERED REAR GLASS
Benim sipariş formundaki şase no da çıkanlar bunlar. Smr+shine paket.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar, hayırlı uğurlu olsun arabayı aldın sanırım, nasıl smr li c5 yorumlarını bekliyorum. Benimki de sevkteymiş bu hafta içi bayiye gelecekmiş hayırlısı ile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi hayırlısı hocam. Cumartesi aldım ben de aracımı. Çok fazla kullanamadım açıkçası. Ama genel olarak rahatsız eden bir şey olmadı. Pedallar ve kapı eşiklerinde alüminyum dekorlar yok. Ses olarak çok rahatsız edici bir durum yok. Keyif aldım sürerken. Rahatı da gayet yerinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gülsen günlerde kullan çok güzel 👍 maşallah
Çok teşekkür ederim 🙏 darısı başına inşallah
Ön seyir camı akustik değil siz başka bir durum ile karıştırmışsınız
-
Pencere tıp yazan yer?
hiç fiyat aldınızmı? ben bugün carwax la görüştüm 29+kdv istiyor komple 180 mm TPU
daha aracım gelmedi beklemedeyim
-
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin, iç resim atsaydınız ekranı fln görmüş olurduk, daha 10 gün falan beklerim ben merak ettim,
denildiği gibi kapı aydınlatma iptal mi?
yeni 3008 aldık bacanağa geçen ay allure paket onda kapı ve sunroof aydınlatma var güzelde duruyor, ne kadar maliyeti olabilrki bunuda kesiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afe000 -- 9 Ocak 2024; 16:27:8 > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X